Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• ayrica armamiz, nike logosu ile ayni izada degil

Yorum

• gerçekten ya, pumanınkinin aynısı olmuş arma. tsclub armasını yapmak çok mu zor yaw. değiştirirler heralde. bu sene başka, herşey tam olsun

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ayrica armamiz, nike logosu ile ayni izada degil
        Kimse gene kusur buluyorsunuz demesin...

Bununla beraber armalardaki mavi ile formalardaki mavi farklı tonda...Bilerek böle yapıldığını düşünüyorum...

Fakat bu kadar aceleyle bile bu kadar güzel eserler çıktıysa...Biraz çalışsalar

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Baktıkça bakasım geliyor ya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şimdi bu mesajıda ciddiye alan olur en iyisi kaldırayım
            En son My tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 21:44.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baktıkça bakasım geliyor ya
              benimde, doyamiyorum bir turlu, cuma gunu besikdüzüne izine giden komsularimi arimde gelirken forma getirsin bari

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ayrica armamiz, nike logosu ile ayni izada degil
                hepsinde degil mesela onurda oturmus nasil olmussa

Yorum

• arma olayında haber 61 okumuştum şimdilik amlem filan kısmını bizim yerliler yapıştıracakmış nike kendisi yetiştirememiş öle okumuştum. yalan olmasın genede

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayrıca fotolarda gözüken maç formalarımızın sağ yakalarına dikkat edin. Ucu hafiften kalkmış. Buruşuk gibi duruyor. Resmen rezalet! Puma bile bundan iyiydi be! Nike da beceremedi bu işi
                    bu işi nike yapamıyo puma yapamıyo ts club yapamıyo kappa yapamıyo eeee söyleyelim yerli kumaşlardan forma yapsınlar raklamcılarda arma falan yapsın yhaa ne olur boş kounşmayalım idman üstü bu ve böyle şeyleri en iyi nike yapar
                    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Demedim mi ben biri ciddiye alır diye
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Pumanın sadece kramponları güzel,formaları berbat ötesiydi.Nike klasımıza yakışır bir marka...

Yorum

• Antreman tşörtLerinden biLe aLınır yahu..
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kurtulduk Sonunda...
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• nike degil isterse markasiz olsun tartisilani anlamadim ozenti ligi birakin yok forma soyle yok boyle yeterki renkleri orginal olsun bordo ile mavi

Yorum

• yahu sorması ayıp bu yattara nerde
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X