Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam hiç bir forma karşı takımı etkilemez diye düşünüyorum eğer karşı takımı etk
    leyeceksen etkili bir futbolla etkileyebilirsin diye düşünüyorum.
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak olikos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam hiç bir forma karşı takımı etkilemez diye düşünüyorum eğer karşı takımı etk
      leyeceksen etkili bir futbolla etkileyebilirsin diye düşünüyorum.
      Celtic ve Liverpool'u aklına getir.

Ayrıca renklerın dili vardır. Desenlerin insanlarda bıraktıkları ızler vardır.Bunlar psikolojide yer alan şeyler ve kullanılıyorlarda profesyonel bır sekilde.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Turuuuuuncu!

arkadslar mail atin taraftar projeler bolumune... istiyorsaniz geri alabilirler..

ben attim su an! ... Turuncu Formamizi geri alalim!
        bence en güzel formalardan birtaneside bu o sol tarafindaki bordo la acik mavi formayi bir acayip yapiyor,ya bide arkadaslar su ítalian askini birakin ya tumussun bir kappa diye öyle devam gidiyorsunuz, formamiz ya adidas yada nike derim oda olmadi kendi markami yaparim tsclub gibi böyle birsey var bizim markamiz ne olursa olsun herzaman bir cubuklu formamiz olmazi lazim cünkü bu bizim klasik formamiz mesela 200meter uzakdan biri bordo mavi cubuklu birini gördümü diyecekki bu usak trabzonsporlu diye

Yorum

• Biz kappa deyince laf oluyo nike diyenlere hayret ediyorum cidden hayret ediyorum ya ne var bu nikede markamı gözünüzü boyadı yaa nikenin yaptığı çok güsel olan bi forma hatırlamıyorum ben tasarımları berbat yine sölüyorum sölemeye devam edicem öncelikli tercih adidas olmadı kappa !!!!

ADİDAS & KAPPA

Yorum

• turuncunun lanetii
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              turuncunun lanetii
              Turuncu'nun Cenneti demek istemissindir kardes!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                turuncunun lanetii
                İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Turuncu'nun Cenneti demek istemissindir kardes!
                O turuncu başka turuncu

O apayrı bir vaka

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bu formalara hastayım.Bulabilsem Hemen alırım ama yok.

En sevdiğim özellikleri reklamsız olmaları T-shirt gibi giyilebiliyorlardı
                  En son Misina tarafından düzenlendi; 22.03.2008, 14:43.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Öğrendiğime göre %90 Adidas olacakmış seneye.. B planı Kappa.. İkisinden biri olacakmış.. Görüşmeler sürmekteymiş..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öğrendiğime göre %90 Adidas olacakmış seneye.. B planı Kappa.. İkisinden biri olacakmış.. Görüşmeler sürmekteymiş..
                      Adidas güzel fikir fakat tasarımı üzerinde de durulmalı.Trabzonspor a ait olmalı diğer takımlardan farkı olmalı..
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Adidasın adı yeter fakat tasarım olarak sıfır ezikler 2-3 senedir aynı çubukluyu giyiyor
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Öğrendiğime göre %90 Adidas olacakmış seneye.. B planı Kappa.. İkisinden biri olacakmış.. Görüşmeler sürmekteymiş..
                          İnşallah doğrudur bu bilgi !!!!

Yorum

Kardes agzindan bal akiyor.. kaynak nerde? nerden duydun kardesim bunu?

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu formalar ciktiginda bambaska bir heyecan vardi yaa

Turuncu'yu geri istiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Turuuuuuncu!

arkadslar mail atin taraftar projeler bolumune... istiyorsaniz geri alabilirler..

ben attim su an! ... Turuncu Formamizi geri alalim!
                                Bu formayı kım sevmedıkı

Mılletın uzerınde görüyordum.Sorunca fbli,gsli

Hoşuma gitti aldım diyorlardı.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X