Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• arkadaşlar internetten alın...havale ve kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor...hem kargo ücreti de yok..

Yorum

• Diadora'da aslinda fena degil arkadaslar.. ne dersiniz? tek kotu sey Sivas giyiyor Turkcell Super Lig'de su an...

ama Diadora Trabzon'uma yakisir ...

Adidas veya Kappa olsun (Diadora dusundurucu)

Yorum

• ADİDAS & KAPPA

Gerisi Yalannn !!!!!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Diadora'da aslinda fena degil arkadaslar.. ne dersiniz? tek kotu sey Sivas giyiyor Turkcell Super Lig'de su an...

ama Diadora Trabzon'uma yakisir ...

Adidas veya Kappa olsun (Diadora dusundurucu)
          bende sivassporun diadora forması var...bence hiç kaliteli değil..puma ondan daha iyi.

Yorum

• hocam bırak bu mucadeleyi netten al hiç olmasa kulube direk gitsin paran bende anadolu yakasındayım cevizlideyim yapacagn sey cok basit yaa ugrasma kargoyla paşa gibi yolllanıor ayagına
            olsun kadıköydeki yerde ts clup genel bayii ordan alıyorum hep trabzonda da yazdırıyorumm arkasını

bu arada beyaz forma alığ resmi olan varsa buraya koyabilir mi merak ettim nasıl duruyorrr
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende sivassporun diadora forması var...bence hiç kaliteli değil..puma ondan daha iyi.
              resmini bir koyarsan merak ettim kardes... Diadora nasil forma yapiyor..

Yorum

resmini bir koyarsan merak ettim kardes... Diadora nasil forma yapiyor..
                valla fotoğraf makinem yanımda değil...olsa çeker yollardı...ama çubuklu sivas forması var bende arkası beyaz olan....kumaşı da pumayı andırıyor biraz ama kaliteli değil bence puma kadar.

Yorum

• Seneye büyük ihtimal adidas diye duydum ben burdaki ts-club ürünü satıcısından.. Umarım doğrudur..

Yorum

• İlk olarak uFaK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seneye büyük ihtimal adidas diye duydum ben burdaki ts-club ürünü satıcısından.. Umarım doğrudur..
                    kardesim.. ne dedi adam? kesin adidas mi olacak'mis?

Yorum

• inşallah doğrudur bu haber ürün bulma yelpazemiz artar hemde adam gibi ürünlerimiz olur

Yorum

• herkes bisey diyor bakalim ne olacak

Yorum

• bence kappa'ya geri dönmeliyiz. puma'da iyi aslında ama. kappa'ya sempatim var sadece forma için söylüyorum.
                          Girls from your city

Yorum

• Ayaz kardes,

sana katiliyorum... Kappa guzel olur bence'de.

Werder Bremen'e super formalar yapiyor! su en sondaki olani bordo mavi dusunebiliriz...

Yorum

Ayaz kardes,

sana katiliyorum... Kappa guzel olur bence'de.

Werder Bremen'e super formalar yapiyor! su en sondaki olani bordo mavi dusunebiliriz...
                              Bence bir Barcanın formasını Trabzonspor olarak düşünün...

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Önemli olan marka değil tasarımdır..Yeni giyim markamıza bu anlatılmalı.Kalite kadar tasarım da önemli..
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X