Sanırım forma o olacak.Bakıldığında ihtimaller arasında en yüksek olanı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle formamız olsun , almazsam namerdim.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım forma o olacak.Bakıldığında ihtimaller arasında en yüksek olanı."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@cemoli5408
Al bizim formalardaki Türk Telekom. Elinde bulunsun bunu kullanTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
alin iste yeni forma
Ozaman böyle olacak büyük Ihtimal... Yine Katalog Ürünü yani... Katalog Ürünü aliyoruz desenize yine... Zaten farkli birsey beklemeyelim neticede Barca degilizYinede fena degil...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEDİT tamam bişey yok xDBen okudum bile .
(sana dememişti =) )"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
??????????????????????
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın ile twitterda aramızda geçen diyalog:
Ben: Nevzat bey formaların sol alt kısmında bu logo bulunuyormu acaba? "AUTHENTIC" http://www.eukicks.com/wp-content/up..._Authentic.jpg
Nevzat Aydın: neden?
Ben: merak etmiştim sadece şu an formaların sol alt kısımlarında bu logo varmı yokmu diye...
Nevzat Aydın: olacak bu senekilerde. İyi yakaladın.
Eğer bu twitter hesabı (zagortenay76 )çakma değilse gerçekten Nevzat Aydın'a ait ise katalog forması giymeyeceğiz demektir. Çünkü bu güne kadar hiç bir katalog formasında AUTHENTIC logosu bulunmuyordu...
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne ya istanbulspor mu trabzonspormu? hic yakistiramadim•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum