Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs nin formasi ne öyle ççç

Yilbasinda satilan ic camasiri gibi ççç
    Bizim bordo formanın kırmızı olanı işte, yani katalog ürünü.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Fuat abi,

Yeni yönetim ilen aran iyi degilmi?

Ts Club ve Formalar hakkinde eskiden 1 ay önceden kesin ne cikacagini bilirdik

Ilk kez herhalde formalari lansman ilen görecegiz.
      Benim açımdan bir sorun yok. TS Club çok yoğun, ticari bir iş yapıyorlar ve bazı şeylerin mahrem kalması gerekiyor. Paylaşılabilecek şeyleri öğrendikce paylaşmaya çalışıyorum. Ben her türlü katkı yapmaya bir beklentiye girmeden hazırım, gerisi benim kontrolümde değil.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğrusu ve güzel olanı bu değil mi zaten.
        Dogrusu ve güzeli böylede, insan merakdan patliyor

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim bordo formanın kırmızı olanı işte, yani katalog ürünü.
        Bizim bordonun kirmizisi degil bu.

Katalog ürünü dogru, ama baska bir forma.

Adamlar tek logo ve armayi basip yollamis

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim açımdan bir sorun yok. TS Club çok yoğun, ticari bir iş yapıyorlar ve bazı şeylerin mahrem kalması gerekiyor. Paylaşılabilecek şeyleri öğrendikce paylaşmaya çalışıyorum. Ben her türlü katkı yapmaya bir beklentiye girmeden hazırım, gerisi benim kontrolümde değil.
        Ne gizli ya.. Adamlarin yaptigi 10 üründen 1i anca begeniliyor..

Taraftarlar ve senin gibi taraftarlarin ne bekledigini bilen abilere bas vurmadikca bu TS Club düzelmez.

Adamlarin kalitesi 0 in altinda.

Zevklerine hic birsey diyemem.

Ayni ürünü 3-4 renkde cikariyorlar.. Seneye baska renk tonunda cikariyorlar ayni ürünü..

Cok amatörler!

Illa her ürüne o topu koyacaklar.

Her üründe TS Club yazacak.

Her üründe 61 gececek.

Her üründe ya bordo ya mavi olacak.

Böyle bir bakis acisi olmasi TS Club'un malesef gelecekden hic umut vermiyor bana..

Yorum

• Bizim bordonun kirmizisi degil bu.

Katalog ürünü dogru, ama baska bir forma.

Adamlar tek logo ve armayi basip yollamis
          Bizim bordonun kırmızısı Mehmet, inanmazsan kataloğa bak derim.Onlara logo ve arma basıp yollamışlar yine iyi bize hiçbir şey basmadan direk yolluyorlar.

Katalog burda,

football teamwear, school kits, schoolwear, discount football kits, Nike teamwear, adidas teamwear, nike football kits, nike, adidas football kits, puma football kit, puma teamwear, match kits, football clothing, printing & embroidery, printed football kits, embroidered workwear, branded sports kits, school football kits

29. sayfadaki 648 numaralı ürün gibi duruyor.

Yorum

• nike bize bu sene de katalog ürünü veya diğer takımların önceden gymiş olduğu formayı yollarsa çok fena küfürlü bir mail atacağım onlara.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• arkadaşlar tabi arma ve nike işareti basıp yollayacaklar daha reklam yazamazlar formaya başlamadı henüz...
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• ali abi peki katologmu onu paylaş bizimle bide çubuklu galiba bu zikzaklı forma olacak o olmassa
                tahminim barcanınki olacak sen ne düşünüyorsun
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim bordonun kırmızısı Mehmet, inanmazsan kataloğa bak derim.Onlara logo ve arma basıp yollamışlar yine iyi bize hiçbir şey basmadan direk yolluyorlar.

Katalog burda,

football teamwear, school kits, schoolwear, discount football kits, Nike teamwear, adidas teamwear, nike football kits, nike, adidas football kits, puma football kit, puma teamwear, match kits, football clothing, printing & embroidery, printed football kits, embroidered workwear, branded sports kits, school football kits

29. sayfadaki 648 numaralı ürün gibi duruyor.
                  O mus. Pardon.

Ben bizimki NikeFit degil diye biliyordum

Yorum

• adam gibi forma yapmazlarsa almam bi tane lacivert ya da gece mavisi forma yapsınlar yahu...
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• Çubuklu formamız kuvvetle ihtimal yukarda paylaşılan formadan olacaktır, bizim özel forma hayalleri de suya düşecek haliyle.

Yorum

• bu yukarıdaki forma arkadaşlar lütfen alınmasın ama gerçekten MAL gibi
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ali abi peki katologmu onu paylaş bizimle bide çubuklu galiba bu zikzaklı forma olacak o olmassa
                          tahminim barcanınki olacak sen ne düşünüyorsun
                          Çubuklu formamız bu sayfadaki formadan da olabilir bambaşka bir forma da. Bu forma olursa; "Nasıl olsa kolleksiyonda tam da bizim renklerimizde üretilmiş bir forma, maliyeti düşük olur, daha çok kar ederiz" diye düşünmüş olabilirler. Tıpkı geçen sene parçalı formanın sırf kolleksiyonda bizim renklerimizde üretilmiş olduğu için seçildiği gibi. Yönetim bu noktada "nasıl daha fazla forma satarım, nasıl daha fazla kar ederim" diye düşünmüş olabilir.

Ya da "geçen üç sezon ile yeni sezon siyah ile beyaz kadar farklı olacak. Tüm formalarımız bize özel, içerisinde bordo mavi renkler var tüm formaların. Formalar Trabzon ve Trabzonspor'un ruhunu yansıtacak desenler var" dedikleri gibi olur. Bu sezonki dört forma modelimizin birinin çubuklu, birinin beyaz, bir diğerinin yedek renk olduğunu biliyoruz. Forma modelleri ve renklerle ile ilgili tahminlerim var ama karşımıza neler çıkacak hep birlikte göreceğiz.

Antreman ürünlerinin milli takımın da kullandığı yeni sezon elite serisinden olabileceğini düşünüyorum. Bu sayfada paylaşılan Nike kataloğu 2010/2011 sezonunun, daha yenisi de yine bu forumda paylaşılmıştı.

Geçen sezon daha formalar duyurulmadan üstelik kulübün yaptığı çekimler facebook'ta paylaşılmıştı. Kulüp henüz paylaşmadan, üstelik kulübün görsellerini ilk kez biz duyuruyoruz diye reklam yapmak etik değil. Üstelik bunun bir kulüp çalışanı tarafından ( kim olduğunu biliyoruz ) sızdırılması hiç etik bir durum değil. Taraftar olarak merak etmemiz normal ama ticaretin de bir mahremiyeti var saygı göstermek zorundayız.

Bu sezon da yine görkemli bir tanıtım programı düşünülüyor. Tanıtım programında futbolcuların bulunması kadar doğal bir şey olamaz. O yüzden yine geçen seneki tarihi beklemek durumundayız. Ki bu tarih geç değil, diğer takımları düşününce o tarihte forma tanıtımı yapan bir takım yok Türkiye'de.

Yaz tatili yaklaşıyor hatta bazıları için başladı. TS Club kendisi için büyük gelir kaynağı olan gurbetçilerin potansiyelini değerlendirmek isteyecektir. Geçtiğimiz sezonlarda bu kadar çeşit te yoktu, üstelik yapılan ürünler zamanında satışa çıkmazdı.

Şu anki satış sitemiz adeta ürün satmamak yapılmış gibi. Beyaz tişörtler mavi, bordolar pembe gibi görünüyor. En önemli nokta ise TS Club daha fazla ürün üretmişken bu ürünleri asla şimdiki sitede göremiyoruz. Olanları da nasıl gördüğümüz malumunuz.

Satış sitemizin ve görsellerinin yenileceği söylendi. Sabırla bekliyoruz.
                          Armalarımız da yenilenmiş, bakalım iddialı oldukları kadar kaliteliler mi göreceğiz.

Şunun şurasında tanıtıma bir şey kalmadı. Tanıtım İstanbul'da olursa ( öyle olacak diye biliyorum ) büyük ihtimalle ben de orada olacağım. Resmi sitemizden ve BMN'den gelişmeleri birlikte takip ederiz.

Az kaldı, çok az...
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2011, 13:56.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çubuklu formamız bu sayfadaki formadan da olabilir bambaşka bir forma da. Bu forma olursa nasıl olsa kolleksiyonda tam da bizim renklerimizde üretilmiş bir forma, maliyeti düşük olur daha çok kar ederiz diye düşünmüş olabilirler. Tıpkı geçen sene parçalı formanın sırf kolleksiyonda bizim renklerimizde üretilmiş olduğu için seçildiği gibi. Yönetim bu noktada nasıl daha fazla forma satarım, nasıl daha fazla kar ederim diye düşünmüş olabilir.

Ya da "geçen üç sezon ile yeni sezon siyah ile beyaz kadar farklı olacak. Tüm formalarımız bize özel, içerisinde bordo mavi renkler var tüm formaların. Formalar Trabzon ve Trabzonspor'un ruhunu yansıtacak desenler var. Bu sezonki dört forma modelimizin birinin çubuklu. birinin beyaz birinin yedek renk olduğunu biliyoruz. Forma modelleri ve renklerle ile ilgili tahminlerim var ama karşımıza neler çıkacak hep birlikte göreceğiz.

Antreman ürünlerinin milli takımın da kullandığı yeni sezon elite serisinden olabileceğini düşünüyorum. Bu sayfada paylaşılan Nike kataloğu 2010/2011 sezonunun, daha yenisi de yine bu forumda paylaşılmıştı.

Geçen sezon daha formalar duyurulmadan üstelik kulübün yaptığı çekimler facebook'ta paylaşılmıştı. Kulüp henüz paylaşmadan, üstelik kulübün görsellerini ilk kez biz duyuruyoruz diye reklam yapmak etik değil. Üstelik bunun bir kulüp çalışanı tarafından ( kim olduğunu biliyoruz ) sızdırılması hiç etik bir durum değil.

Bu sezon da yine görkemli bir tanıtım programı düşünülüyor. Tanıtım programında futbolcuların bulunması kadar doğal bir şey olamaz. O yüzden yine geçen seneki tarihi beklemek durumundayız. Ki bu tarih geç değil, diğer takımları düşününce o tarihte forma tanıtımı yapan bir takım yok Türkiye'de.

Yaz tatili yaklaşıyor hatta bazıları için başladı. TS Club kendisi için büyük gelir kaynağı olan gurbetçilerin potansiyelini değerlendirmek isteyecektir. Geçtiğimiz sezonlarda bu kadar çeşitte yoktu yapılan ürünler zamanında satışa çıkmazdı.

Şu anki satış sitemiz adeta ürün satmamak yapılmış gibi. Beyaz tişörtler mavi, bordolar pembe gibi görünüyor. En önemli nokta ise TS Club daha fazla ürün üretmişken bu ürünleri asla şimdiki sitede göremiyoruz. Olanları da nasıl gördüğümüz malumunuz.

Satış sitemizin ve görsellerinin yenileceği söylendi. Sabırla bekliyoruz.
                            Armalarımız da yenilenmiş bakalım iddialı oldukları kadar kaliteliler mi göreceğiz.

Şunun şurasında tanıtıma bir şey kalmadı. Tanıtım İstanbul'da olursa büyük ihtimalle ben de orada olacağım. Resmi sitemizden ve BMN'den gelişmeleri birlikte takip ederiz.

Az kaldı, çok az...

saol abi her zamanki gibi tatmin etmiyen sağduyuya davet eden bi açıklama yaptın sabırla bekliyoruz
                            saolasın abi
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• bu tanıtım İstanbulda haftasonu olusa hep birlikte gideriz.beğenmezsek orayı dağıtırız...
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Geçen yılki gri forma gibi bir fiyasko olmasın da.
                                Oblomov'un Hırkası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X