reebok adidasın markası , reebok u satın aldı yani casillas o markayı tanıtabilir bi sorun olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tişörtleri beğenmedim. Bu kadar bordo-mavi ağırlıklı olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca hala tsclub için güzel bir logo bulunamaması ilginç doğrusu. Tanıtımlar gene berbat olacak gibi. Formalar inşallah böyle olmaz. Güya yüksek maaşla tsclub'ın başına yönetici getirmişlerdi. Üstteki mesajda ki Real Madrid gibi formalarını tanıtabiliyor musun bana ondan haber verin. Böyle tanıtımlar ve pazarlama yapmak için ne Madrid be de Barcelona olmaya gerek yok. Bjk'nın satış sitesi, ürünleri ve görselleri yenilendi. Fb'nin zaten ne kadar bu işte başarılı olduğu belli Gs desen keza öyle Bursa bile bu işte atılım yaptı. Biz de burda yazıyoruz da çiziyoruz.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDizlikler Adidas beyaz logosu tozluğun üzerinde belli oluyor ayrıca F50 yazısı da öyle. Futbolcular belli markalarla anlaşıyor ve onların yıldızı oluyor. Cristiano Ronaldo kulübünde Adidas giyiyor ama milli takımında Nike ve o bir Nike yıldızı. Real Madrid'e imza attığı törene kramponları ile çıkmıştı.
Normal lig maçında farklı marka ayakabbı ile çıkılabiliyor fakat eldivenlerde durum nedir bilmiyorum. Grafik tasarımcı olarak yeni fontlarını beğendim.
Bu arada Reebook, Adidas'ın markası olabilr ama bence Adidas'ın ürünlerinin tanıtıldığı yerde olmaması gerekir.Casillas Reebook ile sözleşme imzalamış bile olsa eldivenleri göstermemenin yolu çok.Burada anlatmak istediğim, bu tanıtım konusunda Nike her zaman Adidas'tan iyi.Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.
Johan Cruyff
Yorum
-
aynı olayı formalardada yaşadık takım ne zaman ki bordo formayla maça çıktı bordo formada patlama yaşandı ben mağazada ilk gördüğümde bordo formaya bayılmıştım burda çokca yazdım sitedeki renklere aldanmayın diye...hala devam ediyor bari imza törenindeki resimleri koysunlar millet ordan görüp alsın...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Tişörtler geçen sezon olduğu gibi yine ateş pahası.
Fiyatları daha uygun yapsalar, kapış kapış gider onlar.
1 Tişört için 50 Lira vermek çoğu insan için pahalı bir alışveriş.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Şakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCasillas formadan çok eldivenleri tanıtıyor gibi, Adidas nasıl oluyorda tanıtımda Reebok eldiveni takmasına izin veriyor anlamadım.Bari ellerini arkaya atsa.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim. öyle kuru kuruya resim cekmisler belli olmuyor. neyin ne oldugu
t-shirt model 14-mavi ama sorunuz diyor tsclub internette.
magazada vardir herhalde...
icine insan girince ürünler güzelde onu pazarlayacak yetenek yok tsclub da...Diyecek birşey bulamıyorum..
*
Ezeli rakibimiz olan R.Madrid'in formaları mükemmel olmuş..
Yorum
-
bu sene fena yapmamışlar ürünleri. eren, sercan ve barışın üstüne bakınca kaliteli bir şeyede benziyor. ama tsclubun sitesinde çok dandik gözüküyor. bunu tasarlamışsın bari pazarlamasınıda yapsan. birde 50tldan bunu bin satacağına yap 30 lirada 10bin sat.ey gidi laz kafası
Yorum
-
''Ts clubun yeni çıkardığı ürünler gayet güzel olmuş fakat sunumu çok kötü. Sitede yer alan ürünler çok dandik gözüküyor . Ama futbolcuların üzerinde gördüğümüz kadarıyla gayet güzeller. bu tişört ve gelecek olan yeni sezon formalarını lütfen sitede ve reklamını yapacağınız yerlerde profesyonel modellerin üstünde gösterirseniz. satacağınız ürünü en az 2 katına çıkaracağınızı düşünüyoruz. Ve lütfen ts club'a güzel bir arma bulun artık. saygılarımla.''
Elimden geldiğince bir şeyler yazıp yolladım tsclub@trabzonspor.org.tr belki bir şeyleri değiştirir headeli gibi kuyuya taş attım. peşimden gelen var mı?
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum