Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PSV Eindhoven Dış Saha Formaları

Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyi fark ettim biliyormusunuz ?? Seneye Formamizda TÜrk bayragi olmayacak. Sampiyonluk Stresinde bunu hic düsünmemistim ama ne Kupayi aldik nede Ligi ve böylece seneye yine türk bayraksiz olacak formalar

kupa alamayınca türk bayragı loyamama gibi bi kuralmı var...ve kesinmi olmıcakmı

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kupa alamayınca türk bayragı loyamama gibi bi kuralmı var...ve kesinmi olmıcakmı
        Türk Bayrağı kupa sahibi ve şampiyonun formalarında bulunur. Yani olmayacak.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk defa duydum...güzelde duruyodu be formada..

Yorum

biz yinede koyalim...yoksa yasakmi ay yildizi gögsümüzde tasimak???
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bu bir kural ve yasak..

Yorum

• a f s hocam bana öyle geliyor ki TSC yine seni ve bizi üzücek. Hiç umutlu değilim. Olur da hayal kırıklığı olursa (ki yeni sezon ürünlerinin sunumu son derece hayal kırıklığı) Nevzat Aydın gibi bir yöneticimizin olmasına rağmen bunlar oluyorsa durumumuz gerçekten içler acısı demektir. Dün gibi hatırlıyorum Nevzat Aydın'ın radyo programında Sadri Şener'i formalar ve beklentiler konusunda nasıl eleştirdiğini.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Bu sezon bitanecik damalı forma yapsalar ne güzel olur psv ninki gibi
                  İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• psv formaları mukkemmel olmuşş

Yorum

Bu bir kural ve yasak..
                      yemisim böyle kurali, yapistiririm kocaman ay yildizi formanin ortasina
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• yeni sezon formaları için nevzat aydın formalar tarihmizdeki en güzel formalar diye bahsetmiş twitterında
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni transferlerimiz Zokora, Eren ve Sercan’ın imza törenlerinde giydikleri TS Club ürünleri beğeni topladı.

Trabzonspor Lisanslı Ürünler Mağazası TS Club tarafından üretilen T- Shirtleri giyerek imza törenine çıkan oyuncularımız ürünlerin görünümünden ve kalitesinden memnun kaldılar. Ayrıca taraftarlarımız da TS Club bayilerinde benzer ürünlere yoğun ilgi gösterdiler.

Resmi sitedeki haber.

Alttaki tişörtlerin rengine aldanmayın, ikisinin de ürün açıklamasında renkleri beyaz diye geçiyor

Dijital fotoğraf makinelerinin bu kadar geliştiği bir dönemde, bu fotoğrafları bu şekilde nasıl çekebiliyorlar hayret ediyorum.

Tişörtler güzel, sunum çok kötü.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 11:41.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bunun satışı ne zaman başlayacak?
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• dergi fotoğrafcısı neden çelmezki bu resimleri
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X