Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Bütün forma modellerimizde bordo mavi renkleri mutlaka kullanılmış vaziyette. Daha fazla haber Pazartesi. Yarın yeni sürprizler var. Forma modeli konusunda acelecisiniz. Gold renginin tonu muhteşem.
Bütün forma modellerimizde bordo mavi renkleri mutlaka kullanılmış vaziyette. Daha fazla haber Pazartesi. Yarın yeni sürprizler var. Forma modeli konusunda acelecisiniz. Gold renginin tonu muhteşem.
abi,
dar kesim mi formalar? yani chelsea ve fransa milli takımının formaları gibi mi?
bu sene öyle olsa bari kaç senedir öyle olmasını istiyorum..
Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray kullandı. Tam olarak yakıştı diyemeyiz. Çok tehlikeli bir renk.
Azıcık araştırma yaptım dünyada da çok az takım kullandı altın rengi formayı. Hele hele nike tarihinde çok az kullanılmış bir renk. O yüzden dünya üzerinde de etki yaratacak bir forma olabilir. İspanya milli takımına ve Juventus'a yakıştırdım açıkçası. Beklemedeyiz...
altın rengi forma Trabzonspor armasını uçurur o kadar diyorum,çubuklu vs hikaye onun yanında, bordo ve maviyi en iyi ayarlayan firma Nike idi. Altın rengi bence muhteşem olacak, harika bir forma olacak,şimdi sabırsızlandım. onu alcam. çubuklu falan hikaye eğer altın rengi varsa,düşünemiyorum bile yaaa
Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray kullandı. Tam olarak yakıştı diyemeyiz. Çok tehlikeli bir renk.
Azıcık araştırma yaptım dünyada da çok az takım kullandı altın rengi formayı. Hele hele nike tarihinde çok az kullanılmış bir renk. O yüzden dünya üzerinde de etki yaratacak bir forma olabilir. İspanya milli takımına ve Juventus'a yakıştırdım açıkçası. Beklemedeyiz...
Jüventüs'ün altın rengi forması hakikaten de güzel görünüyor. Yanlız, Adidas ile Nike'ın altın rengi tonu farklı. Umarım Nike güzel bir renk kullanır, korkuyorum açıkcası çünkü bu sene Adidas çok başarılı formalara imza attı, Nike'tan daha bişey göremedim.
Bence bordo mavi'ye yakışan 3. renk de beyaz zaten.
Fifa oynamaya fifa99 la başlamıştım..orada formamızı aynen senin yaptığın gibi yapıyordum
Ek olarak şortun alt kısımlarını da beyaz yapıyordum ve tabi ki tozlukları da...
bordo-mavi,gold,beyaz ya 4.renk abi??
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum