Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukardaki resimlerin çekimine baksana paketten çıkarıp kırış kırış çekmişler
    bari çekiyosun adam gibisini çek
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Versinler bi fotoğraf makinesi gideyim TS Club'e canlandırayım ürünleri ya
      7

Yorum

• daha yeni gelecek baya ürün var gibi gözüküyor.

Yorum

• TS Club'un sitesi yenilendi demisti Nevzat Aydin. Bence yeni site ile birlikte ürünlerin tanitimi tam istedigimiz gibi olacak...

Edit: Bu arada TS Club ürünlerini niye burdan tartisiyoruz??
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Internet'den aldim "Açik Mavi",

Eve geldi "Koyu Mavi"

Yorum

• bunu bir yerde göreniniz var mı?
              En son sefayasin tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 21:16.

Yorum

• Gerçekten inanılmaz. Bu kadar kötü fotoları görememeleri inanılmaz. Hele hele Nevzat Aydın'ın sorumluluğunda ki TSC de bunlar oluyorsa vay bizim halimize.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Şuraya yazıyorum.

Bu senede forma alacağım fanilanın üzerine arma çizseler kalemle alacağım ancak ;

Bu sene yalnız ama yalnız o arma dikişli olmasın bakın yok özel yapıştırıcı yok kenarlarına koyulan yeni kenarlık anlamam bir dikişsiz olsun , o formalardan yine 2-3 tane alacağım ama dikişsiz olursa Verdiğim para kuruşu kuruşuna o armayı koydurtmayan yönetimde ki yetkili kişilerin kendinden , kendinden çıkmazsa çoluklarından çocuklarından çıksın.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• gecen Seneden´de güzel olacakmis formalar öylemi
                    cok güzel...

gecen sene 3 forma aldim, hem takima katki olsun diye, hemde o Türk Bayragi Muhtesem yakisiyordu...

Bu Sene´de tekrar katki saglama amacli olarak, birde Insallah Güzelliginden dolayi yine Allah´in Izniyle 3 Forma alma imkanim olur...

Özel Forma´yi merakla bekliyorum
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Türk bayraginin olmamasi üzücü. Cok yakisiyordu formaya.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kaka'nın tekmeliği bu:

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası FLO'da yeni sezon ayakkabı modelleri uygun fiyatlar ve kapıda ödeme fırsatıyla sizi bekliyor.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Internet'den aldim "Açik Mavi",

Eve geldi "Koyu Mavi"
                          gene iyi ton farkı var ben kupa tişörtü bordo istedim buz mavi gelmişti
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Nevzat Aydın: "toparliyoruz, biraz sabir."

Nevzat Aydın: "degisecek arkadaslar bekleyin biraz. Juventus esofmani ile bu satirlari yaziyorum, guvenin bana. Formalardan basliyoruz. "

İlk başta ben de panik oldum ama Nevzat Aydın diyorsa yapar
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• yeni çıkan ürünler beni gerçekten şaşırttı

elime almadan konuşuyorum ama çok güze görünüyor

ne yalan söyleyeyim tsclub dan böyle şeyler beklemiyordum

izmirde tsclub olmadığı için trabzondan sipariş verdim ürünler elime geçsin son sözümü o zamna söylerim

ama şu bir gerçek ki ürünler ne kadar güzel grünse de sunumu o kadar kötü olmuş
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Nevzat aydınla twittirdan konuştum. sunum işini halledeceklermiş. uğraşıyorlar.sanırım siteyide yenileyecekler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X