Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda katalog olacak uff yaa diye yırtınanlara yarın en güzel cevap gelecek...
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Son 12 Saat 40 dakika.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ben yatıyorum, yarın uçağım var dinlenmem gerek

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Tam da okulda oluyorum lansmanın yapılacağı saatte. Neyse sağlık olsun fotoğraflarla yetiniriz biz de.

Yorum

• Eger NTV Spor verecekse - Canli Yayini kaciracak olanlar sonra müsait olduklari anda Yildiz.tv Sitesine girerek Yayini geriye alip Canliymis gibi izleyebilirler

Önemli olan müsait olanakadar dayanabilmek Fotolara bakmadanki Heyecani kacmasin
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• insallah hayal kirikligi olmaz gecen sene gibi

Yorum

• Bu ikisi birlikte olursa çok fena ikilemde kalırım İnşallah olmaz

Yorum

• Türk bayragi olmamasi isi bozuyor. Gercekten formalari bir renk katiyordu. Benim en önemsedigim sey fontlar. Bu sene müthis bir design vardi fontlarda, umarim degistirmezler. Avrupa saati ile 9 saat kaldi
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Herkes beklenti icinde yine hayal kirikligi olcak. Bence kimse burda yayinlanan katalog urunlerinden baska bisey beklemesin.
                    - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• dün ligtv izlerken haberde diyordular saat 14 türkiye saat olarak canli yayin diye
                      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İzleyemecek olduğum için üzülüyorum.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaş bendeki şansa bak.
                          formaların tanıtımının olduğu gün amcamın oğlunun sünneti var.
                          ilginç olan ikiside aynı saatte başlıcak.

sünnete gitmesem evde oturup tanıtımımı izlesem diyorum...)
                          emminin oğlu sen sünnet olurken geldimi. otur forma aşkını izle.
                          Bordo ~~ Mavi
                          'O halde varım...'

Yorum

• son 5 saat 20 dakika geri sayım baslasın dakika dakika :P
                            Bordo ~~ Mavi
                            'O halde varım...'

Yorum

• Son 5 saat 1 dakika
                              Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• Forma tanitimi bügün iptal olmus....Cumartesi gününe alinmis....4 gün daha bekleyeceksiniz.....Ona göre....
                                En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 09:49. Sebep: xy
                                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X