Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi fark ettim biliyormusunuz ?? Seneye Formamizda TÜrk bayragi olmayacak. Sampiyonluk Stresinde bunu hic düsünmemistim ama ne Kupayi aldik nede Ligi ve böylece seneye yine türk bayraksiz olacak formalar
kupa alamayınca türk bayragı loyamama gibi bi kuralmı var...ve kesinmi olmıcakmı
Yorum
-
İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupa alamayınca türk bayragı loyamama gibi bi kuralmı var...ve kesinmi olmıcakmı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Bayrağı kupa sahibi ve şampiyonun formalarında bulunur. Yani olmayacak.
ilk defa duydum...güzelde duruyodu be formada..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Bayrağı kupa sahibi ve şampiyonun formalarında bulunur. Yani olmayacak.
Yorum
-
a f s hocam bana öyle geliyor ki TSC yine seni ve bizi üzücek. Hiç umutlu değilim. Olur da hayal kırıklığı olursa (ki yeni sezon ürünlerinin sunumu son derece hayal kırıklığı) Nevzat Aydın gibi bir yöneticimizin olmasına rağmen bunlar oluyorsa durumumuz gerçekten içler acısı demektir. Dün gibi hatırlıyorum Nevzat Aydın'ın radyo programında Sadri Şener'i formalar ve beklentiler konusunda nasıl eleştirdiğini.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bir kural ve yasak..
Yorum
-
-
Yeni transferlerimiz Zokora, Eren ve Sercan’ın imza törenlerinde giydikleri TS Club ürünleri beğeni topladı.
Trabzonspor Lisanslı Ürünler Mağazası TS Club tarafından üretilen T- Shirtleri giyerek imza törenine çıkan oyuncularımız ürünlerin görünümünden ve kalitesinden memnun kaldılar. Ayrıca taraftarlarımız da TS Club bayilerinde benzer ürünlere yoğun ilgi gösterdiler.
Resmi sitedeki haber.
Alttaki tişörtlerin rengine aldanmayın, ikisinin de ürün açıklamasında renkleri beyaz diye geçiyor
Dijital fotoğraf makinelerinin bu kadar geliştiği bir dönemde, bu fotoğrafları bu şekilde nasıl çekebiliyorlar hayret ediyorum.
Tişörtler güzel, sunum çok kötü.En son a f s tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 11:41.
Yorum
-
Bunun satışı ne zaman başlayacak?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum