Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel olmuş başka açılardan da görebilir miyiz?
    Tabii ki a f s hocam. Çok hoşuma gidiyor Trabzonspor formaları yapmak. İşin tam inceliklerini kavrayamasam da kendimce bir şeyler yapıyorum. Mesela Porto'nun formasını bize uyarladıydım. Bordo ağırlıklı. O da fena durmuyor hani

Yalnız şu numara ve fontları büyütmeyi bir türlü beceremediğimden biraz ufak kalmış formaya

Bu arada bu formada hem Barça hem de Arsenal çizgilieri var. Tam melez bir forma yani
    En son My tarafından düzenlendi; 23.03.2011, 17:45.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabii ki a f s hocam. Çok hoşuma gidiyor Trabzonspor formaları yapmak. İşin tam inceliklerini kavrayamasam da kendimce bir şeyler yapıyorum. Mesela Porto'nun formasını bize uyarladıydım. Bordo ağırlıklı. O da fena durmuyor hani

Yalnız şu numara ve fontları büyütmeyi bir türlü beceremediğimden biraz ufak kalmış formaya

Bu arada bu formada hem Barça hem de Arsenal çizgilieri var. Tam melez bir forma yani

bu formada yakalar veya omuzdaki (kol değil) bordoyu; mavi yaparsanız daha hoş duracağı kanaatindeyim
      Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• yaz geldi,yeni tişört bassa iyi olur bence.
        oooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???

Bir-İki-Üç...(Türkçe)
        Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)

Yorum

• merak etmeyin yazın bizimkiler kışlık ürünleri çıkarıyorlar yazlıklar 2012 kışına
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Çin süper lig takımı Qingdao Jonoon'un yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Alışmışız sadece eleştirmeye, merak etmeyin yazlık ürünler ile ilgili çalışmalar sürüyor. Nasıl formalarımız herkesten önce piyasaya çıkıyor yazlık ürünlerimizde zamanı gelince piyasada olacak.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yeni Ürün herhalde:

*
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ürünler yeni.

Yorum

• Bende aynen bunu sormaya geldim basliga.
                    Senol hocanin giymis oldugu beyaz sweat, ne zaman satisa sunulur?
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende aynen bunu sormaya geldim basliga.
                      Senol hocanin giymis oldugu beyaz sweat, ne zaman satisa sunulur?
                      Cevap veriyorum.Hiç bir zaman.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 26.03.2011, 09:31.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim mi yanlisim var, yoksa Pawel'e yanlis sort mu verilmis? Yukaridaki resim, golü getiren pozisyon degil mi?
                          Piotr - 14
                          Pawel - 32
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim mi yanlisim var, yoksa Pawel'e yanlis sort mu verilmis? Yukaridaki resim, golü getiren pozisyon degil mi?
                            Piotr - 14
                            Pawel - 32
                            Senin yanlışın vardır renktaş, gol böyle bir pozisyonda gelmemişti. Piotr o ayrıca, hemen ayırt ediyorum artık
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin yanlışın vardır renktaş, gol böyle bir pozisyonda gelmemişti. Piotr o ayrıca, hemen ayırt ediyorum artık
                              Hee, pardon ozaman.
                              Kac ay gecti hala ayirmakta zorlaniyorum..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Çin takımı Jiangsu Sainty yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X