Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz esofman gercekten super

Ama taraftar olarak bu urunu satin alabilecegiz mi? Bekleyip gorecegiz.

Bu arada AFS abi, forma tanitimi hakkinda, ufak da olsa, bir ipucu verebilirmisin?
    En son GULER tarafından düzenlendi; 26.03.2011, 19:37.

Yorum

• Nike Şenol hocamızla özel ilgileniyor, yeni çıkan ne varsa ya kendine ulaştırılıyor veya Nike'tan kendi seçip beğeniyor. Kulüp taraftarın nabzını doğru ölçüp bu talepleri değerlendirmeli. Yeni sezon ürünleri ile ilgili siparişler aralık ocak aylarında veriliyor. Forma kadar idman ürünleri de seviliyor ve isteniyor.

Şampiyonlukla süslenen bir sezonda ilgi çok daha fazla olacaktır.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ürün çok güzelmiş..şenol hocamında maşallahı var,hangi ürünü giyiyorsa yakışıyor kendisine..
        Aynen ya. Ben daha üzerine yakışmayan bir ürün görmedim adam taşıyor resmen.

Yorum

• Milli Takımlarda yeni ürünler gözledim cuma ve dün oynanan maçlarda. Bizim milli takımımızda var mı değişiklik? Antrenman ürünlerinde ki değişiklikten dolayı olabileceğini düşünüyorum.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Sene Türk Bayragimizi ortaya degilde, Nike ambleminin üstüne koysak, nasil olur?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesela;

bir an gercek sandım ama cabuk yıkıldım... off ooofff sole bi ürünümüz cıkacak mı???

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Logomuzu basarili bir uygulamayla formamizda kullanabiliriz mesela, karadenizin dalgalarini animsatan bu motif gibi. Sizlerinde söyledigi gibi beyaz formaya asil güzellik katacak olan sey bordo mavi detaylarin kullanilmasidir. Böye bir tasarim denedim ve gayet güzel gözüküyor. Bunu kulüplede paylasacagim, fakat pek duyarli olacaklarini sanmiyorum.

kesinlikle benimde son zamanlarda gordugum en guzel tasarım... sadece logo dan alıntı olmamıs karadenizin dalgalarını da anımsatan bir forma elinize emeğinize saglık insallah boyle bir formamız olur....

Yorum

• yanlız yeni kullanılan eşortmanlar yine bize özel değil inş. seneye formalar gibi eşortmanlarda AFS abinin koyduğu resimler gibi sadece bize özel olur...

Yorum

Mesela;

Bunlar geçen yıldan beri işporta tengahlarında
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 09:35.

Yorum

• Nike ürün çıkartsa herşey güzel olacak da hala neyi bekliyorlar anlamıyorum.
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Umarım yeni sezon forma ve ürünlerimiz de böyle profesyonelce fotoğraflanır.

Yemeği güzel yapmak kadar onu güzel şekilde servis etmek te önemli. Bizim toplam kaliteyi bir an önce yükseltmemiz gerekiyor.

Transferden daha çok taraftarı heyecanlandıran bu konuların çok daha ciddi ele alınması gerekiyor.

Yorum

Mesela;

Bunlar şahane ya...
                            Satışa çıksa ilk alanlardan biri olurum kesin...
                            Hamiş

Yorum

Mesela;

sen bir numarasın.....işte bu beeeee
                              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Estağfurullah Mehmet hocam gördüğünüz Trabzonsporumuzun güzellikleri. O güzellikleri taraftar olarak ortaya çıkarabiliyorsak ve BMN çatısında paylaşmanın keyfini yaşayabiliyorsak ne mutlu bize.

Nike tipografi sanatını ürünlerinde çok başarılı şekilde kullanıyor. Grafik tasarımcı olarak benim de ilgimi bu yüzden çok çekiyor olabilir.

Ürün ve pazarlamada tasarım ve pazarlama estetiği konusunda Nike'tan öğreneceği çok şey var TS Club'ın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X