İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
ee bordo korkuturİlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz forma, mavi şort kombinasyonu gerçekten çok hoş olmuş bence de. yalnız, liglerimizdeki tüm takımlar içinde sadece bize has olan bordo rengi de iyi kullanmalıyız. rıdvan dilmen'in dediği gibi: "trabzonspor sahaya bordo formayla çıktığında psikolojik olarak baskı altına giriyorduk".
Yorum
-
Kombinasyon güzeldi ama birbirinden farklı formalar olduğu o kadar belliydi ki aslında. Üstteki formanın mavisi lacivert, şortta bordo var. yamama usulü giyilmiş olduğu çok netti ama ben yine de çok beğendim. Eğer beyaz forma kombinasyonu yapılacaksa seneye böyle yapılmalı. Bordodan daha iyi durduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Nanchang Hengyuan takımı yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Amerikan milli futbol takımının üçüncü forması:
Yorum
-
Yeni sezon çizgileri kullanılmaya başlandı:

En son a f s tarafından düzenlendi; 23.03.2011, 13:57.
Yorum
-
2011/12 BMN ile güzel
.jpg)
Real Madrid; altin motifler ilen beyaz, yani ic saha formalari.

Sunderland; Umbro

Liverpool; Kirmizi beyaz, sari kirmiziya dönmüs
igrenc 

Mexico; güzel ve sade.
*
Nike ilen bir kez daha gurur duyuyorum, bide katalog ürünü vermeseler tam olacak.
Yorum
-
-
[/QUOTE]
Abicim daha öncede sormuştum selçuk un üzerindeki bu yılın elite serisi yani bu yıl
barça,manU,...vs. ın giydiği ürünler seneye yeni bir elite serisi çıkar tahminimce onlarda yenileri giyer tabiki.Kısaca sorum şu biz bu yılki elite serisini mi kullanıcaz yoksa seneye onlarla aynı ürünleri mi giyicez ?yAlCiN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum