Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sezon forma ve ürünlerimiz Mayıs ayı içerisinde Trabzon'a gelmiş olacak. Armaların, sponsor logolarının uygulanması stokların ayarlanması tanıtım derken Haziran ayını bulur ilk satışlar. Diğer takımların Ağustos Eylül'den önce satışa başlamadığı bir ortamda en erken satışa başlayan yine Trabzonspor olacak.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 11:35.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Zamanında Kappa'da yapmıştı. Armamız yerine Ts yazmıştı. Çokta görsellik olmasada güzel düşünceydi...
      181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni sezon forma ve ürünlerimiz Mayıs ayı içerisinde Trabzon'a gelmiş olacak. Armaların, sponsor logolarının uygulanması stokların ayarlanması tanıtım derken Haziran ayını bulur ilk satışlar. Diğer takımların Ağustos Eylül'den önce satışa başlamadığı bir ortamda en erken satışa başlayan yine Trabzonspor olacak.
        yavas yavas ip uclari versen

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni sezon forma ve ürünlerimiz Mayıs ayı içerisinde Trabzon'a gelmiş olacak. Armaların, sponsor logolarının uygulanması stokların ayarlanması tanıtım derken Haziran ayını bulur ilk satışlar. Diğer takımların Ağustos Eylül'den önce satışa başlamadığı bir ortamda en erken satışa başlayan yine Trabzonspor olacak.
          Arma ve sponsorlar yine geçtiğimiz seneki gibi mi olacak yani? Eğer denildiği gibi Barcelona ve Manchester United'ınkiler kalitesinde sadece bize uygun formalar olacaksa hiç değilse armalar formada dikişli olarak gelmeleri gerekmezmi?
          t @Selim_Turan

Yorum

• Armalar yeni sezonda değişiyor. Sponsor ve forma numaralarının uygulamasını kulüp yapıyor zaten. Hele formalar ve yeni sezon ürünleri gelsin bakalım.

Yorum

• Şu armalar ne zaman dikişli olur ozaman rahatlarız taraftar olarak
              t @Selim_Turan

Yorum

• Trabzonsporun ürünlerinin erken cikmasi cok önemli cünkü gurbetcilerin Trabzonda oldugunda ürünlerin cikmis olmasi gerekiyor bu satista önemli fark yapar bence.

Yorum

• Dün Atapark TSClub ta çalışan bir elemanla konuştum.Stadyumdaki TSClub ı iki üç katı kadar büyüteceklermiş ve bu mağazayı Nike hazırlayacakmış.Tahminen haziran ayının ortalarına doğru açılacakmış.Ben o mağazanın açıldığında formaların tanıtımınında yapılacağını düşünüyorum.Yani şafak 1-1,5 ay

Yorum

• Ts clupun sitesi açılmıyo siz girebiliyo musunuz?
                    61>34

Yorum

• Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Nike'nin işi'de hiç kolay değil.Formanın klasik yapısını bozmadan çok ufak oynamalarla çok güzel forma yapıyorlar.
                        Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• İlk olarak Semra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat Aydın, Ts club baya iyi olacak, önümüzdeki senenin formaları sağlam, 4 forma var 3’ü bordo mavi 1’i biraz daha farklı renkte olacak.
                          Formalar çok güzel bunu defalarca söyledi meraklandım hadi bakalım J
                          Çubuklu formaya dikkat edin de dedi.
                          Biri beyaz iki tanesini söylersem ne olduğu ortaya çıkar , farklı dizayn.

Ts club'un
                          Geçtiğimiz senelerde hakkını veremedik, ciddi bir yapılanma içersindeyiz.
                          Hangi ürünü alayım diye düşüneceksiniz.
                          Telefonla programa bağlanan bir renktaş aldığım poları dışarıda giyemiyorum dedi
                          Nevzat Aydın, biraz süre verin bize, arkadaşlarınız bu poları nerden aldınız diye soracak J

Ts club'un yeni web sitesi de olacakmış.

( Lig Radyo'da söyledi. )

İpuçları geliyor. Az kaldı az. TS Club yetkilileri İstanbul'da TS Club'ın yeni sezon ürünlerininin üretimleri ile ilgili görüşüyorlar. Nevzat Aydın gibi internetin gücünü doğru kullanabilen birinin bu işten sorumlu yönetici olması şans. Sabırla bekliyoruz sürprizleri

Yorum

• Aston Villanın formaları gerçekten harika ötesi.Bizimde İnşaallah böyle güzel formalarımız olur.Valla gelen haberler yeni formalarımızın iyi olduğu yönünde ama umarım yanılmayız.

İki formanın klasik olması gerekir ve her yıl kolleksiyonda olmalı.1. si çubuklu 2. side Aston villa tarzı dediğimiz model.

Birde şunu öğrenmek istiyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Biliyorum forma siparişleri verildi modeller süpriz tamamda kumaş kaliteleri nasıl olacak.Ben şahsen beyaz formayı hiç sevmem ama her yıl en kaliteli kumaş beyaz formaya yapılır.Umarım bu yıl yapılacak çubukluya beyaz formanın kumaşından yaparlar.

Yorum

• Çok çok merak ediyorum yeni formaları

Yorum

• Arsenal'in arması da baskı. Üstelik doğrudan formanın üzerine yapıldığı için dikkat edilmezse dökülme ihtimali daha yüksek. Allah'tan yeni sezonda formalarımıza uygulanan armalarımız değişiyor. Isı ile transfer olan fakat dökülmeyen kaliteli malzemeden yapılıyorlar. Tasarımları, renkleri, kumaşları ile yeni sezon formalarımızı çok kıskanacaklar çok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X