Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçen yılki çubuklu formamız bordo ağırlıklı olduğu için beyaz şortla çok uyumlu duruyordu ama bu sezonki çubuklu formamız (açık) mavi ağırlıklı olduğu için en ideal şort koyu renklerde olanlar oluyor ki bence bordo bir numarada şuan...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Armanın yeri gayet güzel.

Çubuklu formamız beyaz, mavi veya bordo şortla hangisi olursa olsun güzel görünüyor. Hepsinin ayrı havası var.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 15:42.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• keşke dün beyaz şortla çıksaydık da konçlardaki beyaz kısımlar bu kadar göze batmasaaydı
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• peki bu stadın dışında korsan ürün satan kişilere neden zabıta müdahale yapmıyor,hayır yani kaldırım üzerinde resmen isportacılık yapıyorlar,biz esnaf kaldırıma az bi malzeme koyduğumuz zaman hemen 150 tl ceza kesiliyor,, :hırr
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            peki bu stadın dışında korsan ürün satan kişilere neden zabıta müdahale yapmıyor,hayır yani kaldırım üzerinde resmen isportacılık yapıyorlar,biz esnaf kaldırıma az bi malzeme koyduğumuz zaman hemen 150 tl ceza kesiliyor,, :hırr
            Bende kendi kendime her maç soruyorum...

herhalde akrabaları filan...

başka aklıma bir şey gelmiyor...

Bunların Trabzonspora zerre katkıları yok...

Belediyesinden Ts Club çalışanına kadar..
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              peki bu stadın dışında korsan ürün satan kişilere neden zabıta müdahale yapmıyor,hayır yani kaldırım üzerinde resmen isportacılık yapıyorlar,biz esnaf kaldırıma az bi malzeme koyduğumuz zaman hemen 150 tl ceza kesiliyor,, :hırr
              kimse siyaset yaptığımı düşünmesin ama bana belediyenin oy kaygısından kaynaklanıyor gibi geliyor .. bir de takım bu işten şikayetçi olsa daha farklı bir yaklaşım sergilenir gibi geliyor bana ...
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Arkadaşlar bırakın satsın adamlar, ne satıyorsa. Ben almam korsan, takımıma destek veririm ama herkesin imkanı olmayabilir. Ayrıca, adamların ekmek parasıyla oynamayın. Adamın işi olsa, zaten gidip orada satış yapmaz. Şimdi karşı çıkabilirsiniz bu düşünceye hakkınızda var tabi. Ben sadece bu işlerin vatandaşımı dahada zora düşürdüğünü düşünüyorum.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bırakın satsın adamlar, ne satıyorsa. Ben almam korsan, takımıma destek veririm ama herkesin imkanı olmayabilir. Ayrıca, adamların ekmek parasıyla oynamayın. Adamın işi olsa, zaten gidip orada satış yapmaz. Şimdi karşı çıkabilirsiniz bu düşünceye hakkınızda var tabi. Ben sadece bu işlerin vatandaşımı dahada zora düşürdüğünü düşünüyorum.
                  Korsancılık emek hırsızlığıdır !! Ne zamandar beri ekmek parası oldu ??
                  Dozer CemiL

Yorum

• armanın kullanımı

doğrusu

yanlışı
                    En son EROS87 tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 13:27.

Yorum

• İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Korsancılık emek hırsızlığıdır !! Ne zamandar beri ekmek parası oldu ??
                      Trilyonları olan kurumlardan daha önemli benim ekmek parası bulamayan vatandaşım. Hırsızlık yapmıyor ya, satıyor işte bir şeyler.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        armanın kullanımı

doğrusu

yanlışı
                        İşte asıl mesele bu...
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Yahu su armalarin dogru kullanildigi formalardan bulsam hemen alacagim bir tane.Ama bir turlu bulamiyorum.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            armanın kullanımı

doğrusu

yanlışı

Baştan beri bunu söylüyorum armayı yanlış yere uygulayıp duruyorlar. Nike amblemi türk bayrağı bi tarafta armamız başka bi tarafta duruyor. Bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok şunu bile beceremiyoruz.

Yorum

• Yeni formamla ilk halı saha maçımı oynadım oynamaz olaydım..

3 yerinde küçük tel atma gibi bir durum var.. Nike kalitesinde forma böyle olacaksa ohoo..

Yarın Ts Club'a gidelim bakalım bir de müşteri memnuniyetini görelim..

Sorun burayı sıkça takip edenler görmüştür geçmiş sayfalarda aynı sorun bordo forması olan bir arkadaşta da meydana gelmişti fotoğraflarını paylaşmıştı..

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bırakın satsın adamlar, ne satıyorsa. Ben almam korsan, takımıma destek veririm ama herkesin imkanı olmayabilir. Ayrıca, adamların ekmek parasıyla oynamayın. Adamın işi olsa, zaten gidip orada satış yapmaz. Şimdi karşı çıkabilirsiniz bu düşünceye hakkınızda var tabi. Ben sadece bu işlerin vatandaşımı dahada zora düşürdüğünü düşünüyorum.
                                Saçmalama..

Veremeyen hiç almasın..

Biriktirsin 1 kere alsın..

Sonuçta bu bir hak.. Ve hak sahibinin dışındaki her şey hak yemektir..

Gördüğüm yerde şikayet ederim ben.. Hiçte ekmeğiyle oynamış olmam.

Hakkıyla kazansın ekmeğini..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X