geçen yılki çubuklu formamız bordo ağırlıklı olduğu için beyaz şortla çok uyumlu duruyordu ama bu sezonki çubuklu formamız (açık) mavi ağırlıklı olduğu için en ideal şort koyu renklerde olanlar oluyor ki bence bordo bir numarada şuan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Armanın yeri gayet güzel.
Çubuklu formamız beyaz, mavi veya bordo şortla hangisi olursa olsun güzel görünüyor. Hepsinin ayrı havası var.En son a f s tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 15:42.
Yorum
-
peki bu stadın dışında korsan ürün satan kişilere neden zabıta müdahale yapmıyor,hayır yani kaldırım üzerinde resmen isportacılık yapıyorlar,biz esnaf kaldırıma az bi malzeme koyduğumuz zaman hemen 150 tl ceza kesiliyor,, :hırrNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu stadın dışında korsan ürün satan kişilere neden zabıta müdahale yapmıyor,hayır yani kaldırım üzerinde resmen isportacılık yapıyorlar,biz esnaf kaldırıma az bi malzeme koyduğumuz zaman hemen 150 tl ceza kesiliyor,, :hırr
herhalde akrabaları filan...
başka aklıma bir şey gelmiyor...
Bunların Trabzonspora zerre katkıları yok...
Belediyesinden Ts Club çalışanına kadar..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu stadın dışında korsan ürün satan kişilere neden zabıta müdahale yapmıyor,hayır yani kaldırım üzerinde resmen isportacılık yapıyorlar,biz esnaf kaldırıma az bi malzeme koyduğumuz zaman hemen 150 tl ceza kesiliyor,, :hırrBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Arkadaşlar bırakın satsın adamlar, ne satıyorsa. Ben almam korsan, takımıma destek veririm ama herkesin imkanı olmayabilir. Ayrıca, adamların ekmek parasıyla oynamayın. Adamın işi olsa, zaten gidip orada satış yapmaz. Şimdi karşı çıkabilirsiniz bu düşünceye hakkınızda var tabi. Ben sadece bu işlerin vatandaşımı dahada zora düşürdüğünü düşünüyorum.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bırakın satsın adamlar, ne satıyorsa. Ben almam korsan, takımıma destek veririm ama herkesin imkanı olmayabilir. Ayrıca, adamların ekmek parasıyla oynamayın. Adamın işi olsa, zaten gidip orada satış yapmaz. Şimdi karşı çıkabilirsiniz bu düşünceye hakkınızda var tabi. Ben sadece bu işlerin vatandaşımı dahada zora düşürdüğünü düşünüyorum.Dozer CemiL
Yorum
-
İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorsancılık emek hırsızlığıdır !! Ne zamandar beri ekmek parası oldu ??'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmanın kullanımı
doğrusu
yanlışı
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmanın kullanımı
doğrusu
yanlışı
Baştan beri bunu söylüyorum armayı yanlış yere uygulayıp duruyorlar. Nike amblemi türk bayrağı bi tarafta armamız başka bi tarafta duruyor. Bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok şunu bile beceremiyoruz.
Yorum
-
Yeni formamla ilk halı saha maçımı oynadım oynamaz olaydım..
3 yerinde küçük tel atma gibi bir durum var.. Nike kalitesinde forma böyle olacaksa ohoo..
Yarın Ts Club'a gidelim bakalım bir de müşteri memnuniyetini görelim..
Sorun burayı sıkça takip edenler görmüştür geçmiş sayfalarda aynı sorun bordo forması olan bir arkadaşta da meydana gelmişti fotoğraflarını paylaşmıştı..
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bırakın satsın adamlar, ne satıyorsa. Ben almam korsan, takımıma destek veririm ama herkesin imkanı olmayabilir. Ayrıca, adamların ekmek parasıyla oynamayın. Adamın işi olsa, zaten gidip orada satış yapmaz. Şimdi karşı çıkabilirsiniz bu düşünceye hakkınızda var tabi. Ben sadece bu işlerin vatandaşımı dahada zora düşürdüğünü düşünüyorum.
Veremeyen hiç almasın..
Biriktirsin 1 kere alsın..
Sonuçta bu bir hak.. Ve hak sahibinin dışındaki her şey hak yemektir..
Gördüğüm yerde şikayet ederim ben.. Hiçte ekmeğiyle oynamış olmam.
Hakkıyla kazansın ekmeğini..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum