trabzon'un en buyuk sorunu forma veya sponsor degil. hafta sonu bursa maci icin trabzondaydik. stadin her tarafinda sahte forma satildigi yetmez gibi, bir de muzenin hemen karsisinda sahte formalar girla satiliyordu. sonra istedigin kadar lisansli urun al de, ne ise yarar?
trabzon'un en buyuk sorunu forma veya sponsor degil. hafta sonu bursa maci icin trabzondaydik. stadin her tarafinda sahte forma satildigi yetmez gibi, bir de muzenin hemen karsisinda sahte formalar girla satiliyordu. sonra istedigin kadar lisansli urun al de, ne ise yarar?
Müzenin yanındaki olaya nasıl bir çözüm bulunamıyor anlamıyorum. Şehir dışından gelen misafileri müzeye götürelim dedik onlara da güldürdük kendimizi
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Şimdiye kadar hayatımda asla çakma ürün almamışımdır, forma dahil. Kulübe sırf katkım olsun diye TS Club'den alıyorum, Avrupa'da oturduğum için bana çok ucuz geliyor, benim parada gözüm yok Allah vermiş çok şükür, bu nedenle katkım olsun diye satın alıyorum TS Club'den ama cidden, çakma üründen bir farkı yok, formalar dökülüyor resmen.
Sadece bizde değil, avrupa kulüplerinde de durum aşağı yukarı aynı. Yeni gelen ürünlerin hepsi hemen satışa çıkmıyor. Avrupada Nike giyen büyük takımların satış sitelerini inceledim yeni ürünler onlarda da satışta deği çoğunda.
Yeni sezon ile ilgili siparişler aralık ayından verildi. Umarım şampiyonlukla gelen olumlu havayı değerlendirebiliriz.
Ürünler çok güzel ama şu sponsor logolarının uygulamalarında zemin kullanmasalar çok daha güzel olacak.
esofmanlardakı armaları begendım hem buyuk hemde dıkıslı hosuma gıttı ...bence hem esofmanda hemde formada buyuk ve dıkıslı kullanmaız gerekıyo seneye bole mı olacak bırde en cok delı oldugum sey su reklam logolarının altındakı beyaz bez parcasından ne zaman vazgecegız bu kadar mı zor kı ben reklam logolarınında yapstırma deılde dıkıslı olması cok sevıyorum ....bence bu detaylar formayıda esofmanıda cok farklı gosterıyo forma ne kadar kalıtelı olursa olsun bole amator seyler oldun mu cok basıt duruyo....
kısacası formalrımız ve esofmanlarımızdakı armaalr buyuk ve dıkıslı reklam logolarıda bez parcasız dıkıslı olursa kı seneye formalrız cok özel olacak denılıyor kı ınanıyorum o zaman yemde yanında yat......
Nayk ürünlerini ikide bir buraya koyup insanın sinirlerini zıplatmayın.Tscluplarda dandik dundik nayk ürünlerinden hariç ürünleri yok.Futbolcular giymiş bana ne..
İki senedir Şenol Hocanın giydiği tişörtlerin peşindeyim yok.Kış boyu özellikle Ünal hocanın giydiği kırmızı kalın yağmurluğun peşindeyim oda yok.Yok oğlu yok yok işte.
Yorum