Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal'in forma tarzını hep beğenmişimdir. Renginden dolayı algıda seçicilik yapıp Aston Villa tarzı dediğimiz klasik model formaları her dönem şık görüntüler ortaya çıkarmıştır.

Trabzonsporumuzun klasik formalarının arasında çubuklu formadan sonra mutlaka bu modelinde yer alması gerekir. Bizim renklerimizi güzel gösteren modellerden biri.

Arsenal'in formalarına hayranlığımın bir nedeni de saha içindeki uyumlarıydı. Bunun sırrını da dün akşam NTV'de yayınlanan bir programda öğrenmiş oldum: Arsenal soyunma odasında formalar, kaleciden başlayarak defans, orta saha, forvet ve yedek oyuncular şeklinde sıralanıyormuş. Oval soyunma odasında tek bir istisna var: en ortada takım kaptanının forması asılı oluyor. Ve buraya dikkat lütfen; takım kaptanı o gün hangi formayı giyerse bütün takım o formayı giyiyorlar, uzun kollu ise uzun kollu kısa kollu ise kısa kollu.

Bu inceliği öğrenince helal olsun adamlara demekten kendimi alamadım. Umarım bizde de forma kültürü bu kadar gelişir.

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 10:51.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Biz de tarihimizden yola çıkarak Trabzonspor Forması ortaya çıkarabiliriz ama bunu yapmak için gören göz lazım.

Yorum

• ali fuat abimizin tespitleri çok doğru. avrupa kulüpleri dahil şampiyon olmuş takımlar içinde forma kültürü en zayıf olan takım maalesef biziz. acı da olsa bunu kabullenmek durumundayız. formasındaki bordo ile şortundaki bordosu farklı olan bizden başka bir kulüp sanırım yoktur. aynı hatayı yıllardır tekrarlıyoruz. her sezon büyük umutlarla beklediğimiz çubuklu formalar bile ayrı telden çalıyor. her sezon ufak rotüşlarla yeniden dizayn edilecek olan bize ait klasik bir formamız olmalı. aston villa tarzı buna en uygun olan model bence. çünkü ligimizde o tarzda forma giyen hiç bir takım yok. çubuklu forma olayına girmek bile istemiyorum o tam bir felaket.

Yorum

• Aston Villa'dan öğrenmemiz gereken çok şey var. işte ispatları:

Yorum

• İyi bir fikir

Yorum

• aston villa'nın formaları gerçekten şahane... bordo-mavi'nin beyaz şortla çok uyumlu olduğu görünüyor. hiç sanmıyorum ama seneye bu tarz,bu kalitede bir forma giysek harika olur...
              181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilgisi olan var mi?

Seneya kac forma cikacak ?

Ben 3 forma cikarirdim. Bordo set, Mavi set birde cubuklu (kalin ince fark etmez)

Ali Fuat abi'den zamaninda buz mavisi teklifi gelmisdi.

Simdi ben begendigim birseyi önermek sizin de fikirlerinizi/yorumlarinizi duymak isterim.

Simdiki mavimizi Karadenizin mavisi ilen birlestirsek.

Forma
                Sort
                Corap

Böyle bir set, Karadenizin hircinligini simgelese ve Deplasmanlarda bu formayi giysek

Bu sekil'de tüm karadenizi temsil etmis oluruz.

Mavi nin tüm tonlarini kullanabilmeliyiz ve bu bana cok uygun geldi.

xxx

Anlami
                Bordo ,özellikle çocukları eğlenceye çağırır ve sevgi duygusunu uyandırır

Forma
                Sort
                Corap

3üncü forma olarak bu seti anlamlari cok etkileyici olan bordo setimiz

xxx

Cubuklu

Cubuklu formamizda herkezin istedigi beyaz sortu sadece sirt kismi bordo ve detaylar beyaz olursa kullanmamiz sik olur.

Bu sene tercih edilmemesi bana dogru geliyor. Bu sene mavi ve bordo daha iyi.

Forma
                Sort
                Corap

xxx

Simdiden tesekkürler. Bu konu hakkinda evde bir calisma yapmayi düsünüyorum ve kulüpe ulastirmak istiyorum, tabi siz'de begendiyseniz.

Yani düsünceleriniz önemli benim icin.

ben begendim bu fikiri
                emegine saglik
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Umarım seneye çıkacak olan formalar bu sayfalarda gördüğümüz Avrupa takımlarının formaları gibi gözalıcı ve kaliteli olur. Bu sayfada nike sponsorluğunda üretilen formalara bakıp "aynı sponsor bizde de var" tatminkarlığından kurtuluruz. Nike Avrupa takımlarına ürettiği ürünler ile emsal teşkil ediyor. Bizde o kalitede forma bekleyince "e o kulüplerin forma satışları, bilmem neleri" söz konusu oluyor. Aynı firma nike... Eğer onlara yapıyorsa "sende yaptıracaksın".
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• - Beyaz şort konusunda ne kadar haklı olduğumu Aston Villa'ya bakınca daha iyi anlıyorum...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma numaraları Werder Bremen formalarındaki gibi olsa hiç fena olmaz. Çok fena parlıyor bizimkilerin mavi numara şeritleri..
                      Aksine, bizim numaralara bayiliyorum. Ayni Barcelona gibi.. Ilk haftalar parlamiyordu, gayet güzeldi.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• yöneticimizin boynundaki atkı tsclub ürünü mü acaba ?
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• forma ne renk olusa olsun beyaz şort formayı daha güzel güsteriyor

bordo şort yanlız beyaz formanın altında güzel durur
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi bir fikir
                            Çok iyiymiş

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bayanlara yönelik düzgün ürünler çıkarsalar ne güzel olurdu
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X