Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Hala beklediğim işte bu bizim için yapıldı denilen bir ürün ortada yok,yada bunu talep eden yetkili yok bizim klüpte Adidas yada başka bir firma bizden talep olmadıkça firma değişsek ne olucak ki ?
Hala beklediğim işte bu bizim için yapıldı denilen bir ürün ortada yok,yada bunu talep eden yetkili yok bizim klüpte Adidas yada başka bir firma bizden talep olmadıkça firma değişsek ne olucak ki ?
çok şükür
olayları ters açıdan da düşünen tek insan ben değilmişim
birde bizden den kastın trabzonsporlu yöneticiler olduğunu da söylemek lazım
yoksa biz zaten durumdan memnun değiliz farklı şeyler talep ediyoruz ama sesimizi duyan yok diyenler çıkar
En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 17:50.
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Bu fotoğrafı resmi siteden kopyaladım.Atletizim takımımız 4.oldu haber başlığının altında bu resim var.Bu formalar zannedersem 5 sezon önce giydiğimiz formalar.Şunlara verecek yeni sezon formamız yokmuydu.Bu iş bile hem Naykla hemde naykla ilgilenen yöneticilerle çalışmamamız için başlı başına bir sebeptir.
Bu fotoğrafı resmi siteden kopyaladım.Atletizim takımımız 4.oldu haber başlığının altında bu resim var.Bu formalar zannedersem 5 sezon önce giydiğimiz formalar.Şunlara verecek yeni sezon formamız yokmuydu.Bu iş bile hem Naykla hemde naykla ilgilenen yöneticilerle çalışmamamız için başlı başına bir sebeptir.
Hayır abi o zamanki formalarımız 5 çubukluydu.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Süleyman atletizm takımının giydiği formalar ve üzerindeki TS Club logosu yeni. Keşke gücümüz olsa ve Nike'ı tüm branşlarımıza sponsor yapabilsek veya daha şık ürünler çıkarabilsek.
Ben asıl Polonyalılara imza atmaya giderken yanlarına niye forma almamışlar ona taktım.
Yorum