Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formamız burda ne kadar güzel, kaliteli ve fit duruyor...

Yorum

• Hala beklediğim işte bu bizim için yapıldı denilen bir ürün ortada yok,yada bunu talep eden yetkili yok bizim klüpte Adidas yada başka bir firma bizden talep olmadıkça firma değişsek ne olucak ki ?
      Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• formaların ense kısmına Bize Her Yer Trabzon yazsalar süper durur
        yeni çıkarttıkları sweat shırtte yapmışlar güzel durmuş formada daha da iyi durur

Yorum

• Yorum

• Hayırlı olsun. Şimdiye kadar hiç kötü Polonyalı veya kötü ikiz almadık.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hala beklediğim işte bu bizim için yapıldı denilen bir ürün ortada yok,yada bunu talep eden yetkili yok bizim klüpte Adidas yada başka bir firma bizden talep olmadıkça firma değişsek ne olucak ki ?
              çok şükür
              olayları ters açıdan da düşünen tek insan ben değilmişim
              birde bizden den kastın trabzonsporlu yöneticiler olduğunu da söylemek lazım
              yoksa biz zaten durumdan memnun değiliz farklı şeyler talep ediyoruz ama sesimizi duyan yok diyenler çıkar
              En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 17:50.
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bugün 10 Yaşında bir çocuk formasına ve arkasaındaki yazıya 85 Tl ödedim.

Bitireceksin bizi Nayk

Yorum

• Bu fotoğrafı resmi siteden kopyaladım.Atletizim takımımız 4.oldu haber başlığının altında bu resim var.Bu formalar zannedersem 5 sezon önce giydiğimiz formalar.Şunlara verecek yeni sezon formamız yokmuydu.Bu iş bile hem Naykla hemde naykla ilgilenen yöneticilerle çalışmamamız için başlı başına bir sebeptir.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzeller.

Formalar yani.
                    ikiside guzel.. hay masallah!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu fotoğrafı resmi siteden kopyaladım.Atletizim takımımız 4.oldu haber başlığının altında bu resim var.Bu formalar zannedersem 5 sezon önce giydiğimiz formalar.Şunlara verecek yeni sezon formamız yokmuydu.Bu iş bile hem Naykla hemde naykla ilgilenen yöneticilerle çalışmamamız için başlı başına bir sebeptir.
                      Hayır abi o zamanki formalarımız 5 çubukluydu.

Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Süleyman atletizm takımının giydiği formalar ve üzerindeki TS Club logosu yeni. Keşke gücümüz olsa ve Nike'ı tüm branşlarımıza sponsor yapabilsek veya daha şık ürünler çıkarabilsek.

Ben asıl Polonyalılara imza atmaya giderken yanlarına niye forma almamışlar ona taktım.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abi nıke ile yapılan anlaşma gereği türkiye dışına çıkarmama kararı olmasın sakın...
                          İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                          Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• basin toplantisinda hatayi gören var mi ?

Yorum

• çok üzücü
                              181' PARS Squadron

Yorum

• hata burda daha net gözüküyor..bilin bakalım ne eksik,yıldızı var kendisi yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X