Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sampdoria and Kappa have officially presented the 2010/11 kit range for the upcoming season in Serie A

kappa forma tarzını değiştirmiş galiba..

Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teşekkürler Melodi Restauranta
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben sakınca görüyorum. Çarşı Fenerbahçe'nin "Bir gün herkes Fenerbahçeli oalcak " sloganına karşı söyledi bunu. Her takım kullanmıyor. Her takım kullanıyor diyerek tribünlerle ne kadar alakalı olduğunuzu anladım....
            tmm kardesim sende o cok bilen tayfasindansin alma ozm o ürünü
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• Daha önce burdaki bir fotoğrafta görmüştüm ama bir arkadaşımız açıklama yapmıştı ışıktan kaynaklandığını söylemişti fakat bugün Trabzonda Forumdaki formalardan bizzat kendim gördüm bayrağımızın rengi doğru uygulanmamış. Kırmızı yerine bordo kullanılmış ki bu gerçekten önemli bi ayıp bizim adımıza. Tanıtımdaki formalar öyle değildi ama satışa çıkan bi çok formada bu var , forumdakileri bizzat gözümle gördüm yani.. Kırmızı Beyaz olan bayrağımız Bordo Beyaz olmuş.

Not:Mesajımdaki forum diye bahsettiğim Forum Trabzon AVMdir yanlış anlaşılma olmasın.
              Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
              Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Yorum

• Yorum

• kim ne derse desin bu işi en iyi yapan adidas'tır...diğer markalarla arasında kalite olarak uçurum vardır diyebilirim....işte size en güzel kanıtı,chelsea forması...baştan aşagı tasarım haikası vede kalite
                    √ OKAN™ 1987

Yorum

• Eşofman altlarının sadece kulübe verildiğini, satışa sunulmayacağını söyledi oradakilerden biri.(Kulüp personelinden biri)
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu forma İnternette 55 Tl olmuş.
                        Bugün Sinop'ta tek forma satan mağzaya girdim.
                        Şansımı denemek için ne zaman gelecek yeni formalar dedim gelmeyecek dedi ve geçtiğimiz sezon dan birtek bu ürün kalmış sanırım 45 Tl ye satıyorlar.
                        Sinop'ta yine ıssız kaldık
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim bildiğim kadarıyla Trabzonspor'lu değildir Trabzosporlu dur.Yani yazım yanlışı var.Bize "heryer" Trabzon atkısında da olduğu gibi.
                          Aynı şeyi söylemişiz.

İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "türkçe hatası" diye birşey yok. Adam haklı beyler.
                          Hangi sözlüktensin ? İnci ?

İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tmm kardesim sende o cok bilen tayfasindansin alma ozm o ürünü
                          Ben bildiğini söyleyenlerdenim. Bu hatalar düzelmedikçe, araklamalar devam ettikçe özgünlük olmayacak. Ezik dediğiniz o takımları taklit etmek nasıl bir büyüklük ?
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• taç tek kişilik trabzonspor nevresim takımı kampanya var yastık hediyeli 55 tl.
                            hatırladığım kadar ile 89 tl idi. tüm TÜRKİYE genelindeki taç mağazalarında var ve 31 temmuza kadar geçerli.
                            bilginiz olsun
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• parçalı çok güzel,
                              çubuklu çok güzel,
                              gri ye baktıkça ısınıyorsun,o da güzel.
                              topu taca atmayın forma alın...
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma İnternette 55 Tl olmuş.
                                Bugün Sinop'ta tek forma satan mağzaya girdim.
                                Şansımı denemek için ne zaman gelecek yeni formalar dedim gelmeyecek dedi ve geçtiğimiz sezon dan birtek bu ürün kalmış sanırım 45 Tl ye satıyorlar.
                                Sinop'ta yine ıssız kaldık
                                gardaş sıkınti yok!!trabzonspor.com.tr ye gir internetten ver siparişini gelsin forman 1 2 günde
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X