Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beşiktaş'ın sloganı hoş durmamış. Yazık... Bunun yanında yine Türkçe hatası var.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 18:57.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Simdi de file olayina takildim ben.

Yorum

• Bu arada logolarin da safti kaymis.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş'ın sloganı hoş durmamış. Yazık... Bunun yanında yine Türkçe hatası var.

bu lafi simdi besiktas mi cikarti her takim kullaniyor ben hic bir sakinca görmüyorum
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            futbolcuların giyeceği beyaz forma öyle olabilir.Ama satışa sunulan formalar kesinlikle fileli, ama bir iyi tarafları varki ense kısımlarında etiket yok beden ve bilgiler baskı yapılmış...
            Beyaz formamız bu seneki Brezilya formasıyla birebir aynı, sadece renklerimiz farklı. Kol altları da yeni uygulanan lazer kesimle delikler açılmış fileli nefes alan kumaş, insanları yanıltmayalım.

En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 19:09.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak trbznspr.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlar da St. Pauli'nin yeni sezon formaları..

Oyun oynanıyor bizle galiba.
              FC St.Pauli takiminin forma sponsoru DO YOU FOOTBALL.
              Bu firma, sadece özel forma üretiyor, yani bellirli bir katalog yok, takima özel, daha yeni ve kücük
              bir firma. Daha önce mail atmistim firmaya, hemen cevap geldi. TRABZONSPOR'a özel forma üretin dedim! ;-)
              Kisacasi, böyle büyük bir takima sponsor olmak icin cok calismamiz lazim cooook dediler.
              Su an FC St.Pauli'nin yani sira, 1.FC Kaiserslautern, FC Augsburg, VfL Bochum ve Union Berlin takimlarina
              forma üretiyorlar. Hepsi takima özel. Sectikleri takimlarda ve forma üretiminde takimin gecmisine, tarihine
              cok önem veriyor ve bunlari göz önünde bulunduruyorlar.
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• ali fuat bey, gözümle gördüm, inanın fileli... doğru kumaş aynı, model aynı, kesimler aynı ama yazılarınızı sürekli takip ettiğim için özellikle dikkat ettim fileliydi... hayal kırıklığına uğradım bende.
                En son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 19:33.
                yAlCiN

Yorum

• İlk olarak trbznspr.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlar da St. Pauli'nin yeni sezon formaları..

Oyun oynanıyor bizle galiba.
                  Şu formaların benzerlerini bize yapsalar kan çıkar açık söylüyorum, burda ne küfürler döner tahmin edebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkçe hatası diye birşey yok. Belki anlam düşüklüğü var. Bu bir slogan. Sloganlarda ne kadar anlam bütünlüğü aranır oda ayrı.
                    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ufuk Merhabalar,
                      Mesajını okudum, Puma döneminde veya önceki dönemlerde ne dediğimi gayet iyi biliyorum. Forma ve ürünlerle bugün ilgilenmeye başlamadım. Puma'nın tasarımlarını çok beğenmeme rağmen, bize ürettikleri kumaş kalitesini ve tavırlarını sorgulamış olmam, benim bu konularda tutarlı olduğumun bir göstergesi olarak algılamalı. Sponsorumuz kim olsun sorusuna ilk cevabım Kappa ikinci tercihim Nike idi.

Şu anda sponsorumuz Nike ve bunu konuşuyor olmamız doğal değil mi? "Yarın sponsorumuz Adidas olursa onu savunur musun? sorusu çok saçma bir soru, konumuz o değil ki, körü körüne bir markayı neden savunayım?. Yarın Adidas veya başka bir marka oldu diyelim, o markanın ne yapacağını Allah'tan başka bilen var mı ki bir tavır belirleyelim? Neden illa Adidas? Benim beğendiğim başka markalar, başka çizgiler de var. Merak ediyorsan söyleyeyim ben güzel tasarlanmış bütün formaları ve tasarımları seviyorum. Her markanın güzel forması var, ama benim beğendiğim takımların Nike giyiyor olması, son yıllardaki atılımları ve en önemlisi Trabzonspor'un Nike giyiyor olması benim daha çok dikkatimi çekiyor. İstanbul takımlarının Adidas giyiyor olması, tasarım anlayışı, şu an giymiyor oluşumuz diğer başka markalar gibi beni ilgilendirmemesi normal değil mi? Nike'ın tasarım anlayışını, kampanyalarını ve ürünlerini daha çok seviyor olmamın, bütün bu güzellikleri Trabzonsporumuza yakıştırmamın neresi garip onu çözemedim. Kappa ve Diadora'nın da marka çizgisini beğeniyorum ama sorunumuz onlar da değil. Bazıları Audi, BMW sever o insanlara niye Mercedes'i sevmiyorsun diyemezsin.

Her şeyi biliyorum demiyorum, yanıldığım veya kimsenin katılmadığı fikirlerim olabilir ama körü körüne bir şeyi savunduğum yok, lütfen siz de bana karşı körü körüne mesaj kaygısına girmeyin.

Eski dönemde yaşadığımız sıkıntıları unutup, bu işlerin nasıl yapıldığını bilmeden sadece eleştiri yapmayalım, yapılan iyileştirmelerin de hakkını verelim istiyorum. Kendi gerçeklerimizi ıskalamayalım bütün bunları yaparken. Bir şeyi veya olayı değerlendirirken, fikirlerimizin bir bilgi üzerine inşa edilmesi gerektiğine inanıyorum. Formaya yapılan eleştiri kadar korsan konusunda da hassas olunsun istiyorum. İnsanlar okusun, anlamak için gayret göstersin istiyorum.

Bunca mesajdır hala kendimi ifade edemedim galiba veya benimle ilgili alınganlık yapanlar var. Ben her zaman Trabzonspor için doğru olanı, -bu işin eğitimin almış ve Allah vergisi yeteneklerim olduğu için kendimce- güzelini savunurum her zaman. Derdimin marka ile ilgili olmadığını söyledim hep. Önerilerim veya tepkilerim anlık değil, her zaman resme daha geniş bakıp öyle değerlendiriyorum olan biteni ve kalıcı çözümlere odaklı olduğumu vurguladım. Kimse kurumsal kimliği, fontu benden iyi bildiğini söylemesin.

Çubuklu formanın burada polemiklere neden olan XL olan bedeninin M bedendeki bir forma ile aynı sayı ve çubuklu olmaması gayet doğal. Örnek diye paylaştığın ürünler standart ürünler. Başka bir arkadaşın paylaştığı İnter örneğinde olduğu gibi bedenlere göre çubuk sayısı farklılık gösterebiliyor. Futbolcular atletik, sıfır yağlı, ince vücutlara sahipken, taraftar için daha rahat kesim ürünler satılıyor. Satış sitelerinde de forma modellerinin standart bedendeki görüntüsü yer alır her zaman. Beden seçeneğinden dolayı her bedenin ekstra görüntüsüne dünyadaki hiçbir satış sitesinde rastlamadım ben. Beden seçeneği sadece sipariş sırasında tercih edilirken görülür.

Çubuklu forma deyince insanların aklına tek bir model gelmiyor; çubuklu formaların farklı tasarımlarda farklı modelleri var ve seçtiğiniz çubuklu modelinin çubuk sayısının bedenlere göre değişik olması sadece Nike'a özel bir durum değil. Ortada standart dışı değil, gayet standart bir uygulama var. Bu karşılaştığımız durum bir tutarlılığın göstergesi. Üretimle ilgili biraz araştırma yapan bunu görebilir. Her ihtimale karşı bu algı yanılgısını düzeltmek için yetkililerle ( TS Club yetkilisi ile) ve uzmanlarla da konuştum; bu işten anlayan ve bu işi yapan herkesin ortak görüşü bu yönde: ortada hata falan yok!

Çubuklu forma konusunun bu kadar takıntı haline gelmesinin bir nedeni de aylar öncesinden bildiğim için benim "7. şampiyonluk yolunda 7 çubuklu forma" yakıştırmam oldu sanırım. 9 çubuklu alanlar da 9. kupa için almış olur formayı olur biter. Nike'ın çubuklu forma modelini üretme tarzını niye dert ediyoruz ki?

Türk Telekom'un yazı karakteri de eleştirildi bu sayfalarda, bize ne adamların kurum kimliğinden, seçtikleri fonttan. Gayet şık ve o harfleri yazdığınızda en güzel duracak fontlar seçilmişken o bile eleştirildi. Eleştirelim sorgulayalım ama taraftar olarak her şeyi kurcalayacağız diye bir şey yok. Kimisi rengini koyu ister kimi yakasına takar kimi her çubukluyu aynı zanneder.

Kimseyi etkileme veya manüpüle etme derdinde değilim. Benim fikirlerime katılmıyor olabilirsiniz, beni yanlış anlamayın yeter.

Herkesin ortak derdi Trabzonsporumuz için en güzeli ve en iyisi. Olaylara farklı yerlerden baktığımız için farklı şeyler görüyor olmamız normal.

Bizim taraftarımız zor, çok zor...

Forma konusunda bu kadar takıntılı olan taraftarımız çubuklu olan her şeyi sorgulayıp sayacak mı şimdi?

İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

girayın giydiği formada ki sağ ve solda ki son çubuklarla kolları arasında ki mesafe, sedat abinin aldığı formanınkinden daha kapalı. sedat abininkinde baya bir mavilik var. bu yüzdendir ki nike işaretide sedat abininkinde son bordo çubuktan başlarken girayınkinde maviden başlamış. buna defo diyebilirmiyiz ? bilmiyorum.

Ama yapılan büyük bir ayıp var ortada..bunuda bizim kulubümüz yapmamıştır sanırım. bu düpedüz nike ile ilgili bir durum.
                      Abi tamam hadi diyelim ben (biz) (çoğumuz) (azımız) seni anlayamadık, peki sen benim ne demek istediğimi anlayabildin mi ? siz hiç bir zaman nike şunun şurasını kötü yaptı dediniz mi? nedir bu kadar kusursuz olan ? sanırım farklı bir bakış açımız var bu konuda bende nike severim nike giyen takımlarıda severim. sorun bu değil.

atıyorum nike ayakkabı aldım şunun şurasıda şöyle olsun derim yada tişört alsam derim. ki forma aldığım zamanda diyorum. bakınız almadan bir eleştiri yapmıyorum.

ben size biraz daha açıklama yapayım. Ufuk burda haksızsın demenide bekliyorum.

1) Nike bir kaç standartta forma üretiyor.yani formalarımız ne inter kaitesinde ne de brezilya milli takımı kalitesinde. yani önde gelen takımlara daha kaliteli maldan üretim yapıyor bizim gibi onlardan geride olan takımlara daha kalitesiz forma yapıyor.( bakın bundan gocunmuyorum, herkes haddini bilecek) bundan dert yanan arkadaşlardan değilim. ha yok derseniz Trabzon'a geldiğiniz bir gün şu boynere birlikte gidelim farklı kalitede formalar olduğunu siza kanıtlayayım. Milli takım formalarının kalitesinde sayılabilecek tek formamız beyaz formamızdı geçen sene ( bu sene daha karşılaştırmadım) ama taraftar forması altında çıkan milli takım forması bizim çubuklu dahil diğer formaların mallarına daha yakındı. bunu açıkca bu arkadaşlara teyit etmenizi isterim. ( yok aynı kalitede derseniz lafım yok)

2) Amblemlerin yapıştırma olmasının nedeninin kulup olduğunu söylediniz. Onada bir şey dediğim yok. bundan da dert yanan arkadaşlardan değilim. eğer varsa arşivden araştırma yapın deyin ki bak burda nike 'a laf attın.

3) Öyle dediğiniz gibi 7 çubuk havasına girenlerden de değilim. hatta çoğu kişiye girmemelerini sadece denk düştüğünü önceki mesajlarımın birinde dile de getirdim.

4) çubuklu formaların çubukları konusunda evet hala söylüyorum hata var. ts clup çalışanlarının bir şey bilmedikleri bir çok kez burda tehit edildi. bunda da hata yapmış olabilirler.farklı bedenlerde ki formalar üzerinde ki nike işaretinin yeri mekanı doğru değil. bunun üzerine sizle saatlerce tartışabilirim. utanmasalar koltuk altına çekecekler işareti. ha bakınız eğer bu tür formalarda bunları kullanıyosalar ( daha kailitesiz formalarda) sesimi çıkartmıcam. çünkü diğerlerinde hiç öyle bir durum yok. bakınız iner forması. ama bunu açıkca taraftarla bir çok şeyi söylediğiniz gibi teyit etmenizi dilerim.

Yorum

• bir ürün çıktığı zaman her türlü ürün olabilir.hemen alma taraftarı değilim.biraz bekleyın.

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu lafi simdi besiktas mi cikarti her takim kullaniyor ben hic bir sakinca görmüyorum
                          Ben sakınca görüyorum. Çarşı Fenerbahçe'nin "Bir gün herkes Fenerbahçeli oalcak " sloganına karşı söyledi bunu. Her takım kullanmıyor. Her takım kullanıyor diyerek tribünlerle ne kadar alakalı olduğunuzu anladım...

İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkçe hatası diye birşey yok. Belki anlam düşüklüğü var. Bu bir slogan. Sloganlarda ne kadar anlam bütünlüğü aranır oda ayrı.
                          Sloganlarda anlam bütünlüğü aranmaz mı ? Çok şaşırdım vallahi Çok ilginç tepkiler geliyor. Bu arada Türkçe dersine hademe girdi galiba...

Özel isimlere gelen ve oraya aidiyeti belirten ekler ayrılmaz.

Örnek : Trabzonsporlu, trabzonlu, trabzonlular.
                          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 21:22.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Benim bildiğim kadarıyla Trabzonspor'lu değildir Trabzosporlu dur.Yani yazım yanlışı var.Bize "heryer" Trabzon atkısında da olduğu gibi.
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• "türkçe hatası" diye birşey yok. Adam haklı beyler.
                              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• PSV nin 2009-2010 formasıydı..

açıkcası şu tarz forma renklerımıze çok uygun olurdu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X