bu seneki formalirin hepsini begendim ama gelecek sezon alternatif renk olarak mavinin degisik tonlarini denemeliyiz mesela buz mavisi bir formanin herkesin sevecegini tahmin edebiliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İç Saha 1 - Çubuklu forma - Mavi şort - Mavi çorap
İç Saha 2 - Beyaz forma - Beyaz şort - Beyaz çorap
Deplasman 1 - Gri forma - Bordo şort - Bordo çorap
Deplasman 2 - Parçalı forma - Bordo şort - Bordo çorap
Yedek - Bordo forma - Bordo şort - Bordo çorap
*
Favorim 1 numara.
Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...g-Hakemler.pdf
*
Sayfayla alakalı olmayan not:
Güngören Bld. Spor'un renklerini bordo-beyaz biliyordum. Ancak, federasyon sayfasında bordo-beyaz-mavi şeklinde belirtmişler.
Ayrıca şablonlardaki formalarındaki numara da 61!
Tesadüf mü yoksa bir bağımız var mı? Bilenler özelden paylaşabilir...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.08.2010, 12:19.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nasıl bulamadınızki
Bize Her Yer TrabzonBMN Taraftar Topluluğu
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİç Saha 1 - Çubuklu forma - Mavi şort - Mavi çorap
İç Saha 2 - Beyaz forma - Beyaz şort - Beyaz çorap
Deplasman 1 - Gri forma - Bordo şort - Bordo çorap
Deplasman 2 - Parçalı forma - Bordo şort - Bordo çorap
Yedek - Bordo forma - Bordo şort - Bordo çorap
*
Favorim 1 numara.
Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...g-Hakemler.pdf
*
Sayfayla alakalı olmayan not:
Güngören Bld. Spor'un renklerini bordo-beyaz biliyordum. Ancak, federasyon sayfasında bordo-beyaz-mavi şeklinde belirtmişler.
Ayrıca şablonlardaki formalarındaki numara da 61!
Tesadüf mü yoksa bir bağımız var mı? Bilenler özelden paylaşabilir...DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Kardesh TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ürün OF TS CLUB ta mevcutNasıl bulamadınızki
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleliverpool macinda bordo-mavi giyelimki aston vbilla ve west ham taraftarlar bizim taraftan olsundedi bize Aston Villa taraftarı olarak renklerinizden dolayı kalbimiz maçta sizinle dedi . Bu maçta çubuklu veya parçalı formayı giymeliyiz kırmızıyla hangisi karışmayacaksa mavi şortla ikiside giyilebilir bence.
DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa formasını ben çok beğendim.Reklamsız olmasıda ayrı bir güzellik
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklamsız olması, Turkcell'in Süper Lig sponsorluğundan çekilmesiyle alakalı bir durum sanırım. Yarıdan fazla takımın göğüs reklamı yok.Şimdi küstüm oynamıyorum hesabı
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum