Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu seneki formalirin hepsini begendim ama gelecek sezon alternatif renk olarak mavinin degisik tonlarini denemeliyiz mesela buz mavisi bir formanin herkesin sevecegini tahmin edebiliyorum.

Yorum

• liverpool macinda bordo-mavi giyelimki aston vbilla ve west ham taraftarlar bizim taraftan olsun

Yorum

• Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İç Saha 1 - Çubuklu forma - Mavi şort - Mavi çorap

İç Saha 2 - Beyaz forma - Beyaz şort - Beyaz çorap

Deplasman 1 - Gri forma - Bordo şort - Bordo çorap

Deplasman 2 - Parçalı forma - Bordo şort - Bordo çorap

Yedek - Bordo forma - Bordo şort - Bordo çorap

*

Favorim 1 numara.

Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...g-Hakemler.pdf

*

Sayfayla alakalı olmayan not:

Güngören Bld. Spor'un renklerini bordo-beyaz biliyordum. Ancak, federasyon sayfasında bordo-beyaz-mavi şeklinde belirtmişler.

Ayrıca şablonlardaki formalarındaki numara da 61!

Tesadüf mü yoksa bir bağımız var mı? Bilenler özelden paylaşabilir...
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.08.2010, 12:19.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Keşke gri formanın şort ve tozlukları da gri olsaydı.. Tam hamsi gibi olurduk.. Liv'pool maçında da o şekilde giyerdik.

Yorum

• #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buna ben de çok şaşırdım ve hiç bir sitede de bulamadım ne tsclubistanbul nede klübün sitesinde
                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• persembe liverpool macından once yenısahra tsclup a gidecem ama o kadar ters adam anlamıorlar bu işten denıldı kı bu formanın bır buyuk bedenı vr mı dıye sormaya cekinebilirim

Yorum

• Bursa formasını ben çok beğendim.Reklamsız olmasıda ayrı bir güzellik

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ürün OF TS CLUB ta mevcut Nasıl bulamadınızki
                      Bize Her Yer Trabzon
                      BMN Taraftar Topluluğu

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İç Saha 1 - Çubuklu forma - Mavi şort - Mavi çorap

İç Saha 2 - Beyaz forma - Beyaz şort - Beyaz çorap

Deplasman 1 - Gri forma - Bordo şort - Bordo çorap

Deplasman 2 - Parçalı forma - Bordo şort - Bordo çorap

Yedek - Bordo forma - Bordo şort - Bordo çorap

*

Favorim 1 numara.

Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...g-Hakemler.pdf

*

Sayfayla alakalı olmayan not:

Güngören Bld. Spor'un renklerini bordo-beyaz biliyordum. Ancak, federasyon sayfasında bordo-beyaz-mavi şeklinde belirtmişler.

Ayrıca şablonlardaki formalarındaki numara da 61!

Tesadüf mü yoksa bir bağımız var mı? Bilenler özelden paylaşabilir...
                        Özelden paylaşmadım diğer bilmeyenlerinde öğrenme hakkı olsun diye , Güngören İstanbul'da Trabzon'luların yoğun yaşadığı ilçelerdendir Lemi Çelik bile geçen seçimde Güngören'den belediye başkanlığı adayı oldu Trabzon'lu çok diye , bundan önceki belediye başkanlarıda Trabzon'lu idi şimdiki belediye başkanıda Trabzon'lu doğal olarak belediye kulübü olduğu için başkan ne derse o olur kulübün kurulduğu zamandaki başkanda Trabzon'lu olduğu için Bordo Mavi Beyaz renkleri kullanmışlar Trabzonspor'u anımsatmak amacı ile .
                        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Kardesh TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ürün OF TS CLUB ta mevcut Nasıl bulamadınızki
                          of tsclupta olması mesele değilki ben takımın uzerınde bu renk bi t-shirt görmedim neden farklı renlerin peşinden gidiliyorki ben takımın giydiği siyah ürünleri almak iiçin bekliyorum adamlar dalga geçer gibi iş yapıyorlar ciddiyetsizlikten başka bişey değil ya sonra sen tsclup ta sattığın şeyi websitene neden koymassın websitesinde olan şeylerin büyük bir kısmıda tsclup ta yok zaten ha iş yani
                          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            liverpool macinda bordo-mavi giyelimki aston vbilla ve west ham taraftarlar bizim taraftan olsun
                            Ozamanki kadronun oyuncularından olan Cosmos Engin 30 yıl önceki Liverpool maçını anlatırken ;İngiltere'ye indik otobüs filan yok taksilere bindirdiler bizi otele gitmek için bindimiz taksinin şöförü hoşgeldiniz maviler (hello blues) dedi bize Aston Villa taraftarı olarak renklerinizden dolayı kalbimiz maçta sizinle dedi . Bu maçta çubuklu veya parçalı formayı giymeliyiz kırmızıyla hangisi karışmayacaksa mavi şortla ikiside giyilebilir bence.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursa formasını ben çok beğendim.Reklamsız olmasıda ayrı bir güzellik
                              Reklamsız olması, Turkcell'in Süper Lig sponsorluğundan çekilmesiyle alakalı bir durum sanırım. Yarıdan fazla takımın göğüs reklamı yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Reklamsız olması, Turkcell'in Süper Lig sponsorluğundan çekilmesiyle alakalı bir durum sanırım. Yarıdan fazla takımın göğüs reklamı yok.
                                Galiba. Turkcell ambargo koymuştu göğüs reklamlarına Şimdi küstüm oynamıyorum hesabı
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X