Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
beden farkından dolayı çubuk sayıları farklı olmuştur muhtemelen haliyle nike arması sırıtmış sanki
iyide böyle saçma şey olur mu?? yenı sezon çubuklu formamız belli bir anlam ifade etmesi için 7 çubuktan oluşacak dendi ama burda arkadaşın aldığı forma 9 çubuktqan oluşuyor..forma bedenini büyütürken yeni çubuklar eklemek nasıl bir uyglamadır anlamak değil..Anlamıyorum çok mu zor bütün çubukları eşit oranda büyütüp formanın bedenini büyütmek..
ayrıca dediğiniz gibi nike işaretide normalınden daha sağa kaymış,ortada ne simetri kalmış neden başka birşey..Bravo nike,bravo tsclub!!!!!
iyide böyle saçma şey olur mu?? yenı sezon çubuklu formamız belli bir anlam ifade etmesi için 7 çubuktan oluşacak dendi ama burda arkadaşın aldığı forma 9 çubuktqan oluşuyor..forma bedenini büyütürken yeni çubuklar eklemek nasıl bir uyglamadır anlamak değil..Anlamıyorum çok mu zor bütün çubukları eşit oranda büyütüp formanın bedenini büyütmek..
şurayı düzeltelim.
yeni çubuklu formamızın bize özel belli bir anlam ifade etmesi içi 7 çubuklu olduğu felan yok.
nike ın bu sezon katoloğundaki çizgili formlar 7 çubuktan oluşuyor sadece.
bu sezon nike ın kataloğundan giyinen takımların tercihi çizgili forma oluırsa hepsi bu formayı giyecek.
ayrıca 9 çubuk olayı faklı nedenden oluşmuştur.
defolu mallardır onlar.
o formayı alan arkadaş gerekli şikayeti yapsa iyi olur.
edüt:
birde bazı takım taraftarlarının bizim bazı arkadaşların yaptığı gibi kendi takımlarına hazırladıkları formları buraya taşımayalım lütfen.
o takımlar o gördüğünüz tasarımları giymeyecekler .
En son EROS87 tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 16:14.
Yorum