Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nihayet gri formama kavuştum,

bu ilki, sırada bordo var, reklamsız kollar çok güzel
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yine yanlış hatırlıyorsun, TS Club markalı formaları Kappa döneminden sonra giydik, daha sonra da Puma ve Puma'nın son dönemindeki armalar yapıştırma ve en yanlış renklerde olanıydı. Puma'dan sonra da Nike ile anlaştık.

Aynı yazıda neden nakışın tercih edilmediğini de anlattım.

Bu formanın tek özelliği Trabzonspor forması olması.

Onun dışında her şeyi kötü.

Nike formalarımız çok daha iyi bence.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yukardaki Puma forması son yıllardaki en rezalet formamızdı bana göre.Üstünde armamız olması dışında renkleri de dahil bizle hiçbir ilgisi yoktu..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bunu yapmak çok zor olmamalı.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

YUMUŞATICI kullanın

Kullan artık şu kireç çözücüyü ! ! ! Kullan artık şunu
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kullan artık şu kireç çözücüyü ! ! ! Kullan artık şunu :d
              En son taroMİSAKİ tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 13:49.
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Bordo forma gözüme ilk defa bu kadar güzel gözüktü

Çubuklum var geçen seneden, gri veya beyaz düşünüyorum bu sene..

Özkan Sümer

Yorum

• Bir ara haber çıkmıştı. Futbolcular dikişli arma istemiyor. Armanın iç kısmı maçta vücutlarını tahriş ediyormuş falan filan. O yüzden yapıştırma tekniğine geçmişler. Ne kadar doğru bilemem ama böyle bir haber vardı

Yorum

• Şöyle kaliteli , bütün ayrıntıları gösteren , bir fotoğraf çalışması görebilecek miyiz forma alan arkadaşlardan ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir ara haber çıkmıştı. Futbolcular dikişli arma istemiyor. Armanın iç kısmı maçta vücutlarını tahriş ediyormuş falan filan. O yüzden yapıştırma tekniğine geçmişler. Ne kadar doğru bilemem ama böyle bir haber vardı
                      TS Club eski sorumlusu Yusuf Ziya Bey ile Trabzon'daki görüşmemizde çıkan bir açıklamaydı ve forumda ben paylaşmıştım bu haberi. "İyi de taraftar rahatsız değil nakıştan, futbolcular nasıl istiyorsa öyle giyinsin. Taraftara sattığınız formalar nakış olsa daha iyi olmaz mı?" demiştim iki veya üç sene önce.

Yeni kumaş teknolojileri kumaşın deforme olmaması ve bozulmaması için farklı baskı teknikleri ile uygulanıyor. Puma Türkiye'de üretiliyordu fakat bizim formalarımızı başka başka ülkelerden geliyor ve forma olarak geliyor. Üretilirken pratik olan bir uygulama forma halini alınca daha zor ve maliyetli olabiliyor. Onbinlerce formanın satışa yetişmesi için en pratik yöntem bu.

Doğru renk, doğru form uygulandıktan ve deforme olmadıktan sonra baskı tekniği sorun olmamalı. Taraftarın rahatsızlığı eski armalarla ilgili yenileri deneyelim hele gerekeni yaparız merak etmeyin.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• a f s abi genel olarak memnunsun değil mi formalardan ?

Henüz görme şansım olmadı İstanbul'a geldiğimde almaya çalışacağım.

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir ara haber çıkmıştı. Futbolcular dikişli arma istemiyor. Armanın iç kısmı maçta vücutlarını tahriş ediyormuş falan filan. O yüzden yapıştırma tekniğine geçmişler. Ne kadar doğru bilemem ama böyle bir haber vardı
                          Aslında mantıklı olabilir ama NİKE'in amblemi dikişli değilmi
                          Yinede bir çubuktan birşey olmayabilir ama dikiş var dikiş var iç kısmına dikkat etsinler arkadaş ççç
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            a f s abi genel olarak memnunsun değil mi formalardan ?

Henüz görme şansım olmadı İstanbul'a geldiğimde almaya çalışacağım.

Hepsi güzel.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Arkadaşlar formayla şortumuzu almış bulunmaktayım...Ordaki arkadaş formaların pazartesi geldiğini ve tükendiğini söyledi..
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Düğünden önce son büyük masrafımı da yapmak istiyorum. Bu sene ki formayı geçireyim sırtıma diyorum ama, hangisini alacağım konusunda kararsızım.

İki şık var;

Çubuklu yada Gri forma.

Bi yardım eli uzatsanız uşaklar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X