Yine yanlış hatırlıyorsun, TS Club markalı formaları Kappa döneminden sonra giydik, daha sonra da Puma ve Puma'nın son dönemindeki armalar yapıştırma ve en yanlış renklerde olanıydı. Puma'dan sonra da Nike ile anlaştık.
Aynı yazıda neden nakışın tercih edilmediğini de anlattım.
Bu formanın tek özelliği Trabzonspor forması olması.
Onun dışında her şeyi kötü.
Nike formalarımız çok daha iyi bence.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Bir ara haber çıkmıştı. Futbolcular dikişli arma istemiyor. Armanın iç kısmı maçta vücutlarını tahriş ediyormuş falan filan. O yüzden yapıştırma tekniğine geçmişler. Ne kadar doğru bilemem ama böyle bir haber vardı
Bir ara haber çıkmıştı. Futbolcular dikişli arma istemiyor. Armanın iç kısmı maçta vücutlarını tahriş ediyormuş falan filan. O yüzden yapıştırma tekniğine geçmişler. Ne kadar doğru bilemem ama böyle bir haber vardı
TS Club eski sorumlusu Yusuf Ziya Bey ile Trabzon'daki görüşmemizde çıkan bir açıklamaydı ve forumda ben paylaşmıştım bu haberi. "İyi de taraftar rahatsız değil nakıştan, futbolcular nasıl istiyorsa öyle giyinsin. Taraftara sattığınız formalar nakış olsa daha iyi olmaz mı?" demiştim iki veya üç sene önce.
Yeni kumaş teknolojileri kumaşın deforme olmaması ve bozulmaması için farklı baskı teknikleri ile uygulanıyor. Puma Türkiye'de üretiliyordu fakat bizim formalarımızı başka başka ülkelerden geliyor ve forma olarak geliyor. Üretilirken pratik olan bir uygulama forma halini alınca daha zor ve maliyetli olabiliyor. Onbinlerce formanın satışa yetişmesi için en pratik yöntem bu.
Doğru renk, doğru form uygulandıktan ve deforme olmadıktan sonra baskı tekniği sorun olmamalı. Taraftarın rahatsızlığı eski armalarla ilgili yenileri deneyelim hele gerekeni yaparız merak etmeyin.
Aslında mantıklı olabilir ama NİKE'in amblemi dikişli değilmi
Yinede bir çubuktan birşey olmayabilir ama dikiş var dikiş var iç kısmına dikkat etsinler arkadaş ççç
- Arkadaşlar formayla şortumuzu almış bulunmaktayım...Ordaki arkadaş formaların pazartesi geldiğini ve tükendiğini söyledi..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum