arkadaslar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum ama nike logosu avrupadaki takımlarda ne bıleyım manchester da barca da yada en basıtınden bızım mıllı takımın formasında daha buyuk bizim formalarda ıse kucuk ben mı yanılıyorum acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum ama nike logosu avrupadaki takımlarda ne bıleyım manchester da barca da yada en basıtınden bızım mıllı takımın formasında daha buyuk bizim formalarda ıse kucuk ben mı yanılıyorum acabaDRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arkadaşın taktığı şapkadaki ayrıntıyı gören var mı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeymiş o ayrıntı ?DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle" Bir forma her sene değiştirilmez klasik formamız olsun " diye yakınanlar şimdi " Her sene aynı formayı mı giyeceğiz ? " diye yakınıyor.
Kaldı ki aynı bile değil.
Ne istediğimizi bilmiyoruz ki..
Çok bile..
- Bu formaların nesini beğenmiyoruz anlamıyorum..
- Kaldıki herkes burda bu formalara yakın formalar istediğini söylüyordu..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Doğru söylüyosun...
- Bu formaların nesini beğenmiyoruz anlamıyorum..
- Kaldıki herkes burda bu formalara yakın formalar istediğini söylüyordu..
bende bu üc forma var gecen sezonden bu sezon bunlari almam icin hic bir neden yok... diger taraftarda böyle düsünüyor..
bu kulübte hersey düsünmeden yapiliyor1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
- Eşofmanlarda her yerde ülker yazıyor sırtta mesela çok kötü olmuş , Trabzonspor yazması gerekmezmi of be...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz forma cubuklu forma ve parcali formanin gecen sezonkinden ne farki var???? 1-2 cizgisi az diye yeni forma mi oluyor????
bende bu üc forma var gecen sezonden bu sezon bunlari almam icin hic bir neden yok... diger taraftarda böyle düsünüyor..
bu kulübte hersey düsünmeden yapiliyorTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz forma cubuklu forma ve parcali formanin gecen sezonkinden ne farki var???? 1-2 cizgisi az diye yeni forma mi oluyor????
bu kulübte hersey düsünmeden yapiliyor
Beyaz formanın kumaşı da çizgileri de geçen senekinden farklı tek benzer yönü beyaz olması.
Parçalı konusunda haklısınız. Parçalının sadece yakaları değişti ve kumaşı. Ama bunlar klasik forma ne kadar değişebilir ?
Nike zaten dizayna değil kaliteye önem veren bir firma.
Çubuklu formanın hem çubuk sayıları farklı hem kumaş kalitesi hemde kesimleri. artık yakaları. Ve hala aynı diye tutturuyorsunuz. Olumlu bakarsanız görürsünüz. Çubuklu formada ne gibi bir değişiklik olur ki ?
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arkadaşın taktığı şapkadaki ayrıntıyı gören var mı
Videoda gördüm vazgectim. O ne öyle? Lambali sapkami olur
Almanyada sokakta yürüsen dangalak derler adama xDMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma