Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Canım fena halde karpuz çekti ya
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu fotoğraf forumda bir arkadaşın aldığı yeni çubuklu formamız

bu da tanıtımda kullanılan yenı sezon çubuklu formamız

benim gördüğüm iki forma arasında bariz hata var,sizde görebiliyor musunuz bu hatayı???

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Canım fena halde karpuz çekti ya
        Aynen ha.Bizim buraya içi geçmiş geliyo hiç bir şey anlamıyorum yediğimden
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu fotoğraf forumda bir arkadaşın aldığı yeni çubuklu formamız

bu da tanıtımda kullanılan yenı sezon çubuklu formamız

benim gördüğüm iki forma arasında bariz hata var,sizde görebiliyor musunuz bu hatayı???

beden farkından dolayı çubuk sayıları farklı olmuştur muhtemelen haliyle nike arması sırıtmış sanki
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Birinde nike amblemi mavide birinde bordoda bunu diyorsun sanırım
            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Galatasaray'ın yeni forması

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Böyle bir şey olabilir mi? 7 çubuğumuz oldu 9 çubuk. Armanın durduğu yer de yanlış.

Yorum

• Çubuklu forma,siyah polo t-shirt,bileklik sipariş ettim Hatay' a,ne zamna gelecek diye sabırsızım...
                  ''Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey..''

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beden farkından dolayı çubuk sayıları farklı olmuştur muhtemelen haliyle nike arması sırıtmış sanki

iyide böyle saçma şey olur mu?? yenı sezon çubuklu formamız belli bir anlam ifade etmesi için 7 çubuktan oluşacak dendi ama burda arkadaşın aldığı forma 9 çubuktqan oluşuyor..forma bedenini büyütürken yeni çubuklar eklemek nasıl bir uyglamadır anlamak değil..Anlamıyorum çok mu zor bütün çubukları eşit oranda büyütüp formanın bedenini büyütmek..

ayrıca dediğiniz gibi nike işaretide normalınden daha sağa kaymış,ortada ne simetri kalmış neden başka birşey..Bravo nike,bravo tsclub!!!!!

Yorum

• nike işareti iki resimde de farklı yerde başlıyor tanıtım da mavi gerçekte bordo'nun üstünde

Yorum

• Berk ççç

Yapma bunu yapma bunu ççç
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birinde nike amblemi mavide birinde bordoda bunu diyorsun sanırım

hayır sevgili arkadaşım,tanıtımda çubuk sayısı 7 idi,arkadaşın aldığı formada 9 olmuş!!!!

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Galatasaray'ın yeni forması

Önce mor şimdi pembe bunlar harbi ..ne
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyide böyle saçma şey olur mu?? yenı sezon çubuklu formamız belli bir anlam ifade etmesi için 7 çubuktan oluşacak dendi ama burda arkadaşın aldığı forma 9 çubuktqan oluşuyor..forma bedenini büyütürken yeni çubuklar eklemek nasıl bir uyglamadır anlamak değil..Anlamıyorum çok mu zor bütün çubukları eşit oranda büyütüp formanın bedenini büyütmek..
                              şurayı düzeltelim.
                              yeni çubuklu formamızın bize özel belli bir anlam ifade etmesi içi 7 çubuklu olduğu felan yok.
                              nike ın bu sezon katoloğundaki çizgili formlar 7 çubuktan oluşuyor sadece.
                              bu sezon nike ın kataloğundan giyinen takımların tercihi çizgili forma oluırsa hepsi bu formayı giyecek.

ayrıca 9 çubuk olayı faklı nedenden oluşmuştur.
                              defolu mallardır onlar.
                              o formayı alan arkadaş gerekli şikayeti yapsa iyi olur.

edüt:
                              birde bazı takım taraftarlarının bizim bazı arkadaşların yaptığı gibi kendi takımlarına hazırladıkları formları buraya taşımayalım lütfen.
                              o takımlar o gördüğünüz tasarımları giymeyecekler .
                              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 16:14.

Yorum

• Her sene yinelediğim sorumu yine sorayım,

Temmuz ve Ağustos ayında uzun kollu formalar mağazalarımızda olacak mı ?
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X