Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Canım yakaya Trabzonspor yazdılar diye formalar güzel mi oldu. Özellikle çubuklu formadan beklentilerim fazlaydı. Ancak iyi olmadığı ortada. Hele Türk Telekom yazısı tam bir felaket. Şimdiye kadar gördüğüm formalar arasında Adidas'ın yaptığı çubuklu ve Kappa'nın formaları üstüne forma görmedim. Bordo-mavi çuval da olsa alacaz elbet ancak biraz daha dikkat etmek lazım.
    hele türk telekom felaket diyosun aveadan kat kat iyidir diyelim nike felaket ya adiddasa ne diyceksin adamlarin armasi asagda addidas ablemi yukarda sirf nike yapmio bak
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Turuncu forma da bize dair hiçbir şey yok.Eski turuncu formalarımızın yanında bordo vardı.O renklerle birlikte kullanıldığında da çok güzel duruyordu.Ama bu şekilde dümdüz bir turuncu forma bana hiçbirşey ifade etmiyor.

Yorum

• eger formalar böyle giylcekse cok güzel duriolar turuncun altina siyah cubuklunun altina ise beyaz
        / Rize Ardesenli

Yorum

• Cubuklu formamiz bekledigimden de daha guzel cikti. Ne kusur buldunuz anlamadim. Formanin neresi kotu, birisi anlatsin?

Yorum

• acaba bu sene ağırlıklı olarak kullanılacak olan forma bu üçü mü
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Turuncu forma da bize dair hiçbir şey yok.Eski turuncu formalarımızın yanında bordo vardı.O renklerle birlikte kullanıldığında da çok güzel duruyordu.Ama bu şekilde dümdüz bir turuncu forma bana hiçbirşey ifade etmiyor.

en güzel turuncu formamız tsclub üretimi olanlardı çünkü onun şortundada formasındada bordomavi vardı
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://en.wikipedia.org/wiki/Nike_sponsorships#Europe

Buradan herşeye ulaşabilirsiniz. Ama tek tek resim isterseniz birazdan birkaç klüpten örneklendirme yaparım.
                Teşekkür ederim, burada daha ilginç bir şey dikkatimi çekti, Nike Ankaraspor ve İBB'nin de sponsoru gözüküyor!!!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cubuklu formamiz bekledigimden de daha guzel cikti. Ne kusur buldunuz anlamadim. Formanin neresi kotu, birisi anlatsin?
                  bence forma kötü değil formanın üstünde ki ülker yazısı ve armanın yapıştırma olması kötü
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• Sankİ mahalle takimi formasi yapiolar arkadaŞlar ayiptir Şİmdİ o formalardan 80 90 lİra İsterler 2 kere yikadiktan sonra armasi sÖkÜlÜr Önce adam akilli forma yapsinlarda sonra satilmasini İstesİnler
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Avrupa arenasina Çikiyoruz gİydİĞİmİz formaya bak heey allahim ya
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• daha kombineler 3 binde sürünüyor fener 2 günde 15 bin satmış adamalrın sadece locaları bizim sıtadı satsak karşılamoyor forma isteyene kadar kombinemizi alalım forma kolay iş stad dolu olcak ki sponsor firmalr bize olan ilgisi artttsın.istediğimiz formaları biz demeden onlar yapcak lep demeden leplebi misalih.forma çubuklu fena değil aslında renkleri bordo mavi amblemi ts ise hiçi bir sorun yok yani

Yorum

• Arkadaş, neresinden baksanız yönetsel fiyasko... Özel bir takım değiliz(nike için), evet bu doğru, ancak Kocaelispor'un geçen sene giydiği formayı bu sene reva görülecek kadar da basit bir takım değiliz. Utandım görünce, geçen sene kocaelide gördüm aynısını şimdi bize sunmuşlar. Aptal değiliz ki, ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...

Üzülüyorum, yönetime, nike'a ve kendi halimize...
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Boyle formalar ureterek nasil bazilarin dedigi gibi 55 bini gecicez ki?
                              Guzel forma uretirsin iyi satis olur.

Yorum

• Daha Barcelona olamadik

İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avrupa arenasina Çikiyoruz gİydİĞİmİz formaya bak heey allahim ya
                                İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sankİ mahalle takimi formasi yapiolar arkadaŞlar ayiptir Şİmdİ o formalardan 80 90 lİra İsterler 2 kere yikadiktan sonra armasi sÖkÜlÜr Önce adam akilli forma yapsinlarda sonra satilmasini İstesİnler

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.

Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X