Canım yakaya Trabzonspor yazdılar diye formalar güzel mi oldu. Özellikle çubuklu formadan beklentilerim fazlaydı. Ancak iyi olmadığı ortada. Hele Türk Telekom yazısı tam bir felaket. Şimdiye kadar gördüğüm formalar arasında Adidas'ın yaptığı çubuklu ve Kappa'nın formaları üstüne forma görmedim. Bordo-mavi çuval da olsa alacaz elbet ancak biraz daha dikkat etmek lazım.
hele türk telekom felaket diyosun aveadan kat kat iyidir diyelim nike felaket ya adiddasa ne diyceksin adamlarin armasi asagda addidas ablemi yukarda sirf nike yapmio bak
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
Turuncu forma da bize dair hiçbir şey yok.Eski turuncu formalarımızın yanında bordo vardı.O renklerle birlikte kullanıldığında da çok güzel duruyordu.Ama bu şekilde dümdüz bir turuncu forma bana hiçbirşey ifade etmiyor.
Turuncu forma da bize dair hiçbir şey yok.Eski turuncu formalarımızın yanında bordo vardı.O renklerle birlikte kullanıldığında da çok güzel duruyordu.Ama bu şekilde dümdüz bir turuncu forma bana hiçbirşey ifade etmiyor.
en güzel turuncu formamız tsclub üretimi olanlardı çünkü onun şortundada formasındada bordomavi vardı
Sankİ mahalle takimi formasi yapiolar arkadaŞlar ayiptir Şİmdİ o formalardan 80 90 lİra İsterler 2 kere yikadiktan sonra armasi sÖkÜlÜr Önce adam akilli forma yapsinlarda sonra satilmasini İstesİnler
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordokanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.
daha kombineler 3 binde sürünüyor fener 2 günde 15 bin satmış adamalrın sadece locaları bizim sıtadı satsak karşılamoyor forma isteyene kadar kombinemizi alalım forma kolay iş stad dolu olcak ki sponsor firmalr bize olan ilgisi artttsın.istediğimiz formaları biz demeden onlar yapcak lep demeden leplebi misalih.forma çubuklu fena değil aslında renkleri bordo mavi amblemi ts ise hiçi bir sorun yok yani
Arkadaş, neresinden baksanız yönetsel fiyasko... Özel bir takım değiliz(nike için), evet bu doğru, ancak Kocaelispor'un geçen sene giydiği formayı bu sene reva görülecek kadar da basit bir takım değiliz. Utandım görünce, geçen sene kocaelide gördüm aynısını şimdi bize sunmuşlar. Aptal değiliz ki, ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...
Üzülüyorum, yönetime, nike'a ve kendi halimize...
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Sankİ mahalle takimi formasi yapiolar arkadaŞlar ayiptir Şİmdİ o formalardan 80 90 lİra İsterler 2 kere yikadiktan sonra armasi sÖkÜlÜr Önce adam akilli forma yapsinlarda sonra satilmasini İstesİnler
Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.
Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
Yorum