Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bi logo koymaya üşendiler ya.Türk Telekom yaz gitsin sanki isim yazdırıyoruz.Reklamın bi şekli şemali olur.Düzelteceklerinide sanmıyorum.
    Kesinlikle katılıyorum ya çok baştan sağma olmuş . Burdaki tasarımlara bakınca o kadar ümitlenmiştimki gerçekten süper tasarımlar vardı .
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 11:46. Sebep: Yazının tamamı kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Yorum

Çubuklu forma çıktı mı?

çıkımış arkadaşım
      it's ok.

Yorum

Çubuklu forma çıktı mı?
        Evet çıktı
        En son ilhan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 11:45. Sebep: Yazının tamamı kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece biz değil Gs'ni formalarıda böyle olacak .

Gökhan Zan'a imza töreninde giydirdikleri formaya bakın .
          Sorun gs nin giyip giymemesi değil.Çok basit ve saçma bi reklam.Mesela avea da aynıydı bu sene ama önceki sezon avea yazısının üstündeki işaret ayrı bi hava katmıştı.Forma alacağız elbet ama cidden düz bi yazı hiç bi görselliği yok.Sence öğle değil mi?
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Formaları bu kadar görme isteğide neden var anlayamadım,Nasıl olsa beğenmeyeceksiniz.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bi logo koymaya üşendiler ya.Türk Telekom yaz gitsin sanki isim yazdırıyoruz.Reklamın bi şekli şemali olur.Düzelteceklerinide sanmıyorum.
              sponsor olan kişi parayı veren kişidir yeni bir oluşum varsa kurumda bunu tanıtmak için sponsor oldugu alanı kendi logosuyla tanıtmak istemesi gayet doğal bir durum bizim eleştirilerimizi trabzonspor görür ama türk telekom için söz söylemeye gerek yok adam yeni bir logo amblemle kurumunu tanıtmak istiyor buna kimse müdahale edemez.....

bence gayet de şık ve düzgün duruyor...

hatırlatırım ki çoğu klüpler sponsorun ismini kullanırlar logosunu değil....

anlatabildim inşallah.....
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Sorun gs nin giyip giymemesi değil.Çok basit ve saçma bi reklam.Mesela avea da aynıydı bu sene ama önceki sezon avea yazısının üstündeki işaret ayrı bi hava katmıştı.Forma alacağız elbet ama cidden düz bi yazı hiç bi görselliği yok.Sence öğle değil mi?
                Hocam yanılmıyorsam Türk Telekom bu şekilde kullanılmasını istiyor .

Reklam veren şirketin dediği oluyor anlayacağın .

Yorum

• Bence sadece türk telekom yazması çok çok daha güzel. ne gerek var logoya falan. bizim logomuz yeter.
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

Sponsorluk reklemı konusunda bizim klüp olarak yapabileceğimiz bişey yok markayı nasıl göstermek isterlerse o şekilde kullanıyor Türk Telekom
                    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Şunun reklamına baksanıza mesela süper ya neden böyle birşey değilki

Yorum

• ben şuna karar verdim ki sen güzelden pek anlamıyorsun
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Biliyorum arkadaşlar tamam bizim elimizde olan bişey değil.Ben sadece reklamın kötü olduğunu söyledim.Dümdüz yazıyla reklam yaptırıyorsa Telekom zaten kendi ayıbıdır Bana bordo-mavi çuval ver yine giyerim sorun değil
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Türk Telekom spor kullansın logosunu bizene biz sadece sponsor ücretini alır ismini taşırız...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben şuna karar verdim ki sen güzelden pek anlamıyorsun
                              Ben mi Bu resimde pozisyonu güzel ayarlanamamış bence öyle olsa güzel yani

Yorum

Biliyorum arkadaşlar tamam bizim elimizde olan bişey değil.Ben sadece reklamın kötü olduğunu söyledim.Dümdüz yazıyla reklam yaptırıyorsa Telekom zaten kendi ayıbıdır Bana bordo-mavi çuval ver yine giyerim sorun değil
                                nike ın amblemide cok basit ama çok şahane duruyor eger incelediysen ve bunun gibi nice dev kurumlar var logosu basit ve şık zaten önemli olanda bunu yakalayabilmek ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X