İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma çıktı mı?
çıkımış arkadaşımit's ok.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma çıktı mı?En son ilhan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 11:45. Sebep: Yazının tamamı kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece biz değil Gs'ni formalarıda böyle olacak .
Gökhan Zan'a imza töreninde giydirdikleri formaya bakın .facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi logo koymaya üşendiler ya.Türk Telekom yaz gitsin sanki isim yazdırıyoruz.Reklamın bi şekli şemali olur.Düzelteceklerinide sanmıyorum.
bence gayet de şık ve düzgün duruyor...
hatırlatırım ki çoğu klüpler sponsorun ismini kullanırlar logosunu değil....
anlatabildim inşallah.....Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun gs nin giyip giymemesi değil.Çok basit ve saçma bi reklam.Mesela avea da aynıydı bu sene ama önceki sezon avea yazısının üstündeki işaret ayrı bi hava katmıştı.Forma alacağız elbet ama cidden düz bi yazı hiç bi görselliği yok.Sence öğle değil mi?
Reklam veren şirketin dediği oluyor anlayacağın .
Yorum
-
Bence sadece türk telekom yazması çok çok daha güzel. ne gerek var logoya falan. bizim logomuz yeter."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi logo koymaya üşendiler ya.Türk Telekom yaz gitsin sanki isim yazdırıyoruz.Reklamın bi şekli şemali olur.Düzelteceklerinide sanmıyorum.
Sponsorluk reklemı konusunda bizim klüp olarak yapabileceğimiz bişey yok markayı nasıl göstermek isterlerse o şekilde kullanıyor Türk TelekomŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şuna karar verdim ki sen güzelden pek anlamıyorsunBu resimde pozisyonu güzel ayarlanamamış bence öyle olsa güzel yani
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyorum arkadaşlar tamam bizim elimizde olan bişey değil.Ben sadece reklamın kötü olduğunu söyledim.Dümdüz yazıyla reklam yaptırıyorsa Telekom zaten kendi ayıbıdırBana bordo-mavi çuval ver yine giyerim sorun değil
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum