İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVuralcim ben kendimi onlara kiyaslamiyorumki yanlis anliyorsun beni sen, forman güzel olacakki baskalarida alsin senin formani giysin reklam yapsin para gelsin yani anladinmi, bu formayi tarbzonsporlu biri zaten alir giyer sorun orda degilki, önemli olan baskalarin bunu almasi giyinmesi olay bu onun icin forma önemli benim gözümde, bide anlamadim baska bir olay bu Nike hayranli
kendi taraftarimiz almiyor forma da öbürler mi alacak ??
Bunu cok az sayida yapabilen külüp var bu dünyada.En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 19:19.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVuralcim ben kendimi onlara kiyaslamiyorumki yanlis anliyorsun beni sen, forman güzel olacakki baskalarida alsin senin formani giysin reklam yapsin para gelsin yani anladinmi, bu formayi tarbzonsporlu biri zaten alir giyer sorun orda degilki, önemli olan baskalarin bunu almasi giyinmesi olay bu onun icin forma önemli benim gözümde, bide anlamadim baska bir olay bu Nike hayranli25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelona 2 milyon forma ismarlior parayi pesin verior tabiki özel formasi olcak biz gecen sene 55 bin forma mi ne satik yanlis hatirlamiosam ali fuat abin öyle yazisi vardi
evet
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sezonun formaları gelecek sezonun satışlarını geçer mi? kendimde dahil taraftar nabzına göre pek umutlu değilim açıkçası ama bi durum da var ki;
geçen sezonu aşamazsak nike'dan bize özel forma üretmesini beklemek için hiçbir haklı yanımız kalmayacak. kimse 55.000 forma satmak için mühendislerine tasarımcılarına her neyse işte yeni ve özel kumaş ve forma tasarlatmaz
bizim yapmamız gereken formalar iyi veya kötü aslında bu formalardan kendimize en uygununu seçip almak. satışları düşürmemek. işte o zaman nike bize de özel formalar çıkarmaya başlayacaktır
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesektörümden bir örnek vereyim
kimse 5 milyarlık maden çıkarmak için 50 milyarlık bi maden tesisi kurmaz. (rakamlar temsilidir)
nike bu şekilde davranmakta haklıdır. biz trabzonspor madeninin potansiyelini gösterdiğimiz zaman onlar yatırımı zaten yapacaktır.
önce yatırımı yapıp sonra satışlardan zarar getirecek bir sonuç almayı kimse istemez sanırım
durumu tekrar izah etmem gerekirse benim açmdan da böyleBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence biraz cok uctunen ucuz oldugunu da sanmiyorum, kendin yakindan bakip gördünmü?
Abi ben bu formayi biliyorum, bende var birtane sade siyah beyaz onun renkleri, cidden diyorum cok dandik bizim burda kendi takimimiz var onun icin aldik en ucuz bu forma diye bunu almistik gercekten diyorum sana kizdim sey bu bize özel forma yapmasinlar onu istemiyorum ama en ucuzunuda gagalamasinlar bizi enayi yerine koymasinlar olay bu
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuyrun size nike'in Barcelonaya yaptigi özel cubuklu forma...
bizim kisi bize özel forma degil....
bence bu forma alinmaz.......her bordo mavi olan seylere bara verilmez......
nerde bizim özel formamiz.....nerde bizim hamsi renkli formamiz....onudami bir yil bekleyecegiz..........
nike yılda 2 milyon satarken biz 50,000 zor sattık. ne bekliyorsun özel forma. bu iş ticaret işi nike babasının hayrına bize sponsor olmadı. ama yok biz barça dan daha iyiyiz ya bize daha özel forma gelecek.
hamsili forma diye bir forma yok, sadece burası leş gibi hamsi kokuyor diye bağıran taraftarlara tepki olsun diye deplasman maçlarında giymek üzere hamsiyi andıran gri renkli forma yaptıracağız demişti hacısalihoğlu. nike kime özel forma yaptır bu arada ben merak ettim barça nın giyeceği tek renk forma ile biim mavi arasında hiç fark yok.
birde üstteki barçanın formasının fiyatına bak, ondan sonra yorum yap. sana da kimse al demiyor almak zorunda değilsinBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
bundan sonra şu forma kısmında sabır adlı kelimeyi görmek istemiyorum lütfen! 1 yıl sabrettik zaten. Cubuklu forma napalım nike ın yaptıgı en güzel forma olmuş gecen senekileride hatırlıyoruz. Onun haricinde forma ile alakalı hiçbir şey göremedim ne yazıkki. Sene sonu nike sözleşmesini %100 feshetmeliyiz
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelona 2 milyon forma ismarlior parayi pesin verior tabiki özel formasi olcak biz gecen sene 55 bin forma mi ne satik yanlis hatirlamiosam ali fuat abin öyle yazisi vardi
Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.
Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebundan sonra şu forma kısmında sabır adlı kelimeyi görmek istemiyorum lütfen! 1 yıl sabrettik zaten. Cubuklu forma napalım nike ın yaptıgı en güzel forma olmuş gecen senekileride hatırlıyoruz. Onun haricinde forma ile alakalı hiçbir şey göremedim ne yazıkki. Sene sonu nike sözleşmesini %100 feshetmeliyiz25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Dinç isimli üye paylaşmış bu resmi,sağ üstteki forma stil olarak çok güzel.bordo-maviyle iyi durur.
kesim olarak gövdesi ayrı kolları ayrı olan formalar her vücuda tamoturmuyor malesef. biraz göbeği olan kişilerde misal omuzlar toplanıyor kollar sıkı oluyor. en iyi formalar kollardan omuzlara kadar uzanan parçalardan oluşan kesimler bence. nike gövde ayrı kol ayrı parça üretim yaptığından dolayı hem görüntü olarak iyi durmuyor hemde her model bu yönteme güzel bi şekilde uygulanamıyor
forma kesimi böyle olan tasarımlar iyi olurduBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.
Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.
ALIN ISTE ÖZEL FORMA ISTIYEN TARAFTARLAR rakamlarimiz acik buyrun biz barcelonayiz biz 2 milyon satioruz sen 100 bin al nike daha iyisini vercek sen 200 bin sat daha iyisi olacak sen 500 sat yavas yavas avrupa külübleri arasina gircez sen 1 milyon sat barcelonaya yaklastik sen 2 milyon sat barcelona kadar konusma hakin olur
55binle bukadar oluyor beyler bukadar kimse aglayip sizlamasin biz herseye bisey arioz25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şimdi koyduğum şu resimi biraz inceleyelim işaretlediğim yerlerdeki renk farklılıgı nedir?Yani logoda ki maviyse bizim mavimiz diğer maviyle neden aynı değil.Formadaki maviyse bizim mavimiz logoda neden farklı bir mavi var.Bana kimse forma konusunda Nike firmasıyla seneyede çalışalım demesin.Bu kadar da olmaz hiç özenmemişler.
Resime bakın;
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum