Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok sert bir üslupla mail imi gönderdim...
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu formanın göğsüne bir de ay-yıldız ekleyeceğiz inşallah

(Avrupa Kupaları'nda oynayacağımız için)
      Benim Bildigim Sadece Sampiyon ve Fortis Türkiye Kupasi´ni Kazanan Ay-Yaildiz ekleyebiliyor
      yani sende hatali Sayilmazsin Abi, Sampiyon Olacagimizdan Bu sene Gögsümüzde Ay-Yildiz Bayragimizi görebilecegiz
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Attikta cevap alaniniz var mi hic bir mailden?

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Attikta cevap alaniniz var mi hic bir mailden?
          Ben atalı 3-5 gün oldu henüz bi cevap yok olacağını sanmam bundan sonra.

Yorum

• banada yazmadilar

Yorum

• Eskiden mail atınca ilginiz için teşekkür ederiz gibi bir cevap veriliyordu.şimdi o da verilmiyor galiba.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskiden mail atınca ilginiz için teşekkür ederiz gibi bir cevap veriliyordu.şimdi o da verilmiyor galiba.
                demekki atılan mesajlardan sıkılmışlar artık teşeşkkür değil beddua ediyorlardır
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Mailler ve isteklerimiz konusunda ısrarlı olmalıyız. Fakat bunu yaparken usluba da dikkat etmek lazım, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

m.tunc@trabzonspor.org.tr adresinin dışında ayrıca taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr adresine de mail atalım armalar ve uzun kollu formalar konusunda.

Trabzon'da olan arkadaşlar TS Club yetkililerinden bizzat bu konularla ilgili gelişmeleri sorsunlar lütfen.

Bakalım bu haklı çabamız bir sonuç verecek mi?
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mailler ve isteklerimiz konusunda ısrarlı olmalıyız. Fakat bunu yaparken usluba da dikkat etmek lazım, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

m.tunc@trabzonspor.org.tr adresinin dışında ayrıca taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr adresine de mail atalım armalar ve uzun kollu formalar konusunda.

Trabzon'da olan arkadaşlar TS Club yetkililerinden bizzat bu konularla ilgili gelişmeleri sorsunlar lütfen.

Bakalım bu haklı çabamız bir sonuç verecek mi?
                    taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr e ye de ayni mesaji tekrar gönderdim. hayde bakalim. 4 mail attim farkli maillere farkli email adreslerinden hic birine cevap gelmedi. cevap alan varmi ?

Yorum

• afs abi yazılarını hayranlıkla okuyorum ve bizleri her konuda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. abi be şu süpriz rengi söylesen tam süper olcak bide abi formalarımız (gri hariç) haziran ayında çıkacak dimi?

Yorum

• Ben de elektronik postamı yolladım.
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ya şu avea reklamını gördükçe moralim bozuluyor !!..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Yeri değil ama söyleyeceğim Alanzinho acayip çıkmış...
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ya şu avea reklamını gördükçe moralim bozuluyor !!..
                                evet cok cirkin görünüyor. bu kadar zor olamazki bu sorunu haletmek...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X