Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formadaki türk telekom reklamı gerçekten hoş ve direk neticeye gitmiş. hatta turk telecom şeklinde olursa tadından yenmez sonuçta evrensel bi dil herkezin anlıyacağı tarzda
    "k" yerine "c","ü" yerine "u" yazınca reklam birden evrenselleşiyor mu ?

Yorum

• Turuncu formayı herkez sevmese de bana hoş geliyor..

Tabi bunlar zevk renk meselesidir..

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Turuncu formayı herkez sevmese de bana hoş geliyor..

Tabi bunlar zevk renk meselesidir..
        Banada cook hosgeliyor

Busene Insallah alicam
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• türk telekom basket takımının forma reklamı .türktelekomun amlemi var sadece bizdede sadece amblem olabilirmii.

Yorum

• Ganita Başlığı İçersindeki Fotoğraflarımız Fotoğraflarınız Başlığından Alınmıştır Resim .

Şu Numara Font'u Mükemmel

Yorum

• Hepimizin sabırla beklediği bu forma yeni sezonda nasıl olmaz?Özellikle dar kol kesimi çok hoşuma gitmişti bu formada.

Ayrıca beyaz ve parçalıyı hiç değiştirmeden önümüze koymak ne büyük bir küstahlıktır.

Tek Teselli Logoların değişmesi.Umut edecek bişey yok amatör zihniyet devam ediyor.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• klasik parcalı olmadan olurmu ya düzeltilmeli formaya benzeyen tek forma ayrıca maziyi hatırlatması ayrı bir haz veriyor seyredenlere yönetim duy sesimizi...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yazın 35 derece güneşin altında siyah forma giymektense cırtlak forma giymeyi tercih ederim

ayrıca turuncu da açık renk kotun üstünde hoş duruyor

haa siyaha karşımıyım hayır olursa onu da memnuniyetle giyerim

içinde hafif açık mavi kullanılmış bir siyah forma gayet güzel olurdu bence
                  Haklisin renktas onu pek düsünmedim Almanyada yasayinca buranin iklimi hesaba kattim
                  Ama bence yinede iyi giderdi. Ins 2010-1011 de siyah formamiz olur.

Yorum

• konç, şort, forma üçlüsünde bir istikrar sağlamalıyız.
                    her maça farklı kombinasyonlarla çıkıyoruz.
                    avrupadaki bir çok takım sahaya çıktığında 1 km uzaktan bakılsa bile hangisinin hangi takım olduğu fark edilebiliyor.

bu konu üzerinde durulmalı, formalarımız tabiki kaliteli olsun ancak sahaya çıktığımızda herkes evet işte bu trabzonspor diyebilmeli.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

benim anlamadığım

mesele neden sade forma yapılıyor mu

yoksa neden aynı formaları iki sezon üst üste giyiyoruz mu

eğer sadelik ise parçalı ve çubuklu forma da olacak zaten

neden aynı formayı giyiyoruzsa ona birşey diyemem yönetimin demekki bildiği birşey var

ayrıca alternatif renk turuncuyu belli ki beğenmemişsiniz sizce ne olmalıyıdı ne renk olsa hoşunuza giderdi
                      Mesele su: neden 3 tane sade forma yapiliyor ki ikisini bu sene giyiyoruz zaten. Yani sadece ekstradan turuncu sade bir forma olsa, bir sey demezdim, cün ki yeni bir sey olurdu ve kolaya cok kacilmis olmazdi (tabi renki ayri konu, onu bir altta anlaticam). Ama 3 tane ayni modele ne gerek var ki modelde denemez cünki zaten düzler, modellikleri yok. Bunun cevabi belli. Ya kulübün yada Nikein kolaya kacmasi, hatta bizi kale almamasi.

Renk konusuna gelirsek. Benim turuncu renkle bir sorunum yok. Turuncununda güzel tonlari var sade ve hos duran, yani sorun olan benim begenip begenmem degil. Imzamda su yaziyor: Yani Olaylara "Ben" Olarak Değil "TS" Olarak Bakın!
                      Sorun olan bizimle uzaktan veya yakindan hic alakasi olmuyan renklerin kullanilmasi. Bir arkadasimiz siyah forma olsa güzel olurdu demis, cünki Bayern öyle yapiyormus. Yanlis anlamasin beni ama 1. bize ne Bayernden, 2. Bayern yapiyor diye bizde mi öyle yapmamiz lazim, 3. eger kendi renklerine kullanamiyorlarsa o onlarin ayibi.
                      Yani ben ne siyah, ne turuncu, ne yesil, ne sari, nede kirmizi rengini istiyorum.
                      Benim istedigim, bize has olan, biz olan, Trabzon olan, TS olan renklerin kullanilmasi. Yani bir ekol yaratmamiz lazim. Bunun icin her formamizda muhakkak bordo mavi olmali, yani alternativ renklerde bile bordo-mavi gecmeli.
                      Yedek formalarda ise mavi veya bordonun tonlarinin kullanilmasindan yanayim ki bunu en az 5 kere demisimdir burda (afs abide dedi). Onlarda olmaz ise logomuzda gecen beyaz renkide olur veya uzaktan alakali olan hamsiden uyarlanan gri rengi. Ama o gri formanin nasil bir sey olucagini merak ediyorum, yani eger bize has motifler olursa bunda bir sorun görmem ama öyle sade bir gri forma olursa bunuda istemem cünki tekrardan bizimle alakasi olmuyor o zaman.

Uzun lafin kisasi, ilk olarak trde, sonrada dünyada bir ekol olmak istiyorsak, bunun gibi böyle ince detaylari dikkate almamiz lazim, insanlarin beyin altlarina böyle seyleri yerlestirmemiz lazim. Bunun cok zengin veya basarili bir kulüp olmak ile bir alakasi yok. Bu dedigim sey her takim icin gecerli.
                      Bu marka olmak demektir.

Not: Türk Telekom tartismasi acayip komik, bir kere o ingilizceye cevirilecekse onun adi Turkish Telecom olur. Ama eger bir marka, marka olmak icin ingilizcede olmak zorunda kaliyor ise, o bir marka olamaz zaten.
                      En son cerasus tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 01:40.

Yorum

• cerasus kardeşim

bu bir satış stratejisi

mesela ben trabzonspor un bütün formalarını alıyorum

eğer 3 tane forma çıkarmış olsalardı (çubuklu-parçalı-sade turuncu veya mavi) ben üç forma almış olacaktım ama ürünü bol tutuyorlar

6 tane forma çıkartıyorlar yeri geldiğinde bir taraftara (mesela bana) bir sezonda 6 forma satmış oluyorlar

öte yandan trabzonspor bugun gidip nike a bana özel tasarım yap dese nike neden yapsın

trabzonspor un elle tutulur bir başarısı yok nike ile bir sponsorluk geçmişi yok

ilerleyen yıllarda olur inşallah ama bugun öyle bi lüksümüz yok

mecbur katalog ürünleri kullanılıyor

alternatif renk uygulamasına gelince bun türkiyede uygulayan ilk takımlarınan biriyiz

rakip takımı anımsatmayacak renkler kullanılmadıkca bir zararı yok

ve alternatif olarak çıkan renkler genelde o sezonn en çok satılan forması olur bunun da yönetime maddi getirisi olur

yani kardeşim her yolun ucu paraya çıkıyor ki şu dönemlerde paraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
                        En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 02:03.
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bu klasik formanın olmaması tam bir gerizekalılıktır, turuncu forma var, beyaz forma, hem çubuklu hem parçalı forma var, klasik forma yok...ne salakça birşey yaaa....alacağım formayı da almayacağım artık...böyle aptallık olur mu???
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

cerasus kardeşim

bu bir satış stratejisi

mesela ben trabzonspor un bütün formalarını alıyorum

eğer 3 tane forma çıkarmış olsalardı (çubuklu-parçalı-sade turuncu veya mavi) ben üç forma almış olacaktım ama ürünü bol tutuyorlar

6 tane forma çıkartıyorlar yeri geldiğinde bir taraftara (mesela bana) bir sezonda 6 forma satmış oluyorlar
                            Yani TS forma satmak icin 6 forma giyecek ligde öyle mi kardesim?
                            Dünyadaki kulüpler bunu nasil akil edememis ben sasiyorum...

Senin dedigin satis stratejisi TSClub icin gecerli ama sahada degil.
                            Yani millet forma mi alsin istiyorlar? Tamam o zaman cikarirsin 3 tane taraftar formasi olur biter. Ama bir takimin bir sezon icin 3ten fazla formasi olmamasi gerek. Yani saha ici ile saha disini karistirmayalim.

öte yandan trabzonspor bugun gidip nike a bana özel tasarım yap dese nike neden yapsın

trabzonspor un elle tutulur bir başarısı yok nike ile bir sponsorluk geçmişi yok
                            Su dediklerinizi daha öncede tartistik burda. Bununla ilgili daha önceden yazdiklarimi alintilamak istiyorum.

Sponsorlukta istikrar ne demek? Simdi bir 5 sene beklememiz mi lazim özel forma sahibi olmak icin?
                            Yahu asil bize özel isler yapsalar o zaman istikrarlik ortaya cikmamz mi? Hem biz memnun kaliriz hemde onlar islerini garantiye alirlar.
                            Yanlis bir düsünce iste. Illede sahada basarili olmak gerekmiyor bir marka degeri cikarmak icin. Zaten sahada basari getiremedigimiz icin saha disindaki olaylarda basarili olalim istiyorum. Böyle yaparsak suni bir sekilde marka degerimizi arttirmis oluruz, marka ve kalite sahibi oluruz. Misal Schalke. En son 50 sene önce sampiyon oldular ama marka degerleri cok yüksek neden? Cün ki staduyumuyla, formalariyla, reklamlariyla vs. basarili olduklari icin.

Eger bizde ilerki 5 sene icinde saglam isler yaparsak (saha disinda) o zaman ister istemez takimimiz büyüyecek ve saha icindede basari getirecek.
                            Formamiz düzelmesin , güzel olmasin elbette demiyorsunuz. Ama bu demek degildir ki hedeflerimiz kücük kalsin. Ben anlamam arkadas, son senelerde basarili olmamis olabiliriz ama yinede böyle olaylarda büyük oynamamiz lazim. Sonucta bu bir yatirimdir! Zaten gelecek bir bes sene icinde basarili olursak o zaman her marka bizim kapida yatar, olay ama daha basarili olmadan önce basariya yatirim yapmaktir ve bu forma meseleside bir yatirimdir!
                            Hep adamlarin ne düsündüklerine, ne istediklerini anlatiyorsunuz. Bizim kurbanlik koyun misali hic hakkimiz yok. O formalari BIZE yapiyorlar yani BIZIM DÜSÜNDÜKLERIMIZ ÖNEMLI. Ayrica elmalari armutlarla karistirmiyoruz, ne istedigimizi acik acik söylüyoruz, bundan ötesi yok. Marasspor bile bizim giyecegimiz formalari giyeceklermis, yukarda yanlis görmediysem eger. Diyecek lafim yok artik.
                            Daha öncedende sahada basariyi yakalayamasakta , en azindan saha disinda basarili olalim diyordum. Olalimda taraftarimiz en azindan bu yönden mutlu olurdu ve kendimizi bu sayede su üstünde tutardik. Ama yok sanki biz nike kölesiymisiz gibi önce bizim onlara bir seyler vermemiz gerekiyormus. Iste bu düsünceler yüzünden zaten kendimize kompleks yaratip, kendimizi ispatlama durumuna düsüyoruz. Ben anlamam arkadas, kimin nasil düsündügü beni alakadar etmez, bizim ne düsündügümüz önemli. Onlar, nike, dünya bizi kücük görebilirler ama biz ne kadar büyük oldugumuzu biliyoruz ve o yüzden onlarin bize yalvarmasi lazim, bizim onlara degil...

Tamam kabul ediyorum zaten, kulübümüzün ne kadar amatörce davrandigini ama bu onlarada amatörce davranma hakkini vermez
                            !

ilerleyen yıllarda olur inşallah ama bugun öyle bi lüksümüz yok

mecbur katalog ürünleri kullanılıyor
                            Yok böyle bir sey. Bizim bir mecburiyetimiz yoktur ve olmamasi gerektir. Zaten böyle düsündügümüz sürece biz hep kaybeden oluruz ki zaten oluyoruzda. Bu lüksü Nike vermiyor ise baskasi veriyor. Yani bizim degil onlarin bize mecburiyeti olmasi lazim. Sanki ac kaldikda dileniyoruz Allah Allah...

alternatif renk uygulamasına gelince bun türkiyede uygulayan ilk takımlarınan biriyiz

rakip takımı anımsatmayacak renkler kullanılmadıkca bir zararı yok

ve alternatif olarak çıkan renkler genelde o sezonn en çok satılan forması olur bunun da yönetime maddi getirisi olur
                            Ben alternativ renk cikarilmasin demedim ki.

yani kardeşim her yolun ucu paraya çıkıyor ki şu dönemlerde paraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
                            Dogrudur. Ama forma meselesinle bunun alakasi yok.
                            Turuncu yerine baska renk kullaninca biz mi onlara para veriyoruz? Veya nasil olsa katalogtan aliyoruz formalari, o zaman parcaliyi tekrardan niye veriyorlar veya Arsenalin formasini neden vermiyorlar?

Saygilar

Yorum

• ya şu klübün neresinde doğru bi iş var ki sponsoru doğru olsun
                              çıkarmasınlar forma
                              yok nike ymiş de dünya markasıymış
                              vrecen lescona türk markası
                              hem memlekete bi katkısı olur
                              nike seçsek te istediğimiz olmuyor puma seçsekte...
                              işin başındaki adam öküz olursa,satış ticaret bilmezse olacak budur...
                              bi de kurumsallıkmış filan
                              10 senedir bu hikayeyi yediriyorlar ha...
                              yok stratejiymiş,aamn lurumsallık önemliymiş
                              10 senedir bi şey yaptığınız yok..
                              insanların umutlarıyla oynamaya utanmadan hala çıkıp bi şeyler yapmaya çalışıyoruz filan hikaye bunlar ya
                              verirsin ufak bi şirkete misal lescın
                              nike sana özel forma çıkarmaz ki adam barcelona yamı uğraşır trabzona mı o da kendi içinde haklı bizim senede alacağımız forma-ğrğn sayısı belli.ondan sonra taraftar kendi içinde gelin güvey olur tamam bu sene çıkacak işte polarlar,sezon ortası gelir bi polar çıkar o da işte bmn forumunda çizen abilerin elinden çıkanlar-zaten bu kişilerin emeğid çalınmış olur-
                              kulüpteki büyüklerimiz zahmet edip kafalarını çevirip bakmazlar şu foruma...
                              yok en iyisini onlar biliyor ya
                              hikayenizi yerim sizin ya...
                              orda kalın bizi kandırmaya devam edin...
                              allah'ın adaleti geç tecelli eder-gerçi 10 senedir tecelli etmedi hala ama yaklaştığını umuyorum-
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İngiliz klubü Burnley'in 2009 / 2010 sezonu formaları. Bizim renklerimizi en güzel gösteren modelin yeni sezonda olmaması üzücü.

Forma renkleri, forma modelleri, model sayısı ile ilgili söyleyeceklerimi çok net söylediğime inanıyorum. Aynı şeyleri yazmak benim için yorucu sizin için sıkıcı olabilir. Ne demiş ki diye merak edenler benim eski mesajlarıma baksalar mesele bu kadar uzamazdı.

Arka sayfalardaki bir soruya cevap: Bayanlara özel forma ve ürün önerim konusunda bir cevap alamadım.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 09:57.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X