Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seneye güzel formalar bekliyoruz küçük ayrıntılar çok önemli... yakadaki trabzospor yazısı gibi yukarıda biri yazmış çok hoş olur galatasaray ve fenerbahçede var el yazısı çeklinde...

ama önce bi şampiyon olalımda isterse çuval giysinler alırız
    ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok samimi olarak düşüncelerimi belirtmek gerekirse Ürün ve forma konusunda önümüzdeki sezonun bu sezondan çok farklı olacağını düşünmüyorum.İnşallah yanılırım.
      Endişelerini anlıyorum Süleyman, beklentilerimizi karşılayacak yaklaşımlar sergiler, taraftara kulak verirlerse bazı şeyler düzelir.

Düzelme ne kadar olur, ne kadar zamanda olur, bizi gerçekten dinlerler mi bilemiyorum. Bildiğim birşey varsa taraftarın bu süreçte en doğru yerde olduğu.

Ben elimden geldiğince çözüme katkıda bulunmaya çalışıp, testi kırılmadan diyeceklerimizi demeye çalıştım. Doğru mu yaptım, yanlış mı bilemiyorum, bildiğim niyetimin samimi olduğu, gerisini bilemem.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Benim düsüncem en büyük sorun forma/ürün/nike ile iliskili yönetici(ler). Bizim isteklerimizi, beklentilerimizi ve taraftar potansielini Nike'a anlatacak bizim Takimdir. Nike ile sözlesme imzalamak ile bitmiyor. Yönetim Nike'a burda belirtilen istekleri iletmeli ve Nike'in bize her sundugu ürünü hemen kabul etmeyip fikir vermeli. Arma ve Sponsor konusunu halletmeliler. daha cok isi var yönetimin...

Yorum

• Kamuoyuna Duyuru

Belki ben değil fakat yanlış yapanlar var:
          Bana Bolu'dan gelen özel mesaj:

"Pazar günü bolu da dolaşırken normal spor kıyafetleri satan bir mağazada sizin yaptığınız AFS amblemli polarınızı gördüm tabi hemen 3 arkadaştık ve zaten 3 tane olan poları aldık.
          Ben şunu sormak istiyorum bu polarlar buraya nerden nasıl geldi sizin bir bilginiz varmı? Yoksa fasonmu? Bir de orijinalmi acaba tam anlayamadım. Mavi polar sağ cebinin üzerinde AFS yazıyor ve arkasında da Trabzonspor yazıyor. Bilgi verirseniz memnun olurum
          saygılar hoşçakalın"

Bahsi geçen polarların benimle veya Trabzonspor kulübü ile ilgisi yoktur.

Burada paylaştığım tasarımları kulübümüze fikir vermesi için paylaşmıştım. Sırf bu korsan olayından dolayı son çalışmalarımı sadece kulüp ile paylaşıyorum.

Özellikle lisanslı ürün konusunda birbirimizi ve çevremizi uyarıp bilinçlendirelim. Belki Trabzonspor'u bile tutmayan insanların Trabzonspor'un ve ona sevgi besleyen insanların sırtından haksız kazanç elde etmesine izin vermeyelim.

Sizden ricam bu konuda hassas olmanız ve böyle yerleri kulübümüze ihbar etmeniz.

Formaları eleştirdiğimiz kadar korsan ürünleri de eleştiren yazılar görmek istiyorum.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çok enteresen.

Yorum

• kim ne derse desin berbat formalarimiz var lafta cubuklu formlar cikcakdi piayasa cikdida ben gormedim yazik hemde cok yazik berbat dizaynlari var niken. kappayi pumayi arar oldum.

Yorum

• a f s bile yazıyor he

korkutucu...
                ''Trabzonspor''

Yorum

• Ya Ali Fuat senin şu çakma üründen bir tane almam lazım vallahi hatıra olarak saklıcam..Sırf onun için birgün Beyazıta gidecem.

Yorum

• Ali Fuat Abi, Ts club senin tasarladığın ürünlerin üzerine mutlaka AFS yazdırmalı....sen artık bir markasın

Yorum

• Benim Staj yaptığım yerin az ilerisinde AFS diye bi şirket var abi senin mi yoksa...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ve markalar ne yazik ki taklit edilirler
                        Futbol taraftardır!

Yorum

• şampiyonlar ligi diyorum başka bişi demiyorum.bak ozman nike istemesede adam gibi forma yapmak zorunda kalacak
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• Yorum

• En son blacksilva tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 19:55.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X