inter formasını bize uyarlasınlar bari bişi bilmiyorlarsa.. nike ile logo o kadar birbirine yakın olmasın yeter.. çok da güzel olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike’den Gökhan’a kıyak
Nike, milli futbolcular Gökhan Ünal ve Volkan Demirel'in kramponlarına adlarının ve soyadlarının baş harfleri ile forma numaralarını yazdırdı. Volkan ve Gökhan yeni maçlarda üstünde adları yazılı olan ve destek özelliği teller tarafından sağlanan Mercurial Vapor Superfly ile sahaya çıkacak.
Nike Flywire teknolojisi, asma köprülerdeki kablolar gibi hareket eden son derece güçlü teller yardımıyla ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli desteği sağlıyor. Bu devrim yaratan teknoloji, ayakkabının üst yüzeyinde kullanılan malzemenin miktarını azaltarak ayakkabı tasarım sürecine yepyeni bir anlam yüklüyor ve bunu yaparken de dayanıklılıktan ve maksimum destek özelliğinden taviz vermiyor.
Ayrıca, Mercurial Vapor Superfly, Nike'ın gelmiş geçmiş en hafif ve en hızlı kramponu. Bu kampon, devrim yaratan, yeni, tüy kadar hafif yer tutuş çivileri ve ayakkabının ağırlığını gram bazında ciddi şekilde hafifleten karbon fiber şasi sayesinde oyuncuların hızdan, sağlam ve dengeli bir yer tutuştan taviz vermemesini sağlıyor.
Yorum
-
Arkadaşlar bugün bana bir mesaj geldi AVEA'dan. "6161'e mesaj gönder trabzonspor forması kazan vs. "
Az önce de müşteri hizmetlerinden aradı forma kazandınız AVEA'dan ve adresimi aldılar.Nette araştırdım böyle bir kampanya bulamadım.Ama beni arayan numara 444 1 500 Aveanın müşteri hizmetleri...
Bilgisi olan var mı bu konuda ?Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanka aynı mesaj banada gelmişti ve cevaplamıştım.
Avea' nın patlican üyelerine özel bir kampanya bu, kendi sitelerinde bilgisi var.
Ayrıca 444 1 500 numaradan bugün beni de armışlar ama uyuduğum için açamamıştım.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanka aynı mesaj banada gelmişti ve cevaplamıştım.
Avea' nın patlican üyelerine özel bir kampanya bu, kendi sitelerinde bilgisi var.
Ayrıca 444 1 500 numaradan bugün beni de armışlar ama uyuduğum için açamamıştım.En son Remzi tarafından düzenlendi; 25.03.2009, 23:03.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Trabzonspor forman bizden!
Trabzonlu Patlican'lılar nostaljik Trabzonspor forması kazanmak ister misiniz?
İşte Patlican'dan bir kıyak daha:
18 - 25 Mart arasında iletilecek SMS'te belirtilecek olan kısa koda "EVET" yaz, gönder; nostaljik Trabzonspor forması kazanan 80 kişiden biri olma şansı yakala!
Kampanya katılım koşulları için tıkla!
Nostaljik forma diyor ney acaba ??Ama yarın sonmuş katılım için..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum