Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club sitemiz BETA olarak yayında Hayırlı olsun
    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eger dikkat etiysen bi 0 mevcut bile yani sen 0 yazcan öyle dene bakim bende oldu

su an sirf ürünlerin resimlerini göremiorum ama gördügm an hemen verecegim siparisi
      Valla denedim numara sayisi ayni degil galiba, 00336 12 34 56 78 bu kdr numara var, ve dedigin gibi ilk 0 i tekrar yazmiyorum.. ben urunleri sepete bile aldim bi numara yuzunden alamiyorum
      Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• İlk olarak Serap G. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla denedim numara sayisi ayni degil galiba, 00336 12 34 56 78 bu kdr numara var, ve dedigin gibi ilk 0 i tekrar yazmiyorum.. ben urunleri sepete bile aldim bi numara yuzunden alamiyorum
        00 değil de , +336 12 34 56 78 olarak denedin mi ?
        En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 23:10.

Yorum

• birtek bendemi resimler çıkmıyor ?
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Site değişmiş ama resimler daha gözükmüyor sanırım. yoksa bende mi sorun var?
            Yeterki ONUR'suz
            olmasın
            aŞk
            !

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              birtek bendemi resimler çıkmıyor ?
              Bende de çıkmıyor kral
              Sabaha görecez artık

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                00 değil de , +336 12 34 56 78 olarak denedin mi ?
                Denedim fark etmiyor, ilk 0 duruyor, ikinci 0 yerine + yapiyorum yine son 2 sayiya yer kalmiyor
                En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 23:10.
                Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

Denedim fark etmiyor, ilk 0 duruyor, ikinci 0 yerine + yapiyorum yine son 2 sayiya yer kalmiyor
                  Hiç 0 bırakma . Mesela Türkiye için hem 0090 462 1234, hem +90 462 1234 kullanıyoruz ya. Onun gibi demek istedim.
                  En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 01:30.

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç 0 bırakma . Mesela Türkiye için hem 0090 462 1234, hem +90 462 1234 kullanıyoruz ya. Onun gibi demek istedim.
                    Anliyorumda o ilk 0 sitede yazili yani ben silemiyorum öyle kayitli..
                    Zaten bayanlar için birkaç urun yapiyorlar, geçenlerde Trabzon yazan sweati alicaktim beden kalmadi, tel açtim musteri hizmetlerine "geçen sezonun urunuydu kalmadi dahada gelmez" dediler, tam sansima buldum dedim bu seferde tel isi bozdu
                    En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 01:29.
                    Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

Anliyorumda o ilk 0 sitede yazili yani ben silemiyorum öyle kayitli..
                      Zaten bayanlar için birkaç urun yapiyorlar, geçenlerde Trabzon yazan sweati alicaktim beden kalmadi, tel açtim musteri hizmetlerine "geçen sezonun urunuydu kalmadi dahada gelmez" dediler, tam sansima buldum dedim bu seferde tel isi bozdu
                      ev nr si dene cep dene biyerde yanlis var ama nerde
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• Denedim ev nosuda denedim +331 23 45 67 89 bu kadar sayi sigmiyor.. Biliyorlar yurt disindan siparislerin yapildigini ne diye sayi sinirlamasi koyuyorlarki
                        Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

Denedim ev nosuda denedim +331 23 45 67 89 bu kadar sayi sigmiyor.. Biliyorlar yurt disindan siparislerin yapildigini ne diye sayi sinirlamasi koyuyorlarki
                          serap sakin ol bizde almanyada yasiyoruz yarin sakin kafayla bidaha denersin
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• ya iyide almanyada olanlara oluyo fransadakileremi terslik, valla bendeki sansla o sweatlerin bedeni yarina biter, hiiiçte sasirmam. Yarin yine musteri hizmetlerine tel açicam artik, Hayirlisi
                            Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• BU arada benim bu anlattigim sayi sinirlamasi fatura bilgileri ve siparis teslim bilgileri bolumunde.. Bence almanyada orda olmicak
                              Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• Kontrol etmek için girmiştim; yeni satış sitemiz yayında.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim