eger dikkat etiysen bi 0 mevcut bile yani sen 0 yazcan öyle dene bakim bende oldu
su an sirf ürünlerin resimlerini göremiorum ama gördügm an hemen verecegim siparisi
Valla denedim numara sayisi ayni degil galiba, 00336 12 34 56 78 bu kdr numara var, ve dedigin gibi ilk 0 i tekrar yazmiyorum.. ben urunleri sepete bile aldim bi numara yuzunden alamiyorum
Valla denedim numara sayisi ayni degil galiba, 00336 12 34 56 78 bu kdr numara var, ve dedigin gibi ilk 0 i tekrar yazmiyorum.. ben urunleri sepete bile aldim bi numara yuzunden alamiyorum
00 değil de , +336 12 34 56 78 olarak denedin mi ?
En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 23:10.
Hiç 0 bırakma . Mesela Türkiye için hem 0090 462 1234, hem +90 462 1234 kullanıyoruz ya. Onun gibi demek istedim.
Anliyorumda o ilk 0 sitede yazili yani ben silemiyorum öyle kayitli..
Zaten bayanlar için birkaç urun yapiyorlar, geçenlerde Trabzon yazan sweati alicaktim beden kalmadi, tel açtim musteri hizmetlerine "geçen sezonun urunuydu kalmadi dahada gelmez" dediler, tam sansima buldum dedim bu seferde tel isi bozdu
En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 01:29.
Anliyorumda o ilk 0 sitede yazili yani ben silemiyorum öyle kayitli..
Zaten bayanlar için birkaç urun yapiyorlar, geçenlerde Trabzon yazan sweati alicaktim beden kalmadi, tel açtim musteri hizmetlerine "geçen sezonun urunuydu kalmadi dahada gelmez" dediler, tam sansima buldum dedim bu seferde tel isi bozdu
ev nr si dene cep dene biyerde yanlis var ama nerde
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
Denedim ev nosuda denedim +331 23 45 67 89 bu kadar sayi sigmiyor.. Biliyorlar yurt disindan siparislerin yapildigini ne diye sayi sinirlamasi koyuyorlarki
Denedim ev nosuda denedim +331 23 45 67 89 bu kadar sayi sigmiyor.. Biliyorlar yurt disindan siparislerin yapildigini ne diye sayi sinirlamasi koyuyorlarki
ya iyide almanyada olanlara oluyo fransadakileremi terslik, valla bendeki sansla o sweatlerin bedeni yarina biter, hiiiçte sasirmam. Yarin yine musteri hizmetlerine tel açicam artik, Hayirlisi
Yorum