İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
beta versiyonu yayindaydi kaldirdilar sabah yine koyarlar galiba sirf test amacliydi bu gecelik galibaİlk olarak Cihan Ucar 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav bende halen eski Ts-Club sitesi var niye acaba bilen varmi??
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeta versiyonu yayindaydi kaldirdilar sabah yine koyarlar galiba sirf test amacliydi bu gecelik galiba
Annadim yani yeni sitenin demo versiyonu gibi birsey yani
Cevap icin sagol
Yorum
-

e-ticaret sitesi olduğu için güvenlik ve protokollerle ilgili sorunlar giderilmeye çalışıyor sanırım.
Yorum
-
bende açamıyorumİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörselleri açamıyorum, problem sadece bende mi acep?Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Görseller bende de çalışmıyor Cengiz abi .
Fiyatlar şahane
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
açtım görselleri fiyatları gördüm Allah sahibine bağışlasın dedim çıktım.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörseller bende de çalışmıyor Cengiz abi .
Fiyatlar şahane
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Böyle bi haber yapılmış ancak benim hafızam tam olark aynı şeyi söylemiyor. Son 12 Avrupa Kupası maçında 2 mağlubiyet değil ben en az 3 mağlubiyet hatırlıyorum.
D.Kiev 0-2
Toulouse 1-3
Liverpool 1-2
Gerçekten daha özenli ve profesyonel çalışanlara ihtiyaç var kulüpte,hem de her alanda. Her işimizde bi acemilik mevcut...
Avni Aker Avrupalı’ya da cehennem

Takımımız H.Avni Aker Stadı’nda oynadığı son 12 Avrupa kupası maçından 7’sini galip kapattı.
Lille maçına çıkana kadar 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan ekibimiz, sahadan 1 puanla ayrılınca beraberlik sayısını 4’e yükseltti. Bordo-Mavililer Lille maçıyla birlikte H.Avni Aker Stadı’nda 12 maçta 15 gol atıp, 9 gol yediler."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum