şu bakım yapılmaktadır yazısının ingilizcesinide yazsalar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
o kadarını düşünebilecek kapasite yokki bizimkilerde...İlk olarak sahtepass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu bakım yapılmaktadır yazısının ingilizcesinide yazsalarOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
yokmu gercekten ?İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadarını düşünebilecek kapasite yokki bizimkilerde...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Birader sen kayıtsız şartsız şak şakcılığına devam et.İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa neden ingilizcesi konulsun ?
Sırf eleştiricem diye saçma yorumlar yapmayın lütfen...
Neden bakım çalışmasına girdi bu site ?
Neden bakıma gireceğini daha önceden haber olarak geçmediler ?
Neden bakıma girer ki ayrıca bakmıyorlar işte , ne kadar bakımsız bir yönetim ya anlayamıyorum istifa
Neden ingilizce , fransızca, almanca, arapça ve ibranice olarak Bakımdayız yazmıyorlar , bu kadar geri kalmışlık görmedim.
Neden bu bakım bu kadar uzun sürdü , kaç kişi çalışıyor .
Zaten çalışanların hepsi sadri şenerin akrabası 1. dereceden hemde.
Yeter yeter yönetim istifa off ya yeter istifa bu kadar bakımsızlık olmaz.
Gibi sözler var son 2 sayfada
Ne karikatür dergisi , ne komedi programları , en büyük eğlence BMN de ki piskolojisi bozuk insanların yazılarını okumak. Neyse devam bakalım daha neler denilecek bu bakım olayına
Ulen nasıl bakıma girersiniz , bizim formalara verdiğimiz paraları bakımlara mı harcıyorsunuz ?
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bu siteyle ilgilenenleri odunla kovalayacaksın...
Resmi Siteninde Ts Club sitesininde acilen zihniyet vede eleman değişikliğine ihtiyacı var...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa neden ingilizcesi konulsun ?
Sırf eleştiricem diye saçma yorumlar yapmayın lütfen...
yahu amatör takım deiliz internet sitemizi yabancılar da tıklıyor ne yazdığını anlamayacaklar . tek bir ingilizce cümle olsa altında yeterli .
Yorum
-
aynı düşünceler ile yola çıktım Sn. Altuğ Atalay ile sıkı bir E-Mail trafiğine girdim maksadım sadece sitemizin ingilizce güncellemesini yapmaktı anlaştık hiçbir şekilde ücret istemediğimi bu işi gönüllü olarak yapacağımı kendisine bildirdim tamam dedi sen bana şimdilik sitede yayınlanan haberlerin ingilizcesini Word dosyasında E-Mail olarak at ben siteye koyayım dedi aynı gün 6 haberin ingilizcesini kendisine E-mail olarak attım ama ne siteye koyuldu haberin ingilizceleri nede o kadar sormama rağmen bana bir cevap verildi. Neden yayınlamıyorsun bir sıkıntımı var diyorum cevap yok...İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim elimde olsa varya Trabzonsporun sitesini bomba gibi yaparim. Bu is icin basvurulabiliyor mu? Parada almam vallahi yeterki insan sayfaya girince cikasi gelmesin.
Kulübü adeta sahiplenmişler hiçbir taraftarın önerisi yardım talebi ciddiye alınmıyor herkes aybaşında çekeceği maaşa bakıyor kim sallar senin benim gibi gönülden taraftarı salla başı al maaşı yazık çok yazık..."Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924
Yorum
-
Tercümeyi teyid ettirmek istemiştir heralde..ingilizce bilse zaten kendisi yapardı çeviriyi..İlk olarak Recep KINALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı düşünceler ile yola çıktım Sn. Altuğ Atalay ile sıkı bir E-Mail trafiğine girdim maksadım sadece sitemizin ingilizce güncellemesini yapmaktı anlaştık hiçbir şekilde ücret istemediğimi bu işi gönüllü olarak yapacağımı kendisine bildirdim tamam dedi sen bana şimdilik sitede yayınlanan haberlerin ingilizcesini Word dosyasında E-Mail olarak at ben siteye koyayım dedi aynı gün 6 haberin ingilizcesini kendisine E-mail olarak attım ama ne siteye koyuldu haberin ingilizceleri nede o kadar sormama rağmen bana bir cevap verildi. Neden yayınlamıyorsun bir sıkıntımı var diyorum cevap yok...
Kulübü adeta sahiplenmişler hiçbir taraftarın önerisi yardım talebi ciddiye alınmıyor herkes aybaşında çekeceği maaşa bakıyor kim sallar senin benim gibi gönülden taraftarı salla başı al maaşı yazık çok yazık...
burda kendisine hak veriyorum aslında..neticede orası kulübün resmi sitesi..
İyi niyetinizden şüphem yok tabii ki..ama bu iş profesyonelce yapılmalıdır..Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum