Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu bakım yapılmaktadır yazısının ingilizcesinide yazsalar

Yorum

• İlk olarak sahtepass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu bakım yapılmaktadır yazısının ingilizcesinide yazsalar
      o kadarını düşünebilecek kapasite yokki bizimkilerde...
      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o kadarını düşünebilecek kapasite yokki bizimkilerde...
        yokmu gercekten ?
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ya neden ingilizcesi konulsun ?

Sırf eleştiricem diye saçma yorumlar yapmayın lütfen...
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya neden ingilizcesi konulsun ?

Birader sen kayıtsız şartsız şak şakcılığına devam et.

Neden bakım çalışmasına girdi bu site ?
            Neden bakıma gireceğini daha önceden haber olarak geçmediler ?
            Neden bakıma girer ki ayrıca bakmıyorlar işte , ne kadar bakımsız bir yönetim ya anlayamıyorum istifa
            Neden ingilizce , fransızca, almanca, arapça ve ibranice olarak Bakımdayız yazmıyorlar , bu kadar geri kalmışlık görmedim.
            Neden bu bakım bu kadar uzun sürdü , kaç kişi çalışıyor .
            Zaten çalışanların hepsi sadri şenerin akrabası 1. dereceden hemde.

Yeter yeter yönetim istifa off ya yeter istifa bu kadar bakımsızlık olmaz.

Gibi sözler var son 2 sayfada

Ne karikatür dergisi , ne komedi programları , en büyük eğlence BMN de ki piskolojisi bozuk insanların yazılarını okumak. Neyse devam bakalım daha neler denilecek bu bakım olayına

Ulen nasıl bakıma girersiniz , bizim formalara verdiğimiz paraları bakımlara mı harcıyorsunuz ?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ulan sadece alkışlamak istiyorum bune ya iki tane ürün gireceksin diye hem resmi siteye hemde tsclubun sitesine giriş nasıl kapalı olabiliyor nerde görülmüş nasıl çalışıyorsunuz yoksa okadar amatörsünüzki ürünleri bile kod ekranındanmı giriyorsunuz nasıl işitir bu
              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• ...acildi......ve hersey ayni kaldi.....kolay gelsin.....

Yorum

• Bu siteyle ilgilenenleri odunla kovalayacaksın...

Resmi Siteninde Ts Club sitesininde acilen zihniyet vede eleman değişikliğine ihtiyacı var...!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya neden ingilizcesi konulsun ?

yahu amatör takım deiliz internet sitemizi yabancılar da tıklıyor ne yazdığını anlamayacaklar . tek bir ingilizce cümle olsa altında yeterli .

Yorum

• değişiklik ne farkedebilen oldumu
                      ben futbolcu içeriklerişne filan baktım
                      hiç bir değişiklik yok?
                      hatta daha berbat olmuş
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bari şurayı değiştirin
                        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim elimde olsa varya Trabzonsporun sitesini bomba gibi yaparim. Bu is icin basvurulabiliyor mu? Parada almam vallahi yeterki insan sayfaya girince cikasi gelmesin.
                          aynı düşünceler ile yola çıktım Sn. Altuğ Atalay ile sıkı bir E-Mail trafiğine girdim maksadım sadece sitemizin ingilizce güncellemesini yapmaktı anlaştık hiçbir şekilde ücret istemediğimi bu işi gönüllü olarak yapacağımı kendisine bildirdim tamam dedi sen bana şimdilik sitede yayınlanan haberlerin ingilizcesini Word dosyasında E-Mail olarak at ben siteye koyayım dedi aynı gün 6 haberin ingilizcesini kendisine E-mail olarak attım ama ne siteye koyuldu haberin ingilizceleri nede o kadar sormama rağmen bana bir cevap verildi. Neden yayınlamıyorsun bir sıkıntımı var diyorum cevap yok...

Kulübü adeta sahiplenmişler hiçbir taraftarın önerisi yardım talebi ciddiye alınmıyor herkes aybaşında çekeceği maaşa bakıyor kim sallar senin benim gibi gönülden taraftarı salla başı al maaşı yazık çok yazık...
                          "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
                          Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• Recep kardeşim emeklerin için sana teşekkür ediyorum.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Recep KINALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynı düşünceler ile yola çıktım Sn. Altuğ Atalay ile sıkı bir E-Mail trafiğine girdim maksadım sadece sitemizin ingilizce güncellemesini yapmaktı anlaştık hiçbir şekilde ücret istemediğimi bu işi gönüllü olarak yapacağımı kendisine bildirdim tamam dedi sen bana şimdilik sitede yayınlanan haberlerin ingilizcesini Word dosyasında E-Mail olarak at ben siteye koyayım dedi aynı gün 6 haberin ingilizcesini kendisine E-mail olarak attım ama ne siteye koyuldu haberin ingilizceleri nede o kadar sormama rağmen bana bir cevap verildi. Neden yayınlamıyorsun bir sıkıntımı var diyorum cevap yok...

Kulübü adeta sahiplenmişler hiçbir taraftarın önerisi yardım talebi ciddiye alınmıyor herkes aybaşında çekeceği maaşa bakıyor kim sallar senin benim gibi gönülden taraftarı salla başı al maaşı yazık çok yazık...
                              Tercümeyi teyid ettirmek istemiştir heralde..ingilizce bilse zaten kendisi yapardı çeviriyi..burda kendisine hak veriyorum aslında..neticede orası kulübün resmi sitesi..
                              İyi niyetinizden şüphem yok tabii ki..ama bu iş profesyonelce yapılmalıdır..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Recep kardeşim samimiyetin vede cabaların için teşekkürler...
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim