Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer konusunda pek hareketli olmadığımız için resmi sitemizde bu aralar en çok görülen başlık: 'Haberin Doğrusu'

Haber metni de 'Falanca futbolcuyla ilgilendiğimiz iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır' şeklinde...

İşin bu kısmı resmi sitenin sorumluluğu değil elbette ama; bir de transfer yapabilsek ve haberlerini okuyabilsek daha mutlu olacağız.
    "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• ts club ın sitesinde her resme logo koyulsun dedim bir aralar ama böyle değildi gölge şeklinde koyulsun demiştim.sonra adreste yazılsın altına demiştim.ürünlerin arka planları bence kötü.ayrıca yeni ürünlerde yeni bannerı olması lazım.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• vira Bismillah sitenin ingilizce güncellemesine şimdilik haberlerden başlıyoruz yarından itibaren haberlerin ingilizcesi de olacak şu test dönemini geçirdikten sonra sizlerden de faydalanacağım arkadaşlar elele bu sitenin ingilizce bölümünüde sizlerle birlikte güncelleyeceğiz..
        "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
        Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• Resmi siteye ve Ts Clup sitesine girebilen var mı ?
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi siteye ve Ts Clup sitesine girebilen var mı ?

ben de giremiyorum

Yorum

• Evet problem var..

Yorum

• Ürünleri yeniliyorlardır. Allah'ım yaa bunu bile başaramayan bir kulüp yönetimi var .

Yorum

• Yeni formaları giriyorlardır siteye

Yorum

• bi kaç saattir giremiyorum resmi siteye demekki sorun tek bende değilmiş.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Formaları gireceklerini sanmıyorum. Kaç saattir sitelerin ikisi de ortada yok. Formalar girilse bile site kapanmaz. Kaldı ki Resmi site hiç kapanmaz. Başka bir sorun var.

Yorum

• altyapi calismasi olmasin gecen bmn de oldugu gibi
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Bir müslüman şu sitelerimizi bir adam etsin...

Bize yakışmıyor...

Hele Ts Club sitesindeki ürün fotoğrafları tam bir rezalet...

Yahu para kazanacağın siteye insan yatırım yapmazmı...!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Benim elimde olsa varya Trabzonsporun sitesini bomba gibi yaparim. Bu is icin basvurulabiliyor mu? Parada almam vallahi yeterki insan sayfaya girince cikasi gelmesin.
                              Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

geçen haftalarda yaşanan virüs sızıntısının bir uzantısı olabilir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim