Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merak ediyorum , bu ingilizce dil secenegi oraya süs diye mi konulmus? Yapilan haberlerin ingilizce guncellemesini yapacak birini gorevlendirmek bu kadar mi zor da hala resmi sayfada ingilizce olarak en guncel haber 2015 yilina ait? Vizyon mizyon martavallari patlatirken insan en azindan milyonlarca taraftari olan bir kulubun ingilizce sayfasini guncel tutmaz mi?
    Yabanci bir futbolcuya teklif goturdugunde yav bu kulup nedir necidir diye resmi siteye girse ve o rezil ingilizce sayfayi gordugunde ne dusunur? Vizyon pacadan siziyor masallah..

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
    En son ESER tarafından düzenlendi; 02.07.2017, 00:58.

Yorum

• iyi bir server lazım.

Yorum

• Bence resmi site, görsel değişikliğe gerek duymadan. Bir kaç revizyonla birlikte daha kullanışlı hale getirilebilir.

Yorum

• Takım 2 gündür antrenman filan yapmıyor mu? Haber maber yok. Sosyal medya hesapları da suskun.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü‏Onaylanmış hesap [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION] 6 sa.6 saat önceDaha fazla

Resmi web sitemiz Altın Örümcek spor kategorisinde finalde. Taraftarlarımız oylarını linke tıklayarak kullanabilir. http://altinorumcek.com/Halk-Oylamasi/

Web sitemize oy vererek takımımıza destek olalım ki zaten bu ödülü bencede hak ediyor. Önce giriş yapmak gerekiyor. Sosyal medya hesaplarınızdan biriyle giriş yaparak, Spor kategorisinden takımımızın web sitesine oy verebilirsiniz.

Yorum

• Resmi sitemizdeki fotograflarin servis edildigi galeri sayfalarinin dizayni bir tek beni mi rahatsiz ediyor?

Cok fazla whitespace var ve hic kullanisli degil. Whitespace'leri azaltip resimleri buyuttugumuz zaman daha kullanisli bir hale burunuyor:

Su anki hali:

Olmasi gereken:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Eskiden siteye çok daha fazla girerdim. Yeni haliyle nerdeyse hiç girmiyorum. Benim için hayal kırıklığı
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskiden siteye çok daha fazla girerdim. Yeni haliyle nerdeyse hiç girmiyorum. Benim için hayal kırıklığı
                  aynı duyguları paylaşıyorum.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• rezalet bi dizaynı var. toplama hazır sitelere benziyor adeta.

Yorum

• Görsellik acisindan mis gibi site ama kullanisli değil pek
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• girdiğim her ana lanet ediyorum.
                        kullanılabilirliği çok kötü.

bu nasıl bir kafa yapısıdır? neyiz biz öylesine bi şey mi? kullanılan ara görsellere bak. insanların kendilerine açtıkları dandik sitelere benziyo diyeceğim, artık bu konuda daha profesyoneller onlar da.

acil değiştirilmesi gerekiyor.

Yorum

• Hem mobil versiyonu hem de masa üstü versiyonu rezalet ötesi. Usta denen sahsiyetin attigi kaziklardan sadece birisi. Türkiye'deki kulüpler arasinda örnegin en iyi mobil siteye sahip fenerbahce. Girin bakin. Antreman fotolarini bile harika paylasmislar. Biz de ise resmen iskence.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sitenin ingilizce versyonun da nike reklamı var

Yorum

• Aynı anda 100 kişinin giremediği muhteşem bir altyapı.

Tam yarım saattir açıklamayı okuyamadım. Yapacağınız işi silsinler. 5 senedir aynı.
                              En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 27.08.2020, 23:11.

Yorum

• Siteye yönlendirmek yerine görsel ile açıklama yapsalar daha fazla okunur, daha fazla kişiye ulaşılır. Önemli açıklamalar özellikle. Konuyu bilmeyen bile bi göz atar açıklamaya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim