Öyle zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Aynen öyle.İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok güzel olmuş yeni transferlerimizle beraber tüm oyuncuların profil fotoğrafları.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Son dakika haberine dikkat! Heyecanlarına veriyoruz bu geleneksel hatayı artıkAthletic Bilbao maçının iptal edilmesinin ardından Teknik Direktörümüz Şenol Güneş tarafından oyuncularımıza izin verildi.
Buna göre ekibimiz antrenmanlarına 20 Ağustos Pazartesi günü yapacağı çalışmayla yeniden başlayacak.
Yorum
-
Biraz önce Forma siparisi verdim, Cubuklu gibi formanin L bedeni olmamasi bence cok yanlis. Bende Viktory ismarladim.
Ts Club sitesi cok kötü bence. Biran önce düzelmesi ümidiyle.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Pek önemli olmayan bir detay ama bize yapılsa hoşlanmazdık. Görselde kullanılan Inter logosu eski Inter logosu:
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Yeni logoyla kıyaslamak isteyenler Inter'in resmi sitesinden bakabilir.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlginç bir ayrıntı.İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek önemli olmayan bir detay ama bize yapılsa hoşlanmazdık. Görselde kullanılan Inter logosu eski Inter logosu:
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Yeni logoyla kıyaslamak isteyenler Inter'in resmi sitesinden bakabilir.
Kesinlikle haklısın.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İnter maçı için online bilet satış sitesi kurulmuş İnter'in logo yine yanlış. Kendi logomuz yetmezmiş gibi adamların da logosunu yanlış kullanmaya başladık.
Bu işe kim bakıyor merak ediyorum herhalde 2006'dan beri İnter maçlarını izlemiyor..
Yorum
-
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Inter logosu burada düzeltilmiş ama maç fikstürü bölümündeki hala aynı.
Bu arada yukarıdaki linkte kullanılan 2 Trabzonspor logosunun da farklı olduğunu belirtmeme gerek var mı bilmiyorum. Yanlış olan, bordo yerine morumsu bir renk kullanılmış ve enine genişletilmiş alttaki logomuz. Doğru olanda yukarıdaki yamuk olan. Birkaç hata daha var ama çok kurcalamak istemiyorum. Galiba bu siteyi yapanlar ek iş olarak yapıyorlar da angarya gibi geliyor herşey. Çünkü herşey baştan savma...
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye...- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Eskiye nazaran daha iyi olsa da yine de beğenmedim sitelerini. Bizim sitelerin tamamen değişeceği söyleniyordu beklemedeyiz.İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk Türk Telekom altyapısını kullanarak internet sitelerini yeniledi. Bakalım bizimkiler ne zaman yenileyecek ve nası olacak?
Yorum
-
Resmi sitemizin bir an önce değişmesi lazım bu haliyle bize yakışmıyor..
Türk telekom bizim sponsorlarımızdan,
Telekom dan bu konuda yararlanabiliriz..
bu işleri artık profesyonelce yapsınlar..
bu kadar ilgisizlik olmaz..
bjk sitesinin giriş sayfasını beğendim, bizede o tarz bişi ya da ondan daha güzel bir resmi site yapılırsa çok şık olur.. Avni Aker stadı ön planda...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum