Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• com.tr ' nin tasarımı biraz daha hoş olabilirdi.
    Ana sayfada açılan ortadaki ürünler kısmı daha hoş olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangilerine yapıyorlar ?
      Garanti ve Akbank kredi kartlarına taksit yapıyorlar..
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• diğerlerinede yaparlar bankalarla sorun vardır herhalde

Yorum

• Yeni sitemiz çok güzel olmuş.

İnterdizayn'ı tebrik ediyorum.

Yorum

• 1.siteye hareketli bannerlarla kesinlikle bi hareket getirilmeli.sadece ortada yer alan görsel olmuyo
            2.tsclub logoları daha düzgün kullanılmalı
            3.tasit değil taksit olarak düzeltilmeli
            4.sepetinize gittikten sonra sponsorlara bakarsanız eski sponsorlar olduğunu görecekseniz.halbuki anasayfada yenilenmiş sponsorlar var
            5.fotoğraflar profesyonelce çekilmeli
            6.fotoğraflara kesinlikle tsclub ın düzgün bir logosu eklenmeli.cubuklu formadaki güzel fakat yıldızı logonun üstünde
            7.mutlaka tsclub.com.tr yada org yada org.tr alınmalı burdan devam edilmeli.
            8.tsclub mağazalarının ya tektek resimleri konulmalı yada en başa bir tsclub mağazasının resmi koyulmalı
            9.sitenin arka fon olarak mavi kullanılabilir beyaz pek hoş durmadı gibi me geldi
            10.ürünlerin listelendiği yerde hepsi açık olarak değilde sadece ana başlıklara tıklayınca açılsa daha da güzel görülecektir.sayfanın boyutu küçülmeli boyuna dogru zaten listelerin ana başlıklarına tıklayınca yapılırsa baya bi sayfa güzelleşecektir.
            11.sitenin güvenlikli oldugunu banner la gösterilmeli
            12.kargo bedava bannerı var ama tüm alış verişemi bedava yoksa belli bi limit üzerine mi bedava banner genişletilip görselliği bozmadan yazılmalı
            12.her üye için bilgiler kısmında sipariş adresi ve fatura adresi tanımlanmalı alış veriş yaparken sürekli girilmesi olmuyor
            13.ürünlerin diğer resimleri aşağıya dogru yüklenmiş.bence onlar yukarıda ---- sıralansa ve aşağıda tıklayınca açılsa daha çok yer kalır açılan resime
            14.ürün detaylarına mutlaka açıklanmalar eklenmeli.sadece detaya ürün adını yazmak bence olmuyor.
            15.bankaların isimleri ve logolarıyla beraber vade farksız 2-5 taksit gibi banner mutlaka yapılmalı
            16.sitede mutlaka sezon kavramı olmalı.örnek song yaz ayındayız kışlık ürünlerle dolu bi banner onu yazlık ürünlerin olduğu bi banner la değişmesi lazım.
            17.turuncu formada ben yıldız göremedim.
            18.basket takımının forma ve şortlarının mutlaka olması lazım sitede
            19.sitede amex kartla bile alış veriş yapabiliyoruz.bu benim için çok öenmliydi.bravo.
            20.derginin sadece aylık sayısı değil yıllık aboneside bu sayfadan yapılmalı
            21.Altta bordo satırda kullanım koşulları-teslimat ve iade-sss-gizlilik ve güvenlik-hesap numaralarımız gibi bu tarz sitelerde yer alan açıklayıcı yerler bulunmalı
            22.tsclub tırı başlıklarınnın biri boş düzenlenmeli
            23.resmi site için bi bağlantı yok koyulmalı
            23.yurt dışına satış varsa belirtilmeli mutlaka.
            24.ürün isimleri doğru ve orjinal isimleriyle yazılmalı.formalar sezonlar seklinde yazılmalı
            25.devamı gelecek....to be continued
            26.diğer fotoğraflar yanyana koyulsa eskiden oldugu gibi siyah zemin üzerine çıkan tasarım olsa çok güzel olur.
            En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 17:11.
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• Akbank ve Garanti Bankası için taksit seçenekleri eklenmiş.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Eyvallah olay budur, devamını da bekliyoruz

Not: Sadece sizin yazdıklarınız değil, tüm görüşler doğrultusunda çalışmalar yapılacaktır. Her şey Trabzon' umuz için !

----
                Bankalarla gerekli anlaşmalar yapıldıkça taksit seçenekleri çoğalacaktır.
                En son apoStyLEE tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 17:20. Sebep: Ek bilgi.
                Bordo mavi şampiyon Trabzon..

Yorum

• Tek beğenmediğim şey şu Forma ların resimleri tek kelime ile iğrenç
                  Biraz özen gösterseydiler yada bana söleseler ben daha güzel resimler verirdim
                  Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak apoStyLEE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eyvallah olay budur, devamını da bekliyoruz

Not: Sadece sizin yazdıklarınız değil, tüm görüşler doğrultusunda çalışmalar yapılacaktır. Her şey Trabzon' umuz için !

----
                    Bankalarla gerekli anlaşmalar yapıldıkça taksit seçenekleri çoğalacaktır.
                    Bir web dizayn firması öner deseler Kesinlikle interdizaynı öneririm BMN,Trabzonspor.org.tr,Mirkelam sitelerinde yapılanlar ortada

Ama Tsclup şuan hali beğendiniz mi derseniz beğenmedim açık açık söylerim

Bir arkadaş yazmıştı belkide siz.

Gibi mi site istiyorsunuz onun gibi siteyi .. sürede yaparız daha iyilerini yapacaz.

Ve sonuçta ona benzer bir site ortaya çıkıyor.Kısmen daha kötü

Tabi Test yayını Daha iyilerini yapacaksınız ama beklediğimiz süreye benim değmedi.

Ama böyle bir firmadan daha iyisini beklerdim ve hala daha bekliyorum.

Öneri :

Benim önerimde amatör sitelerden kalma üye giriş yerini kaldırıp

Kenara sade buton,link şeklinde konulması

Burda olduğu gibi

Sitenin şeklini bozuyor üye girişi

Ürün arama kısmı da keza öyle Fenerbahçe sitesindeki gibi yapılsa daha iyi olur

Müşteri Hizmetleri kısmıda

Fenerium tarzı bir düzenlemeye gidilmeli

Sonuçta Online bir mağaza online bir müşteri hizmetleri servisi olmalı.Site üzerinden Tsclup müşteri hizmetlerine şikayetlerini belirtebilmeli

Ayrıca Sponsporlar resim olmaktan çıkıp tıklanabilir köprü link olmalı

Daha iyilerini bekliyoruz
                    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 20:34.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bizim sitemiz Bjk nin satış sitesinden bu haliyle çok daha iyi bence Fenerium un grafik konusunda daha iyi olduğunu söylenebilir.Ancak Test yayında olduğumuz için o konudada zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Özellike Feneriumdan ürün sayfalarında daha iyi olduğumuzu düşünüyorum girip inceleyin farkı görün
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Formaların fotoğrafları vasat altı ancak sitenin geneli olarak eskiye nazaran çok iyi.

Daha da geliştirileceğine inanıyorum.
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• trabzonspor.com.tr den yurtdisindan forma siparis ediliyormu yada ben nerden forma alabilirim almanyadan bilen varsa söyleisn lütfen!!
                          61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• resmi sitemiz güzel olmuş ama koyu renk sitede yorucu bir hava yaratıyor tamam renklerimiz ama daha soft bir site tasarlanabilirdi bence ...
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• @bordo61 http://www.hepsiburada.com/besiktas/ örneğini ben vermiştim. Orada söylemek istediğim şuydu, bu sistem hazır, yani ürünlerinizi ekliyor kullanıcıya sunuyorsunuz.Hepsiburada' nın alt yapısı kullanılıyor. Bizim sitemiz de ise, herşey sıfırdan planlanıp programlanıyor. Süre konusuna yorum yapmak istemiyorum. Sitemizin arkaplanında çalışan çok güzel bir yapı var, tasarımda adım gibi eminim çok kısa süre sonra istenilen düzeye gelecektir hatta daha da abartılacaktır. Önemli olan aşamalar şuanda Allah' ın izniyle problemsiz işliyor ve şuanda tasarımdan daha önemli olan konuda bu. Bazı arkadaşlarımız yorum yazıyor öyledir böyledir diye ama arkada çalışan yapıyı anlamadan etmeden böyle konuşmak yakışı kalmıyor. Arkaplanda neredeyse bir ticari yazılım işliyor. Sanırım hazır betiklerle yada el yapımı haber siteleriyle sıfırdan bir e-ticaret (b2c) sitesini kıyaslamanın çok saçma olduğunu bu işten anlayanlar biliyordur. Fenerbahçe' nin sitesi sizce ilk açıldığında şuan ki halindemiydi bence değildi, zaman içerisinde isteklere göre değişiklikler olmuştur ve zaman içinde bu haline gelmiştir (bana göre sitede sadece resimle göz boyanmaya çalışılmış). Bende maratonda yağmurun altında tüm maçları izledim, millet maçı izlerken ben tezahürat ettim, çıkışta tıkış tıkış çıktık, meydana kadar yağmurun altında yürüdük. Tüm samimiyetimle söylemek isterimki bu işi para için değil şehrimizin yegane markası Trabzonspor için yapıyorum(z) !!! Uzun lafın kısası hep beraber el el başaracağız arkadaşlar.
                              Bordo mavi şampiyon Trabzon..

Yorum

• Yahu şu antrenman haberlerine bir fotoğraf koymuyorlar mı sinir oluyorum..Her defasında en azından 7-8 tane vardır umudu ile giriyorum ama bir foto görünce sinir oluyorum
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim