Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah yapı kredi worldkartada taksit yaparlar. yoksa hapı yuttuk. peşin alamam.

Yorum

• böle koyacağını futbolcular giysin öle resim koy daha güzel olur resim güzel durmuyor
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Site şaşırtıyor

Resmi internet sitesinin açılışında "Gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır" vurgusunun yapıldığı sayfadaki fotoğraf görenleri şaşırtıyor. Sözleşmesi sona eren ve bordo-mavili kulüple mukavele yenilemeyen eski kaptan Hüseyin Cimşir'in fotoğrafta en önde yer alması kafaları karıştırıyor.

Yorum

• Bence ilk önce su 'https' sorununu kaldirsinlar.
          .

Yorum

• Satış sitesindeki ürün fotoğraflarını nasıl bu kadar kötü çekebildiler hayret doğrusu. Güzel sanatlarda fotoğraf eğitimi almış biri olarak söyleyeyim: herhangi bir dijital fotoğraf makinesi ile flaşsız gün ışığında yapacağınız herhangi bir çekim bu görüntülerden daha iyi sonuç verir.

Eşofmandaki Türk Telekom logosunun uygulanış biçimi kötü. Neden beyaz zemine o büyüklükte uygulanır anlamıyorum. Nike'ın eşofmanında ürün olarak tasarım olarak sorun yok sorun onu bu hale getiren zihniyet.

Her ürünün aynı ve ışık ortamında görüntülenip biraz özen gösterilse idi ürünler bir kolu kısa öteki uzun gibi durup defolu gibi görünmezdi.

Yaptığınız yemeğin sunumu, yemeğin lezzetini doğrudan etkileyen bir unsurdur.

Beyaz tişörtün renginin beyaz olması gerekir. Sanki bordo renk veren bir ürünle yıkarsanız böyle pembe gibi olur mesajı mı verilmek istenmiş. Şaka bir yana bir an önce bu fotoğrafların değiştirilmesi lazım.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Resmi Siteye koyduklari resime bak Cep Telefon ile cekilmis herhalde.Bu resim problemini niye cözmüyorlar anlamadim.Her habere bir resim koyuyorlar,en son bu resimi koymuslar buda cok kalitesiz.

Yorum

• Bu sene benim için biraz hayal kırılığı oluşturdu. Online sitemizi ben çok daha farklı bekliyordum mesela. Ya da geçen seneden derslerin alınıp ürünlere ulaşabilmemizin daha kolay olabileceğini düşünüyordum. Ya da taraftar kart olayı. Her isteyenin rahatlıkla ulaşıp alabileceğini düşünmüştüm. Yani işlerin biraz daha profesyonelleşeceğini düşünüyordum ama...

Düzelir düzelir diyoruz da bu zihniyet bizim kulüpte değişmeyeceğine göre arkadaşlar maalesef bizim kulübümüzde bunlar düzelmez.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Resmi sitemizin Video Bölümü nekadar kötü, zor birsey degil, madem video koyuyorsunuz kalitesini de ona göre yapin. Izlemek iskence gibi.

"pilot" takimimizi örnek alsinlar
                  En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 18:35.
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Antrenman haberlerine konulan tek fotoğraf olayına da canım sıkılıyor.Sanki böyle bir sınır getirilmiş federasyon tarafından.Çek işte kardeşim çekebildiğin kadar!
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antrenman haberlerine konulan tek fotoğraf olayına da canım sıkılıyor.Sanki böyle bir sınır getirilmiş federasyon tarafından.Çek işte kardeşim çekebildiğin kadar!
                      Yeterli derecede kaynak yok sanırım (!)

Yorum

• Resmi sitede akşam ve sabah antreman haberlerinde kullanılan fotoğraflar iğrenç. Kim bu fotoğrafçı ?
                        En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 21:04.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Tsclup sitesine kayıtlı mail adresimi yazıyorum. Böyle bir mail adresi kayıtlı değil diyor. Yeni kaydoluyorum, mail adresiniz kayıtlı diyor.

Bas bas Trabzonspor kredi kartı alın dendi, bizde aldık. Ama taksit olayında unutuldu.

Hayırlısı artık...
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Kimse bana darılmasında, bu nedir ya?
                            Sanki bulmaca çözüyorum. Resimde ki futbolcumuzu bulun?

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimse bana darılmasında, bu nedir ya?
                              Huseyin
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimse bana darılmasında, bu nedir ya?

Siyahlayacaklarına beyaz kalsa daha iyi...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim