Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Almanyada yasiyorum ve biz alman Vatandasiyiz Arkadaslar. Benim Sorum Bizde Forma felan ismarlamak istiyoruz ama Sayfaya üye olmak lazim ilk önce ve orda TC Kimlik No. diyor ama bizde TC kIMLIGI yokki ne yazmaliyim? Sadece Rumuz Sifre Mail Ülke ve Adres yeterlimi? Ve üye olduktan sonra parayi euro olarak ödiyebiliyormuyuz??? Saygilar Ne kadar hizli cevap gelirse okadar hizli Forma alacagim
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bumuydu 1 yıldır uğraştıkları site Resmen kandırmışlar milleti.
      En fazla 1 ay içinde bitirilecek bir site sunmuşlar.

Sıfır Grafik ile site yapmış adamlar daha ne olsun.

Şahsen beğenmedim +

Yorum

• Çok az kurcaladım, benim hoşuma gitti.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• idare eder buldum ileride dahada gelişince muhakkak çok güzel olur kredi kartına taksit olucaktı ne oldu o durum

Yorum

• bende olmadı diyenlerdenim yok arkadaş olmadı bu eskisinden ii tamam ama bunca zamana bunu yaptılar yanii
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• ne bekliyordunuz toprağım.gayet güzel bence.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• daha söylenecek çok söz var!
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eleştirince çok ağır eleştiriler getirdiğimiz, sabırsız olduğumuz her şeye bir eleştiri bulduğumuz söyleniyor..

Şu resmi satış sitesi mevzusunda savunulacak tek bir dalınız yok yahu yok hiç boş yere bahane aramayın..

Hiç bir web site yapımı bu ne tür bir site olursa olsun 1 sene sürmez.. Sürmez yahu 1 sene yapımı süren web sitesi var mı? Ben bu kadar çalıştığım halde duymadım görmedim.. 1 sene bu ya 3-4-5 ay değil tam 12 ay..

Yazıklar olsun kocaman şekilde kim sorumluysa belli bir hedef demiyorum ama kim sorumluysa yazıklar olsun yakışmıyorsunuz bu kulübe..
                  İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstikrardan yana olan birisi olarak eğer ben Trabzonspor yöneticisi olsaydım, resmi sitemizin nisan sonuna yetişeceğini söyleyen ama haziran sonuna bile bunu gerçekleştiremeyen sorumlu kim varsa vallahide kovardım billahide kovardım !!!! hiçbir yerde, hiçbir işte 2 aylık bir gecikme olmaz ...
                  İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sonunda açılıyor demek...inşallah yarın hayalkırıklığına uğramayız...bu kadar beklediğimize göre köklü bi değişiklik var diyorum ama nedense pek inanmıyorum sanki eski sisteme bi kaç ekleme yapılcak ve tamam denilecek gibi...
                  İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakalım hesapta bugün online satış sitmemiz yenilenecekti. Hiç sanmıyorum ya yine de beklemedeyim
                  İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teknik anlamda neyi yapabilmişler ki siteyi güzel ve düzenli hale getirecekler..

Hiç sanmıyorum..Heveslenmeyin..
                  İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulübün satışından para kazanacagı siteyi hizmete sokamayan zihniyeti allaha havale ediyorum....

Kahrolsun şu kulüpten maaş alıp işini yapmayan haramzadeler...!!
                  İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben beklemiyorum 1 sene geciken site haftaya haftaya diye ötelenen site bugün yine açılamayacaktır... Alıştık ne yazıkki artık..
                  İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sürekli takip ettiğim bir başlık burası.

Gelinen noktada sabırla bu kelimeleri yazmamaya direnen birisi olarak artık bende "Yazıklar Olsun" diyorum.

Bu kadar da olmaz artık.

Çiftlik mantığıyla kurumsallaşma olur mu?
                  Hiç bir işi zamanında başaramayan bir yapı ile ekonomik güce ulaşılabilir mi?

Pehhh.
                  İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bakın göreceksiniz tsclub siteside güzel olmaycak resmi site gibi bu klübe asla yakışmayan bi site o kadar beklentimiz boşa gidecek ve hüsran olacak.demedi demedin.haa beni yanıltsınlar bende heryerde reklamlarını yapayım.ama birde yiğidin öldüreyim ama hakkınıda vereyim mirkelama yaptıkları site gercekten süper.java ile yapılmıs bunlar java dısında site yapamıyorlar.ayrıca aldıgım bi bilgiye dogrudur yada yanlıstır bilmem resmi sitenin ücretini ülker karşılıyormuş.
                  İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunların yapacağı işin ...

Bunlar iş yapacak ta kulüp para kazanacak he!

Bunları orada başı boş bırakanlara da yuh olsun!

Ts Club değil çiftlik!
                  İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Madem yeni siteyi yapmıyosunuz, bari eski sistem devam etsin.Yeni ürünlerin hiçbirini göremiyoruz.
                  İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugünde acilmadi artik birsey bile yazasim gelmiyor nasil bir isdir bu anliyamiyorum.
                  Yaziklar olsun demekten bile biktim...
                  İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu interdizayn ne iş yapar anlamış değilim.
                  İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hani yayına giriyordu bir şey olduğu yok bunlar dalga geçiyor bizle bu kadar terbiyesizlik olmaz
                  İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftarla kafa buluyorlar...

Böyle başa böyle tarak....!!

Artık bir şeyler yazacagım ..

Öyle bir ceza yiyecegimki sormayın..!!
                  İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne desen haklisin abi......
                  aylardir hic bir gelisme yok !
                  İnceyelim bakalım.. 1 yılda ne çıkmış ortaya..
                  İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beğenmedim yeni siteyi.Kredi kartına taksit gibi bir seçenek de göremedim ben.
                  Kredi kartına taksit seçeneği göremedik değil yok!

Sitenin hiçbir şeyi tamamlanmamış..

Fotoğraflar rezil..

Eksikleri saymaya başlasam sayfalar tutar..

Bu mu sürdü 1 yıl sevgili arkadaşlar?

Vallahi yazık billahi yazık bu kulüpten kimler ekmek yiyor yahu..
                  İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle absürd fiyatlar olmaz arkadaş. Uçmuşlar resmen.

Bune yahu. Altı üstü bi nike amblemi yapıştırmışsınız. Ee fiyat.. 75 TL. Yuhh ya. Harbi yuh. Amatörlüğe devam !.

İçerik desen aynı tas aynı hamam. Bırakın gidin Allah aşkına ya.

Bu fiyatlarla zor arkadaş.

İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herşeye eyvallah derim k.kartına taksit yapılmamasına yuh derim.....
                  İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer 1 yıldan beri bu site için çalışıyorlarsa, bence dizayn işini bıraksınlar. nasıl olurda resmi siteyi o kadar güzel yapan interdizayn bu resmi ürün satış sitesini o kadar kötü yapar anlamıyorum.

benim için sitenin eksik olan yanları

satış sitesininde resmi siteyle aynı çizgileri taşıması gerekirdi.
                  kredi kartı satışı olamsı gerekirdi
                  daha güzel fotoğraf çekimleri olması gerekirdi( yanlış hatırlamıyosam afs abi ürünlerle ilgili resim çekimlerinin yapıldığını söylemişti..bu kadarmıymış bu resim çekimleri ve bu kadr amatörce miymiş. öğrenirsem abicim memnun olacam)
                  Trabzonspor sitesi olduğu bile anlaşılmayacak düzeyde, bunada bi el atmları lazım..

birde merak ettiği konu iyi bir tasarım kaç paraya malolur. bunu bilen varsa yazabilir mi?
                  İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hiçbirşeye de benzememiş, hatta bazı ürünlerin resmi küçücük.
                  İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha ne neden yapmıyolar bu siteyi. yoksa paraları alıpta yönetimi mi uyutuyolar ?. aramızda illa ki vardır bu site işlerinden anlayanlar, aramızda para toplasak demek daha iyisini yaparız. vay anasını yaa
                  İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskisine göre simdi göze hos geliyor ama adama sormazlarmi 1 yilda yapa yapa bunumu yaptin diye ?
                  Böyle bir siteyi 2 haftada yapsalar tamam derim eksigi var biraz zaman verelim ama simdi olmus 1 yil ve su siteye bak....
                  İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazıklar olsun ya Vallahi Billahi yazıklar olsun !

1 senede yapa yapa bunu mu yaptılar..

Arkadaşın dediği gibi 2 haftada yapılsa eyvallah da dile kolay 1 yıl !

Şu siteden daha iyisini bu forumda bedavaya yapabilecek o kadar adam var biz bide buna para verdik..
                  İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Komedi ya resmen daha once kredi kartına taksit yapılacagı soyleniliyordu az once cubuklu forma siparişi verecekken bir baktım tek çekin yapılıyor ne işime yaradı bu şimdi?
                  İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Almanyada yasiyorum ve biz alman Vatandasiyiz Arkadaslar. Benim Sorum Bizde Forma felan ismarlamak istiyoruz ama Sayfaya üye olmak lazim ilk önce ve orda TC Kimlik No. diyor ama bizde TC kIMLIGI yokki ne yazmaliyim? Sadece Rumuz Sifre Mail Ülke ve Adres yeterlimi? Ve üye olduktan sonra parayi euro olarak ödiyebiliyormuyuz??? Saygilar Ne kadar hizli cevap gelirse okadar hizli Forma alacagim
                  İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bumuydu 1 yıldır uğraştıkları site Resmen kandırmışlar milleti.
                  En fazla 1 ay içinde bitirilecek bir site sunmuşlar.

Sıfır Grafik ile site yapmış adamlar daha ne olsun.

Şahsen beğenmedim +
                  İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende olmadı diyenlerdenim yok arkadaş olmadı bu eskisinden ii tamam ama bunca zamana bunu yaptılar yanii
                  İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aksine ben yeni siteyi iyi buldum.Gayet kaliteli olmuş.Özellikle Ürünlerin sunumu Anasayfadaki js ile yapılan Numaralı ürün tanıtımı ve çizgiler gayet başarılı.

Futbolcularında ürün tanıtımları gözden kaçmıyor

Kategori olayı genişletilmiş ve bir ürüne 2 resim olayı eklenmiş.

Zzamanla oturacaktır sistem.Özellikle afs hocamın dediğin 3 boyutlu forma önizlemesi olayını merak ediyorum.

Hayırlı olsun.
                  daha söylenecek sözvar!!
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• Öğrenim gördüğüm alanı kapsadığı için yorum yapmak istiyorum.
                    Site Asp.net'de yapılmış (bu yıl okulda haftada 11 saat asp.net gördüm )
                    Kesinlikle cok daha iyi olabilirdi ama genel olarak cok kötü olan birşey yok.

Yorum

• madem test yanını biraz eşeltiri yapalım daha iyi olması açısından
                      kardeşim biri bana sitedeki gerçek ts club logosunu göstersin??
                      ts club adresleri bölümünde her tsclub a kendi resminin koysalar daha güzel olurdu
                      bide forumda biri diyodu farklı yaklasımlar farklı sonuclar diye onu dikkate almış olsalar gerekki tüm ts club tabelaları farklı
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• Trabzonspor.com.tr ile ilgili önerilerim;

1. Sitede iletişim kısmı olmadığı için problem yaşamamız durumunda teknik destek alacağımız bir yer yok. Müşteri temsilciliği benim aradığım adres değil. Teknik konularla ilgilenen bir adresin, iletişim sayfasının olması gerekir. Örnek: Kaydoldum ancak onay e-postasını almadım.
                        2. İlk maddede yazmıştım, onay e-postası gelmedi ama şifremi unuttum linki çalışıyor. Onay postalarında genel bir sorun olabilir, kontrol edilirse iyi olur.
                        3. Bilgileri güncelle kısmı / application error verdi. Şifremi güncelleyemiyorum.
                        4. Şifremi unuttum linkine tıkladığımızda çok güzel e-posta geliyor ve şifreyi hatırlatıyor ancak şu şekilde:

Sayın; Ali Veli
                        TSClub.com.tr için gerekli olan yeni şifreniz aşşağıdadır.
                        Yeni Şifreniz: 1450559970
                        Şifrenizi değiştirmek için, Bilgilerimi düzenle bağlantısını kullanabilirsiniz.

Öncelikle ; isimden sonra olmalı.
                        TSClub.com.tr adresini bulamadı benim dns, Trabzonspor.com.tr olmalı sanırım orası.
                        Aşşağıdadır değil aşağıdadır.

Son olarak, siteyi beğenmeyen arkadaşların çoğuna kısmen hak veriyorum ama şikayet etme ve yerme süreci bittikten sonra site ile ilgili önerilerimizi yazarsak bence kulübümüz adına daha iyi bir iş yapmış oluruz. Sitede açık bulunmasın, güvenilir bir şekilde tüm ürünlere bu site üzerinden erişilebilsin, benim için kafi. Gerekirse hiç görsel olmasın. Şahsen ben de 1 yıl beklemekten hoşnut olmasam da bir eleştiri yaparken bunun yapıcı olması gerektiğini düşünüyorum.

Aksi taktirde şöyle bir şey yazabilirdim pekala:

Bu mudur yani? 1 yıl bekliyoruz ve karşımıza bu mu çıkıyor. Rezalet olmuş, ürünlerin çoğu stokta yok yazıyor. Fiyatlar sanki milano moda haftasından bir şey alacakmışız gibi, üye oldum şifre elime ulaşmadı, şifremi unuttum linkine tıkladım gelen şifredeki tsclub linki çalışmıyor, rezalet. Benim 8 yaşındaki amca oğlu yapar bu siteyi, bi de .net kullanmışlar, yahu .net te zaten herşey hazır, iki tane class yazamadınız mı 1 senede, renkler olmamış, resmen rezalet, yuuuuhh!!!11!!1!!

Oldu mu? Bence olmadı.

Edit :
                        5. Bir tane daha buldum, müşteri hizmetine mesaj at kısmından sitedeki hataları gönderdim. info@trabzonspor.com.tr'den benim attığım mesaj geldi. Acaba to kısmına info@trabzonspor.com.tr değil de benim adresim mi yazılmış kodlarken, yani şifremi unuttumla aynı mantıkta çalışıyorsa o zaman benim attığım tüm mailler sadece kendime geliyor demektir.
                        En son l-m tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 01:24.

Yorum

• benimde 1 tane önerim olacak,

Siteyi hazirlayan firma ile anlasmayi feshetsinler.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benimde 1 tane önerim olacak,

Siteyi hazirlayan firma ile anlasmayi feshetsinler.
                            önerin yikici hani yapici önerin mübarek hep yikioruz
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• turuncu formada logo muzda yıldız yok
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• bu sezon gerçekten bordo mavi yaza girmemize rağmen şurda kışa ne kaldıki sitede song a ne kadar kışlık ürün varsa giydirmişler
                                sitedeki resimler bana göre hiçte profesyonel değil nike store girsinlerlerde görsünler nasıl çekimler yapılmışş
                                site desen çok basit tamam eskisinden bıktık ama bu kadar da olacağını beklemiyordum ben heralde dedim mükemmel bir site yaptılar.
                                kimi diyoki test yayını düzelir bazı şeyler.yok arkadaşlar düzelmez resmi sitede de böyle oldu önce test yayını yazdılar neredeyse hiç bişey yapmadan kaldırdılar yazıyı.resmi sitede bile hala üzgünüz bu sayfa yapım aşamasında dır diye yazıyor.ne yapımı binamı yapıyosunuz.
                                bence futbolcu transfer edeceğimize bize profesyonel bir ekip transfer edelim.tsclub-resmi site-tsclub sitesi için bence klübe daha çok faydası olur.en yapıcı eleştirimde siteyi yapanların sözleşmesinin feshedilmesi

aklıma takılan bişey daha var bu sözenler yazılım ve interdizaynın neden sponsorlar arasında yeri var anlamadım gitti eğer sadece bir site yapmak için oraya koymuslarsa logolarını bu klüp yönetiminide kınıyorum.bunların site yap(ama)maktan başka ne kadar kazanç (?)sağlamıştırki klübü orada yer almışlardır.bilen arkadaşlar varsa yanıtlarsalar sevinirim.gezdiğim spor siteleri arasında ben daha siteyi yapanların sponsorlar arasında yer aldıgını görmedim.bi site içinse bu dediğim gibi bende işyerinden 1 çuval patates vereyimde bizim işyerininde logosunu koydurayım oraya.
                                En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.09.2014, 19:05.
                                Saygılarımla,
                                Adem Hotaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim