Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu interdizayn ne iş yapar anlamış değilim.

Yorum

• hani yayına giriyordu bir şey olduğu yok bunlar dalga geçiyor bizle bu kadar terbiyesizlik olmaz

Yorum

• Taraftarla kafa buluyorlar...

Böyle başa böyle tarak....!!

Artık bir şeyler yazacagım ..

Öyle bir ceza yiyecegimki sormayın..!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taraftarla kafa buluyorlar...

Böyle başa böyle tarak....!!

Artık bir şeyler yazacagım ..

Öyle bir ceza yiyecegimki sormayın..!!
          ne desen haklisin abi......
          aylardir hic bir gelisme yok !
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• tsclup sayfasında parçalı geçen seneki forma 9 tl olarak gösteriyo bunun gerçeklik payı var mı arkadaşlar???
            Soroynali29....

Yorum

• site yayına girmiş

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İnceyelim bakalım.. 1 yılda ne çıkmış ortaya..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Beğenmedim yeni siteyi.Kredi kartına taksit gibi bir seçenek de göremedim ben.

Yorum

• Kredi kartına taksit seçeneği göremedik değil yok!

Sitenin hiçbir şeyi tamamlanmamış..

Fotoğraflar rezil..

Eksikleri saymaya başlasam sayfalar tutar..

Bu mu sürdü 1 yıl sevgili arkadaşlar?

Vallahi yazık billahi yazık bu kulüpten kimler ekmek yiyor yahu..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Böyle absürd fiyatlar olmaz arkadaş. Uçmuşlar resmen.

Bune yahu. Altı üstü bi nike amblemi yapıştırmışsınız. Ee fiyat.. 75 TL. Yuhh ya. Harbi yuh. Amatörlüğe devam !.

İçerik desen aynı tas aynı hamam. Bırakın gidin Allah aşkına ya.

Bu fiyatlarla zor arkadaş.

En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 03.07.2009, 17:17.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Resmi sitedeki haberlere çok az fotoğraf ekleniyor. Fotoğrafçı mı çekmiyor , yoksa editör siteye mi eklemiyor bilinmez..

Yorum

• Millet ekonomik krizde bunlar ne yapıyo ya yuhhh....

Eşofman demiş 159 TL demiş...Ne diyon sen yaa

Sadece nike amblemi yerleştirmiş fiyat 40 TL...

Yazıktır bu ne?

Ondan geçtim...Bayanlar için yine hiçbir şey yok ...Yazın giyilecek adam akıllı bir kapridir bermudodur yok...

1 yıldır bunun için miydi bu kadar uğraş.....Komiksiniz
                            Twitter Adresim

Yorum

• Herşeye eyvallah derim k.kartına taksit yapılmamasına yuh derim.....
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Aksine ben yeni siteyi iyi buldum.Gayet kaliteli olmuş.Özellikle Ürünlerin sunumu Anasayfadaki js ile yapılan Numaralı ürün tanıtımı ve çizgiler gayet başarılı.

Futbolcularında ürün tanıtımları gözden kaçmıyor

Kategori olayı genişletilmiş ve bir ürüne 2 resim olayı eklenmiş.

Zzamanla oturacaktır sistem.Özellikle afs hocamın dediğin 3 boyutlu forma önizlemesi olayını merak ediyorum.

Hayırlı olsun.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim