ewt bende gördüm orayı dualarım kabul oldu sonunda pendiğede açılıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
sitenin yeni tasarımı çok güzel olduEn son Bahattin Aydın tarafından düzenlendi; 31.10.2008, 00:46.Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Yorum
-
Ts Club web sitesinden forma siparişi verirken isim ve numara yazdırma imkanımız vardı. Bu özellik kaldırılmış görünüyor. Forma arkasına isim ve numara yazdırarak sipariş vermek mümkün mü, bu şekilde veren var mı?"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
resmi sitede gördüğüm ve bana göre olmasını düşündüğüm şeyleri sizinle paylaşmak isterim.adres satırında cıkan explorer işareti yerine ts amblemi koyulsa daha güzel olur.bilyoner için bannerlara link koyulursa almak isteyen illaki bilyonere girmeden bizim sayfadan tıklar ve bilyonerin sayfası acılır ve alacaksa alır.sitemizdeki mavi yazıların fontu cok iyi ama beyaz yazıların fontunun biraz daha attırılması lazım.bana göre şimdiki beyaz fontların değeri düşük.takımlar tam anlamıyla tam değil hala vb.. aklıma geldikçe buraya yazacagım.sitenin test aşamasında oldugunu biliyorum.bunuda belirteyim.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Üstelik kışa giriyoruz değil mi ! 75 ytl'ye ben de alsam alsam polar alırım...İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTshirt 75 Ytl ya.
Yorum
-
E onuda artık klüp yetkilileri düşünecek abi. Elimizden geldiğince klübe destek olmaya çalışıyoruz,ama bu kafa yapısıyla bizden daha fazla bişey beklemesinler..İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik kışa giriyoruz değil mi ! 75 ytl'ye ben de alsam alsam polar alırım...
Kış geliyo tshirtler daha yeni çıktı.. Heralde yaz gelincede kışlık ürünler çıkar..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Trabzonsporlu Kardeşlerim,
İstanbulda yaşayan Trabzonspor sevdalısı bir Trabzonlu olarak Trabzonsporumuza ait ürünleri bulmakta aynı sizler gibi sıkıntı çekmekteyim.İstanbul gibi milyonlarca insanın yaşadığı hele de en çok Trabzonlunun yaşadığı bir şehirde aşık olduğumuz renklere ulaşamamak gerçekten üzüntü vericidir.Bu konuyu yetkililerle paylaşmam beni bambaşka noktalara taşıdı.Bu işe varım diyerek elimi taşın altına koydum.Evet 1 aydan daha kısa bir süre içerisinde İstanbulda yaşayan Trabzonsporlular kendi TS CLUB’larına kavuşacaklar.Mağaza tadilat çalışmalarımız devam etmekte ve son aşamalara gelmek üzereyiz.Yer olarak ulaşım kolaylığı açısından Mecidiyeköy’ü seçtik.Mağaza Profilo Alışveris Merkezinin hemen yanında bulunmaktadır. Trabzonspor’umuza yakışır bir mağaza açacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bunu bu kadar erkenden duyurmamın sebebi ise şudur: Madem ki bu bize ait bir mağaza olacak her türlü fikre açık olmak gerek.TS CLUB’ımızda tasarım olarak ya da başka konularda olmasını isteyeceğiniz her şeyi benimle açıkça paylaşmanızı ümit ediyorum.
Hepinize saygılar…
BARIŞ CEBİOĞLUTS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64
Yorum
-
şu ts club ın sitesinede ne olur bi el atın Allah aşkına
her sayfayı açtıgımda yerin dibine giriyorum
Trabzonsporun lisanslı ürünlerinin satıldığı siteye bakın hele
dizayn 2001 model sitelerden flash ın f si yok
ya dizaynıda geçtim ürünler bakın, bayan giyim : bomboş, kaşkol ve eldiwen: bi tane dandik eldiwen war (kaskol taraftarın simgesi olmasına ragmen), çoraplar: bi tane soket çorap (!), bırak onları formalarda bile sadece mawi we beyaz forma, oda bedenleri şüpheli, en çok ürün çeşitliliği çocuk giyimde (!!!!)....
"lisanslı ürünler yetkili dağıtıcısı" diyor sol alt köşede.... bu dağıtıcının sitesine girdim beşiktaşın tırı karşıladı beni (!), siteye girdiğimdede Trabzonsporun T si yok sitede, bu nasıl yetkili dağıtıcı
REZALETİN TÜRKÇESİ
sabah sabah utandım, yerin dibine girdim, sinirlendim...
yetkili her yere mail attım, telefon açtım, hatta şu yetkili (!) dağıtıcıya bıle...
içime sindiremiyorum arkadaşlar bunu
sizinde yardımlarınızı bekliyorum tepki olarak...Seni kupa sayısı değil, o kupaları aldığın şartlar efsane yapar...
you same => Sencer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum