Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Verdiğiniz tüm siteleri ve Trabzonspor sitesinin demosu nu inceledim. Tüm sitelerinizde load (dolma) problemi var. Trabzonspor demos sitede de bu var. Belki bunu düzelteceksiniz ama buna dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca diğer siteler ile Trabzonspor sitesinin konsepti çok çoook ayrı. Lakin Trabzonspor demo site diğer örnek sitelerine benziyor sanki. Trabzonspor sitesinde fotoğraf video tabiki ön planda olmalıdır ama ana sayfada bunlara fazlasıyla yer vermek doğru değil. Geniş bilgi içeren bi ana sayfa olmalı herşeyden önce bir sanat sitesi değil kuşkusuz. Ana sayfa haberlerle ve bilgilerle donatılmalı. Ayrıca yapmış olduğunuz demo site tasarımı biraz amatöre kaçıyor sanki. Dünya çapında bir sitenin böyle olmaması lazım. Herşeyin başı sadelik olsa gerek. Çalışmalarınızda başarılar. İnşallah zamanla bize en güzelini kazandırısınız.
    KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• teşekkür ederim keen. demo bir akşamda hazırlandı.. tabiki orjinali böyle olmayacak. yükleme sorunu ise grafiklerin yoğun olmasından ve fazla olmasından kaynaklanıyor.

benim şöylebir düşüncem var. dediğin gibi bilgi içeriği yerine TS nin bir imaj tazelemesi gerektiğini düşünüyorum bilgiden haberden önce biraz özlediğimiz kaliteyi yakalasak daha ii olmazmı???
      Trabzonlunun Açılış Sayfası

Yorum

• Bir akşamda hazırlanan sayfa gerçekten güzel. Tabi sizde bilirsiniz ki Trabzonspor'a site hazırlamak için profosyenel bir ekibin 15-20 gün çalışması lazımdır.
        KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• Bir TS Clup rezaleti yaşıyor Trabzonspor şu günlerde. TS Clup bilindiği gibi, Fenerium, BJK ve Galatasaray Store gibi, kulübe uzun vadede gelir getirmek amacıyla kurulmuş bir oluşum. Bu yönetim, TS Clup’ı kuruluş amacında olduğu gibi bir mağazacılık sistemi olarak değil de, forma yapıp satan ve pek karlı olmayan bir iş gibi görmüş belli ki. Pasifize etmişler. Üretim sıfır. Ama kurum duruyor. Sadece İstanbul’da 19 kişi çalışıyor, bunların maaşları, vergileri ve kiralarla birlikte aylık gider 80 milyara yaklaşıyor. Beri taraftan Puma ile Mayıs ayında anlaşma yapılıyor. Dolayısıyla formalar ve ürünler, satışın ve gurbetçilerin en yoğun olduğu Temmuz ve Ağustos aylarında TS Club’lara yetişmiyor, mağazalar yok satıyor. Buradan zarar Puma’dan alınan 400 milyarı aşıyor. Madem TS Clup’ı pasifize edip, Ticari Ürünler AŞ’nin genel müdürünü bile Albayraklar şirketinden bir personelin emrine sokacaktın, 6 ay önceden Puma ile anlaşma yapsana. Kulübü neden zarara uğratıyorsun?
          Ergun Gürsoy’un dediği gibi Nuri Albayrak ve ekibindekilerin hepsi başarılı birer işadamı. Kendi işlerinde ayda bırak 80’i bir milyar lira zarar eden bir iştirakı bir saat bile tutarlar mı? Ama Ergun Gürsoy söyledi: Burada zararı kulüp ödüyor.
          Ah Azmi Hocam ah! Kafile başkanlığı, gazetelerde boy boy fotoğraflar demeçler, transferdeki imza törenleri için kuyruğa girmeler. Yöneticilik kolay iş değil gerçekten! Pardon kolaymış be, zararı nasılsa sen ödemiyorsun. Dün böyleydi, bugün de. Yarın da öyle olacak ne yazık ki!

Valla arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Ayıptır.
          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Böyle iş olmaz olsun..İstanbul'un göbeği,Cevahir Alışveriş Merkezi,TS Club..Ve de çubuklu forma alamıyoruz parasını vererek..Ne zaman alabileceğimizi de öğrenemiyoruz..
            Bravo ....
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• resmi sitedeki futbolcu resimleri hala ts club formalarıyla (kiki ve musatafa hariç) bu da çok iğrenç bi görüntü oluşturuyo bu işi bile yapamıyoruz
              bide şu futbolcuları tanıyım kısmı çok sıradan en azından mevkilere göre ayırsalar daha iyi olur bence atleticonun futbolcu tanıtımı manyak

Yorum

• Web liginde şampiyonuz
                Türkiye’nin saygın bilişim dergilerinden PC Tech, Ağustos sayısında Turkcell Süper Lig kulüplerinin web siteleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede kulübümüzün resmi internet sitesini şampiyon ilan etti.

“Türkiye Süper Web Sayfaları Ligi” isimli değerlendirmede İnternet sitelerine, tasarım, haberler ve takım bilgileri, kulüp ve altyapı haberleri, kulüp tarihi, multimedya, online mağaza ekstralar olarak toplam 7 kategoride puan verildi. 10 puan üzerinden yapılan değerlendirmede sitemiz 8 puan aldığı tasarım kriteri dışındaki bütün kategorilerden tam puan almayı başardı.

www.trabzonspor.org.tr nin içerik yönünden rakiplerinden bir adım önde olduğunun vurgulandığı yazıda, sitenin, haber sıklığı, kulüp bilgileri, tarihi ve multimedya konularındaki doygunluğunun dikkat çekici olduğu yorumu yapıldı.

Yapılan puanlamaya göre internet sitelerinin sıralaması şöyle oluştu:

TURKCELL SÜPER WEB SAYFALARI LİGİ

1) TRABZONSPOR
                2) GALATASARAY
                3) BEŞİKTAŞ
                4) BURSASPOR
                5) FENERBAHÇE
                6) GENÇLERBİRLİĞİ
                7) SİVASSPOR
                8) ÇAYKUR RİZESPOR
                9) KAYSERİSPOR
                10) KONYASPOR
                11) VESTEL MANİSASPOR
                12) ANKARASPOR
                13) ANKARAGÜCÜ
                14) GAZİANTEPSPOR
                15) DENİZLİSPOR
                16) SAKARYASPOR
                17) ANTALYASPOR
                18) KAYSERİ ERCİYESSPOR

bu nedir
                şimdi PC Tech in ağustos sayısı elinde olan varmı
                ayrıca eylül sayısı çıktı niye Ağustosun haberini 1 ay geç verdiler
                entresan bir kurumuz vesselam

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Web liginde şampiyonuz
                  Türkiye’nin saygın bilişim dergilerinden PC Tech, Ağustos sayısında Turkcell Süper Lig kulüplerinin web siteleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede kulübümüzün resmi internet sitesini şampiyon ilan etti.

“Türkiye Süper Web Sayfaları Ligi” isimli değerlendirmede İnternet sitelerine, tasarım, haberler ve takım bilgileri, kulüp ve altyapı haberleri, kulüp tarihi, multimedya, online mağaza ekstralar olarak toplam 7 kategoride puan verildi. 10 puan üzerinden yapılan değerlendirmede sitemiz 8 puan aldığı tasarım kriteri dışındaki bütün kategorilerden tam puan almayı başardı.

www.trabzonspor.org.tr nin içerik yönünden rakiplerinden bir adım önde olduğunun vurgulandığı yazıda, sitenin, haber sıklığı, kulüp bilgileri, tarihi ve multimedya konularındaki doygunluğunun dikkat çekici olduğu yorumu yapıldı.

TURKCELL SÜPER WEB SAYFALARI LİGİ

1) TRABZONSPOR
                  2) GALATASARAY
                  3) BEŞİKTAŞ
                  4) BURSASPOR
                  5) FENERBAHÇE
                  6) GENÇLERBİRLİĞİ
                  7) SİVASSPOR
                  8) ÇAYKUR RİZESPOR
                  9) KAYSERİSPOR
                  10) KONYASPOR
                  11) VESTEL MANİSASPOR
                  12) ANKARASPOR
                  13) ANKARAGÜCÜ
                  14) GAZİANTEPSPOR
                  15) DENİZLİSPOR
                  16) SAKARYASPOR
                  17) ANTALYASPOR
                  18) KAYSERİ ERCİYESSPOR

bu nedir
                  şimdi PC Tech in ağustos sayısı elinde olan varmı
                  ayrıca eylül sayısı çıktı niye Ağustosun haberini 1 ay geç verdiler
                  entresan bir kurumuz vesselam
                  algılamaları uzun surmustur.yada beklemıslerdır sıte mevzusu cıkınca haber yapmak ıcın.ya da degısecek ya sıte hanı sıte ıyı ama tasarım kotu ıdı onu degıstık dıyecekler.

Yorum

• İlk olarak Chesare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    teşekkür ederim keen. demo bir akşamda hazırlandı.. tabiki orjinali böyle olmayacak. yükleme sorunu ise grafiklerin yoğun olmasından ve fazla olmasından kaynaklanıyor.

benim şöylebir düşüncem var. dediğin gibi bilgi içeriği yerine TS nin bir imaj tazelemesi gerektiğini düşünüyorum bilgiden haberden önce biraz özlediğimiz kaliteyi yakalasak daha ii olmazmı???
                    Düşünce güzel, animasyonlar güzel ancak;
                    - bazı arkadaşlarından belirttiği gibi yüklenme süreci uzun.
                    - grafiklerlede çok aşırı renk kullanılmış.
                    - flash amimasyon altındaki tablolar biraz daha geliştirebilir düşüncesindeyim.

Gözüme çarpanlar bunlar, yapanların emeğine sağlık..

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Verdiğiniz tüm siteleri ve Trabzonspor sitesinin demosu nu inceledim. Tüm sitelerinizde load (dolma) problemi var. Trabzonspor demos sitede de bu var. Belki bunu düzelteceksiniz ama buna dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca diğer siteler ile Trabzonspor sitesinin konsepti çok çoook ayrı. Lakin Trabzonspor demo site diğer örnek sitelerine benziyor sanki. Trabzonspor sitesinde fotoğraf video tabiki ön planda olmalıdır ama ana sayfada bunlara fazlasıyla yer vermek doğru değil. Geniş bilgi içeren bi ana sayfa olmalı herşeyden önce bir sanat sitesi değil kuşkusuz. Ana sayfa haberlerle ve bilgilerle donatılmalı. Ayrıca yapmış olduğunuz demo site tasarımı biraz amatöre kaçıyor sanki. Dünya çapında bir sitenin böyle olmaması lazım. Herşeyin başı sadelik olsa gerek. Çalışmalarınızda başarılar. İnşallah zamanla bize en güzelini kazandırısınız.
                      Kesinlikle katılıyorum Keen. Bence de -özür dileyerek- amatör bir görüntüsü var. Daha önce de yazmıştım :

Yorum

• Formalarimiz

Bu yılki formalarımızı beğenen var mı Allah aşkına? Son yıllarda gördüğüm en kötü formalarla çıkıyoruz maçlara. İddia ediyorum Süper Ligdeki en kötü forma şu an bizde. Geçen yılki formalarımız çok daha güzeldi. Lütfen doğru dürüst bir çizim yaptırsınlar, bu çizimi kime nasıl yaptırmışlar anlamak mümkün değil? Takımı idare edemiyorlar, bari güzel bir forma yaptırsalardı.

Yorum

• Ts Club ın buhale gelmesi kimin sucu acaba...
                          tamamen yönetim tecrübesizliği
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Turan Bebek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yılki formalarımızı beğenen var mı Allah aşkına? Son yıllarda gördüğüm en kötü formalarla çıkıyoruz maçlara. İddia ediyorum Süper Ligdeki en kötü forma şu an bizde. Geçen yılki formalarımız çok daha güzeldi. Lütfen doğru dürüst bir çizim yaptırsınlar, bu çizimi kime nasıl yaptırmışlar anlamak mümkün değil? Takımı idare edemiyorlar, bari güzel bir forma yaptırsalardı.
                            Bun bu seneki formaları beğendim.Hele çizgili formaya bayıldım.

Yorum

• Türkiye’nin saygın bilişim dergilerinden PC Tech, Ağustos sayısında Turkcell Süper Lig kulüplerinin web siteleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede kulübümüzün resmi internet sitesini şampiyon ilan etti.

Yorum

• gerçek ligde şampiyon olamadık bari sanal alemde şampiyon olalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim