Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sitemizin yeni görüntüsü daha sade olabilirdi.
    Dikkat edin, bu kadar kalabalığa rağmen kullandığımız alan o kadar küçük ki.
    Daha okunaklı, boşlukları ile ferahlatılabilecek şekilde güncellenmeli bence.
    Bir habere tıklayınca, o anda ilgimi çekmeyen o kadar fazla eski haber var ki ekranımda.
    Bir de antreman ve maçlardan daha fazla görüntü olmasını istiyorum sitemizde.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sitedeki aston villa tarzı forma kaldırılmış neden acaba?
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kalmadığı için olabilir.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Manşetlerin olduğu flashlı bölüm bende acayip kasıyor yaaa bilgisayarı...

Yorum

• site güzelde şu ts clup işi artık sıkmaya başladı bi çoğalamadı...
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Tsclub: Trabzon Dışında Mağaza Açacak
              Trabzon Spor Kulübü tarafından açılan TS Club mağazaları, halen 3 şubesiyle fa­aliyet gösteriyor. Bu mağazaların tamamı Trabzon’da bulunuyor. TS Club’ın corner şeklinde de satış noktaları var. TS Club mağazalarında Trabzon Spor’un forma ve benzeri spor ürünlerinin yanı sıra ev teks­tili ve aksesuar da satılıyor. TS Club, talep gelen illerde yeni mağa­zalar açacak. Bayilik sistemiyle açılacak mağazalar için gerekli yatırım tutarı yüz yüze yapılacak görüşmelerde belirleniyor.

Kaynak: Para Dergisi / Ersan Çıplak

www.paradergi.com.tr

<SPAN style="family: verdana; size: 11px">

Yorum

• Trabzon meydanda Boynerin yanında da bi Ts clup açılıyor sanırım tadilatta olan bir mağaza var ve camına Ts Clup yakında burada hizmetinizde yazıyor ilgilenenlere duyurulur
                19*20

Yorum

• Pendik-Kaynarca e-5 yanı büyük bir ts clup açılıyor.(Nene Hatun Hastanesi Karşısı)
                  satış noktasından çok ts clup ismi ile açılmalı mağazalarımız 1-2 yıl içinde patlama olur.Aslanım Sadri Başkan

Yorum

• İlk olarak Sencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu ts club ın sitesinede ne olur bi el atın Allah aşkına
                    her sayfayı açtıgımda yerin dibine giriyorum
                    Trabzonsporun lisanslı ürünlerinin satıldığı siteye bakın hele
                    dizayn 2001 model sitelerden flash ın f si yok
                    ya dizaynıda geçtim ürünler bakın, bayan giyim : bomboş, kaşkol ve eldiwen: bi tane dandik eldiwen war (kaskol taraftarın simgesi olmasına ragmen), çoraplar: bi tane soket çorap (!), bırak onları formalarda bile sadece mawi we beyaz forma, oda bedenleri şüpheli, en çok ürün çeşitliliği çocuk giyimde (!!!!)....
                    "lisanslı ürünler yetkili dağıtıcısı" diyor sol alt köşede.... bu dağıtıcının sitesine girdim beşiktaşın tırı karşıladı beni (!), siteye girdiğimdede Trabzonsporun T si yok sitede, bu nasıl yetkili dağıtıcı
                    REZALETİN TÜRKÇESİ
                    sabah sabah utandım, yerin dibine girdim, sinirlendim...
                    yetkili her yere mail attım, telefon açtım, hatta şu yetkili (!) dağıtıcıya bıle...
                    içime sindiremiyorum arkadaşlar bunu
                    sizinde yardımlarınızı bekliyorum tepki olarak...
                    Baba sonuna kadar haklısın.Daha internette bu işi halledemedik.Biz burada kalkmışız ts mağazası açmaktan bahsediyoruz.

Yorum

• Capitol en üst kattaki Intersport'da Trabzonspor forması satılıyor. Yakın olanlar (benim gibi) oradan forma alabilirler.

Yorum

• inşallah çoğalacak ts clupler...
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Manşetlerin olduğu flashlı bölüm bende çok ama çok yavaş açılıyor delirecem...Sırf o yüzden siteye girmiyorum...

Yorum

• taraftara müjde....

TS ürünleri tüm Türkiye'de!
                            17 Kasım 2008 / 18:55
                            Trabzonspor Kulübünün lisanslı ürünleri olan TS Club markası bundan böyle tüm Türkiye'de taraftarlara ulaşacak.

buna göre İnterspor firmasıyla yaptığı anlaşma gereğince ürünler bu firmanın ülkemizde bulunan mağazalarında satışa sunulacak.

Taraftarlar artık bundan böyle İstanbul,Ankara, Adana , Antalya,Aydın, Artvin,Bursa ,Çanakkale , Denizli, Diyarbakır , Erzurum , Giresun , İzmir , Konya , Mersin, Rize, Samsun, Sivas , Tekirdağ ve Van'da da TS Club ürünlerinden satın alabilecekler.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• interspor cesmede varmi acaba???? yoksa izmire mi gitmek lazim? bilen varsa bir özel mesaj atsin lütfen.
                              yada istanbulda pendik civarinda nerde var bu interspor???

lütfen haberi olan özel mesaj atsin! cok tesekkürler
                              En büyük TS

Yorum

• Lisanslı ürünlerimiz tüm Türkiye’de

Kulübümüzün lisanslı ürünleri olan TS Club markası bundan böyle tüm Türkiye’de taraftarlarımıza ulaşacak.

Buna göre İnterspor firmasıyla yaptığımız anlaşma gereğince ürünlerimiz bu firmanın ülkemizde bulunan mağazalarında satışa sunulacak. Taraftarlarımız artık bundan böyle İstanbul,Ankara, Adana , Antalya,Aydın, Artvin,Bursa ,Çanakkale , Denizli, Diyarbakır , Erzurum , Giresun , İzmir , Konya , Mersin, Rize, Samsun, Sivas , Tekirdağ ve Van’da da TS Club ürünlerinden satın alabilecekler.

17.11.2008 18:34:25
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim