Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet resmi sitede yani www.trabzonspor.com da şortlar bölümünde kayıt yok teker teker de silinoy diğer ürünlerde sizce bu neyin habercisi
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• uzun zamandır internet üzerinden forma satışı yapmaktayım ama "amatör" sayılmama rağmen ürünlerimin fotoğraflarını adam gibi çekip alıcının kafasındaki tüm sorulardan kurtulmasını sağlıyorum. Ayrıca internet üzerinden de yüzlerce alışveriş yaptım. Ancak TS Club sitesi kadar ürünü yanlış listeleyen, küçücük bir resimle ürünü satmaya çalışan, sayfa düzeni aşırı derecede kötü bir site görmedim. Alışveriş yaptığım en kötü site diyebilirim. Bir an önce ikisine de el atılması şart!!!

Bu arada tabiyki TS formaları satmıyorum. TS forması "TS Club" dan alınır
      İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Bordomavi.net ten anlamlı destek

Haberler
        Bordomavi.net’ten anlamlı destek
        Kulübümüzün sanal ortamdaki taraftar organizasyonlarından Bordomavi.net üyeleri kombine kart kampanyasına destek verirken, yeni dönem için de 658 üye tarafından forma taahhüdünde bulunuldu.
        Buna göre BMN üyeleri 3’ü VİP, 4’ü kapalı, 61’i Maraton, 206’sı da açık tribün olmak üzere 274 taraftarımızla kombine kart kampanyasına katıldı.

BMN üyeleri başta olmak üzere değerli taraftarlarımıza kombine kart ve resmi ürün satışlarımıza verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.
        20.06.2008 14:35:00
        En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 14:46.
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Mühim değil ne demek görevimiz
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• her zaman her platformda destek olmaya devam.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Destek katlanarak artmalı bundan sonra sorumluluğumuz daha fazla.

Yorum

• Trabzonspor u yönetenler adam olunca destekte böyle oluyor işte

Yorum

• değişimin ayak sesleri !! devamı gelecektir
                  pele good , maradona better , george best

Yorum

• Sıradan bir haber ne varki.Bu başlığa kilit vurulmasını istiyorum

Yorum

• sanki hiç yapmadığımız şey
                      her zaman destek olacaz görevimiz bu.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sıradan bir haber ne varki.Bu başlığa kilit vurulmasını istiyorum
                        Bence de her habere başlık açarsak. işimiz var demektir.

Şaka bir yana Varlığımızın sebebi olan Kulübümüze bizlerde teşekkür ediyoruz. Başlığı "Resmi Sitemiz" başlığı ile birleştiriyorum.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Trabzonspor - Alman 3.lig takımı"

Resmi sitede, yapacak oldugumuz hazirlik maci icin "Alman 3.lig takımı" yazilmis. Bir Alman 3. lig takimi ile oynayacagimiz belli ama hangisi ile oynayacagimiz belli degilse, hangisi ile oynayacagimiz belli olduktan sonra o takimin ismi yazilir. Belli olmadan "Alman 3. lig takimi" yazilmasini dogru bulmuyorum. Ayrica "3.lig" degil, "3. lig" olmaliydi. Yani 3 ün yanindaki noktadan sonra bosluk birakilmaliydi. Bunlar önemli degil ama resmi sitede o kadar cok düzeltilmesi gereken sey var ki, artik en ufak bir sey bile göze batiyor. En basta da kadromuz olarak gösterilen resimlerde 2003 yilinin kadrolarinin gösterilmesi.

Resmi site ile ugrasan renkdasim, Allah askina su siteye söyle sagli sollu bir giris ya. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.
                          Selamlar.
                          siteyle ugrasanlarin renkdas oldugunu nereden cikardiniz ? belki degillerdir.. kim bilir?
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor.org.tr tarafından gönderildi
                            Haberler
                            Bordomavi.net’ten anlamlı destek
                            Kulübümüzün sanal ortamdaki taraftar organizasyonlarından Bordomavi.net üyeleri kombine kart kampanyasına destek verirken, yeni dönem için de 658 üye tarafından forma taahhüdünde bulunuldu.
                            Buna göre BMN üyeleri 3’ü VİP, 4’ü kapalı, 61’i Maraton, 206’sı da açık tribün olmak üzere 274 taraftarımızla kombine kart kampanyasına katıldı.

BMN üyeleri başta olmak üzere değerli taraftarlarımıza kombine kart ve resmi ürün satışlarımıza verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

20.06.2008 14:35:00
                            Güncelleyelim lütfen

Vip 2 Kapalı 3 Maraton 65 Kalearkası 213 Toplam : 283
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• yakın tarihte internet sitemizin daha modern ve interaktif bir hale dönüştürülmesi ile ilgili herhangi bir plan var mı?
                              "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Var diye duydum, inşallah bize yakışan bir site görünümüne kullanabilirliğine kavuşur.
                                Trabzonspor √
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim