İlk olarak dedili tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Teknik olarak kesinlikle daha sağlam sunuculara geçilmeli. Ayrıca ilgilenen kişilerin daha ciddiyetli çalışmaları iyi olur düşüncesindeyim. Yukarıda başka bir arkadaşın da vurguladığı basit imla hataları dahi karşımıza çıkıyor. Tasarımda da biraz daha görselliğe yönelmeleri iyi olur
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Bremen'in cenazesini kaldırıyoz demek ki yarınİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü rakibimiz Werder Bremen
Takımımız Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün (cumartesi) Budesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Bremen'de oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
Cenazesi yarın (pazar) ikindi namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.
02.08.2008 11:17:00
Pes!
Yorum
-
Bu resmi site vede ürün satışının yapıldıgı site yönetiçilerinin acilen bu kulüpten kovulması gerekiyor...
Yani bu kadarmı iş bilmezlik, aymazlık, amatörlük olur...
Peski ne pes...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Formalar çıkalı 2 hafta oldu. Beceripte bir internetten satışa başlayamadılar. Ne kadar da zormuş bu işler ya!! Neredeyse herkes yeni formalarını almış, bizimkiler hala geçen senede kalmış.
Trabzonspor.com.tr yi her açtığımda o geçen senenin formalarını gördükce sinir krizleri geçiriyorum. Ayıptır ya!! Tıpkı kombinede olduğu gibi bundada işi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
Kulübün alışveriş sitesine hala daha bu senenin formalarını ekleyemeyenlerin bu kulüpte hiçbir işi yok!!!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
ilk mesajında eleştrimi yapıyorsun bu sitenin senden çekeceği var.arkadaşlar siz buna bakmayın bu site güzelİlk olarak nemecek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmatör bir çalışma. Maalesef profesyonellikten uzak. Aynı renklerde başka bir takımın web sitesi için : http://www.fcbarcelona.com/web/english/
www.trabzonsporbilgi.tr.gg
benim çok hoşuma gitti
özellikle tarih ve futbolcular hakkında baya bir bilgi var sadece flash animasyon olarak eksiği var diye düşünüyorum...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlhan biz bugün bunu görememişiz.. Bu harbiden trajikomik olay yahu.. İnsan gülse mi ağlasa mı bilemiyor..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü rakibimiz Werder Bremen
Takımımız Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün (cumartesi) Budesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Bremen'de oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
Cenazesi yarın (pazar) ikindi namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.
02.08.2008 11:17:00
Pes!
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Linkini üzerinde konuşalım diye verdiğini düşünmüştüm. Eğer beğenmeyen görüş bildirmesin diyorsan senin istediğin gibi olsun. Tartışmak değil amacım. Sadece görüşümü dile getirmiştim.İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk mesajında eleştrimi yapıyorsun bu sitenin senden çekeceği var.arkadaşlar siz buna bakmayın bu site güzel
www.trabzonsporbilgi.tr.gg
benim çok hoşuma gitti
özellikle tarih ve futbolcular hakkında baya bir bilgi var sadece flash animasyon olarak eksiği var diye düşünüyorum...Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
sitedeki tebrikler arasında ankara üniversitesi yeni rektörü olarak prof. dr. erkan ibiş'in adı geçmiş fakat atanan yeni rektör bildiğim kadarıyla prof. dr. cemal taluğ. düzeltilmesi lazım.
-
yakışıyormu Trabzonsporumuza böyle bir site formaların ilk orda satışa çıkması gerekiyor...Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
Satış yok şuan...İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan eski formaları, diğer ürünleri felan bile site üzerinden alamıyorum
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum