Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SeRaP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet idmanları tek bir resimle geçiştirir oldularrrr

ve ne kadar zaman oldu soru cevap konuğu yattaranın ropörtajından ses seda yokkk
    evet Serap abla her girdiğimde bu sefer gelmiştir diyorum ama hala gelmedi
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Trabzon fuarda
      Trabzonspor Ts Club, Spor 2007 fuarında yerini aldı. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde çok sayıda yerli ve yabancı spor firmasının katılığı fuar, üç gün devam edecekFuarda Trabzonspor'u temsil eden Hüseyin Kazancı, "Trabzonspor standı, fuarın en fazla ilgi çeken bölümü" açıklamasanı yaptı

Yorum

• Ts Cluplar da bazı ürünler yok.Trabzon da özellikle de

bu önemli bi sorun,yeterli ilgi gösterilmiyo gibi geliyo bana

Yorum

• Cevhairdeki TS CLUP kapanmıştır arkadaşlar. Duvardaki çivilere kadar sökmüşler.
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cevhairdeki TS CLUP kapanmıştır arkadaşlar. Duvardaki çivilere kadar sökmüşler.
            Yazık ya Cevahir alışveriş merkezi gibi bir yerdeki TS clubı da kapattılar
            Fanatik Pacci

Yorum

• Demek ki ortalıgın yatısmasını bekledıkler.konu bıraz durulunca da...

c.tesi oradaydım ogun acıktı.

Yorum

• Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diyorum ne diyeyim..!

Bir daha da Cevahir'e adım atmayacağım demektir bu.Bir Ts club için giderdik.O kapı da kapandı yüzümüze.

Arkası yarın..!
                En son Gamze tarafından düzenlendi; 01.02.2007, 16:09.

Yorum

• yazık artık istanbulda öksüz kaldık. irtibat birosu gitti şimdi ts club artık takımı her şeyiyle TRABZONA hapsediyorlar. senin gördüğünü iyiki biz görmedik ayşe abla. çok zor olmuştur senin için.
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• daha önce fark etmemiştim.

cevahir de fenerium varmış.

Yorum

• eh bize layık böyle bir yönetimi başa getirdik olacağı budur

Yorum

• Ts Clup kapatıldı ama çalışan arkadaşıma söylenen anadolu yakasında belki bir tane açılabilirmiş. Ama oda daha belli değilmiş.Zaten pazartesi anıden gelmişler kapatıyoruz diye.
                        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• böyle yönetim olmaz olsun cevahir gibi yerde olan ts clubı kapatan yönetim Trabzonsporumuzun başında nelere kaldık diğer kulüpler her yere açarken biz kapatıyoruz sudan nedenlerle tarafarın istekte bulunduğu formayı kaç ay sonra getiriyorsun ve de o yetmezmiş gibi fiyatı 70 milyon yapıyorsun ondan sonra ürün yok ve zarar ediyor diyip kapatıyorsun yazıklar olsun size

Yorum

• Allah'ım bu nasıl site yaa??? Şu grafiğe bakın, özellikle Çağdaş'ın kafasına... 20 dakika Photoshop çalışan bir adam bile böyle kalitesiz kesim yapmaz. Koca dünya kulübüyüz güya... BMN bile daha titiz çalışıyor. Bu ne cidden ya???

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah'ım bu nasıl site yaa??? Şu grafiğe bakın, özellikle Çağdaş'ın kafasına... 20 dakika Photoshop çalışan bir adam bile böyle kalitesiz kesim yapmaz. Koca dünya kulübüyüz güya... BMN bile daha titiz çalışıyor. Bu ne cidden ya???

Emrah Abi aynısı bugün benim de aklıma geldi,hatta ben de bunu "capture" yapıp (Türkçesini bulamadım bu kelimenin) foruma koyacaktım.Ancak PrintScreen tuşumda bir sorun var

Ciddi ya bu ne biçim şey,oldu olacak çöp adam koysunlar bari...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah'ım bu nasıl site yaa??? Şu grafiğe bakın, özellikle Çağdaş'ın kafasına... 20 dakika Photoshop çalışan bir adam bile böyle kalitesiz kesim yapmaz. Koca dünya kulübüyüz güya... BMN bile daha titiz çalışıyor. Bu ne cidden ya???

bence annesi cagdası bebekkken cok yatırmıs.kafasının arkası ondan duz olmus. yoksa yapmaz ole sey bızım sıte.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim